Medcezir 46.bölüm / Yaman’ın Mira’ya çirkin oyunu!

TV Programları

Ekran AlıntısıMD46.FRG4

Medcezir, Star Tv. ekranlarında bütün hızı ile devam ediyor. Bu hafta Cuma akşamı 46.bölümü ekranlara gelecek. Yaman Mira’ya öyle bir çirkin oyun oynuyor ki, akıllara durgunluk.

45.bölüm sonunda Mira, Yaman ile Elif  evleniyorlar oyununa gelmemiş, sadece mutluluklar dilerim diyerek çiçek göndermişti. Mira kendisi üzüldüğü kadar, bu harekete Yaman da çok üzülmüştü. Yaman, Mira’nın hastalığının nüksettiğinden habersizdir. Mira, hastaneye dost bildiği Orkun ile gitmiş, operasyon geçirmiştir.

Mira, çok üzgündür, çok sevdiği Yaman’ı yanında yoktur. Onu Orkun teselli eder. Mira gururunu aşkından üstün tutmuş, Yaman’a çok denemesine rağmen seni hala seviyorum diyememiştir. Yaman da Mira’yı, Orkun’un hep yanında görmesi farklı davranmasına sebep olmuştur. Mira’nın bu son oyunu, Orkun ile tekrar sevgili rolü oynaması onu çılgına çevirmektedir. Hele Orkun’un görüntü olarak “Ben Mira ile yattım” oyunu Yaman’ı kahretmiştir. Mira artık Yaman için kirletilmiş bir kızdır.

Ekran AlıntısıMD46.FRG10

Yaman bir şekilde Mira’nın Orkun ile tatilde olduğunu öğrenir. Hemen oraya koşar. Güvenlik görevlileri onu içeri sokmak istemezler. Yaman yüksek sesle Mira diye bağırır. Mira, buradasınız biliyorum diyerek avazı çıktığı kadar haykırır. Güvenlik görevlileri bir türlü kendisini durduramaz.

Ekran AlıntısıMD46.FRG8

Yaman Mira’nın operasyon geçirdiğini bilmiyordur. Mira, Yaman’ın tanıdığı öfkeli sesini odasından duyar. Kahrolur, göz yaşlarını tutamaz. Eylül Mira’ya onu öfkelendiren senin ondan vazgeçtiğini düşünüyor, bunu unutma…

Ekran AlıntısıMD46.FRG.7

Mira’yı Orkun teselli etmeye çalışsa da, başaramaz. Güvenlik görevlileri Yaman’ı içeri sokmazlar. İş polise kalır. Yaman’ın başı derde girer. Bu durumda gene her zaman olduğu gibi Selim Abisine iş düşer. Yaman’a çok kızar, Sizin bir ilişkiniz vardı, bitti. Arkasından konuşmak da, peşinden koşmak da, bela olmak da, erkekliğe sığmaz, diyerek yamanı azarlar.

Ekran AlıntısıMD46.FRG11

Diğer taraftan Eylül ile Mert’in arkadaşlıkları konusunda Uzay, Burak ile iddiaya girer.

Ekran AlıntısıMD46.FRG9

Uzay, yaza kadar Eylül’le Mert ayrılmış olacaklar. Yaza kadar Eylül benimle tatile çıkacak. Uzay, Eylül’e mesaj atar. Mert de iyice işkillenir. Aralarında gerginlik yaşarlar.

Ekran AlıntısıMD46.FRG15  Ekran AlıntısıMD46.FRG14

Selim Beyin bu sözleri ve de Mira’nın durumu düşünmekten o gece gözüne uyku girmez.

Ekran AlıntısıMD46.FRG12

Diğer taraftan ağabeyi Kenan’nın söyledikleri kulaklarında çınlar. Mira için onu öyle bie şey yap ki, tek yumruk atmadan, nakavt et onu. Senden sonra bir araya gelseler bile, aralarında hep sen ol.

Ekran AlıntısıMD46.FRG13

Yaman bu sözlerin etkisi ile Mira’ya gider. Uzun uzun konuşurlar. Mira, neden gittiysem… Sen benim elimi bıraktığın için… Sen haklısın.  Yaman Mira’nın elinden tutar, birlikte çıkarlar. Yaman, “Hiç unutamayacağımız , ömür boyu hatırlayacağımız bir gece olsun. Öyle de olur. Mira, bu gece sonunda çok pişman olmuş olmalı ki, çok ağlar, gözyaşlarını tutamaz.

Ekran AlıntısıMD46.FRG5

Yaman da yaptığından çok pişmandır. Mira’nın temiz olduğunu, Orkun’la yatmadığını o zaman anlar. Şimdi Mira’yı kirleten kendisi olmuştur. Yaman, “Kendimden nefret ediyorum… Nefret ediyorum kendimden…” diyerek bağırır.

Ekran AlıntısıMD46.FRG6

Şayet yaşananlar gerçekse Yaman Mira’ya bunu yapmamalıydı, zaten kendisi de çok pişman olmuş gözüküyor.

Bütün bu olanlar gerçek mi? Hayal mi? Bilmiyoruz. Geçen bölümde gerçeklerle hayaller birbirine karışmıştı. Cuma akşamı hep birlikte işin doğrusunu, eğrisini  göreceğiz.

Bu tür olaylar izleyenleri epeyce heyecanlandıracak, pek de keyif vermeyecek anlaşılan.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller tarafımdan 46.bölüm fragmanından kopyalanmıştır

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir