Günahkar / Çarpıcı bir konu, garip bir adam!

TV Programları

Ekran AlıntısıG1.1

 

Fox Tv.nin yeni dizisi “Günahkar” ilginç bir dizi Çarpıcı bir konu, doktor olamamış garip bir adam… Yusuf’un hayatını kötü tesadüfler yön veriyor.

Günahkar”ın başrollerinde Seçkin Özdemir, Hazal Filiz Küçükköse, Gülcan Arslan, Zuhal Gencer, Polat Bilgin, Caner Tanrıverdi ve Korel Cezayirli gibi isimler yer alıyor.

Ekran AlıntısıG.2

Çok sevdiği, uğruna hapse girecek kadar sevdiği Aslıhan ile mutlu günlerinde…

Ali Yusuf (Seçkin Özdemir) ve Aslıhan (Hazal Filiz Küçükköse) aynı mahallede büyüyen iki genç. Biri tıp fakültesinin dahi çocuğu, diğeri çalıştığı televizyon kanalında sansasyon yaratacak haberler yapma ve bu yolla “seçkin” ve tabi ki “zengin” olma peşinde genç bir kız. Ve bir gece Aslıhan sevdiği adamı bir otel odasına çağırdığında değişiyor her şey! Odanın ortasında bir cesetle öylece kalakalmış olan genç kız, bin bir güçlükle biraz olsun uzaklaşabildiği yoksul ve sefil hayata dönmektense ölmeyi tercih ediyor. Ali Yusuf  izin vermiyor tabii buna. Suçu üstüne alarak, polise teslim oluyor.Okuldan atılmayı, katil olarak anılmayı, bütün ömrünce bu sabıkayla yaşamayı.

Ekran AlıntısıG1.3

Cezası bitip dışarı çıktığında ise ne Ali Yusuf’un bıraktığı dünya aynı  ne de dünyanın bıraktığı Ali Yusuf, aynı Ali Yusuf!  Aldığı tıp eğitimi ve zekası sayesinde bir nevi merdiven altı doktorluğu yapmaya başlar. Yavaş yavaş insanlıktan soyunduğunu ve giderek kaçtığı canavara dönüştüğü fark etmez bile.  Hayat böyle akarken yerden binlerce fit yüksekte bir uçakta Ali Yusuf, unutmaya çalıştığı tüm geçmişini karşısında bulur. Aslıhan’ı! Bu karşılaşmaya sebep olan çaresiz bir genç kadın vardır. Ölüme yakın Saliha! Ali Yusuf, gerekeni yapar. Aldığı tıp eğitiminin hakkını vererek Saliha’yı ölümün kollarından çeker, alır. Kader, şans, alın yazısı, tesadüf… Adı ne olursa olsun, üç kişinin yollarını kesiştiren o an hepsinin hayatının yönünü değiştirecek bir kırılma yaratır.

Makbule Kosif’in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan’ın oturduğu “Günahkar”  Çarşamba akşamı 1.bölümü FOX Tv.de ekranlara geldi. Oldukça çarpıcı ve ilginç bir dizi. Seyredilmeye değer ve bu dizi tutar diyorum.

 

Günahkar Dizisinin oyuncu kadrosu:

 

ALİ YUSUF                  – SEÇKİN ÖZDEMİR

SALİHA TEZHANLI – GÜLCAN ARSLAN

ASLIHAN KARASU – HAZAL FİLİZ KÜÇÜKKÖSE

KARA SADO              – KOREL CEZAYİRLİ

GÖKHAN                   – POLAT BİLGİN

FİKRET TEZHANLI – ALPER KUT

HALİL                          – EFE TUNCER

ELA                               – ESRA İŞGÜZAR

MERYEM                     – PERVİN ÜNALP

TUNA                           – CANER TANRIVERDİ

KENAN                        – HAMDİ ALP

ARDA                          – İHSAN BERK AYDIN

AYŞE                          – ZÜMRE YALÇINKAYA

ÖMER                       – ÖMER OKTAY TÜRE

ELİF                           – DEMET SEVİM

VE

HACER                      – ZUHAL GENCER ERKAYA

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir