Çağatay Ulusoy’u menajeri neden konuşturmadı!

Magazin

B1jOnZ0IgAEVfvm

Çağatay Ulusoy önceki gece Etiler Günaydın Steakhouse Restoran’da menajeri Engin Aykanat ile yemek yediler.

Yemek çıkışında restoran müdürü misafirlerini kapıya kadar uğurlamış. Basın mensupları tarafından görüntülenen Medcezir’in yakışıklı oyuncusu Çağatay Ulusoy’a sorulan sorulara cevap vermek istememiş, suskun kalmıştır.

Serenay Sarıkaya ile son günlerde barıştılar haberleri kendisine sorulmuş. Çağatay Ulusoy bu konuda konuşmak isterken, menajeri tarafından ikaz edilmiştir. Bu uyarı üzerine suskun kalan Çağatay, aracının gelmesiyle oradan ayrılmıştır.

Son zamanlarda Çağatay Ulusoy’u hiç yalnız bırakmayan menajeri Engin Aykanat, her konuda danışmanı ve destekçisi olmuştur. Yaz aylarında Ayvalık Cunda tatilinde, Çeşme tatilinde de Çağatay Ulusoy’u hiç yalnız bırakmamıştır. Eylül başında Çağatay Ulusoy’un ödül almaya gittiği, Güney Kore Seul seyahatine de katılmıştır.

Bu tür yerli yersiz konuşmalardan oyuncusunun morali bozulacağını düşünmüş olmalı ki, Çağatay’ın konuşmasını engel olmuştur. Tam bir sosyal medya danışmanı ve Çağatay Ulusoy’un basın danışmanı olan Engin Aykanat görevinin gereğini yapmıştır.

BvUqAOGCEAAskE3

Bir hafta öncesi Engin Aykanat, İlyas Güngör, Çağatay Ulusoy ve Umut Evirgen.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Face : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Blog: balcilar-blog.com

Not: Haber kaynak ve görseller Çağatay Ulusoy twitter sayfasından kopyalanmıştır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir