Merhamet / Deniz & Sermet evlendi, haftaya 44. bölüm final.

TV Programları

06 Mart ’14

Kategori
TV Programları

 

Merhamet / Deniz & Sermet evlendi, haftaya 44. bölüm final.

Kanal D.in macera ve drama dizisi “Merhamet” dün akşam 43.bölüm ile ekranlarımızdaydı. Deniz muradına erdi, Sermet ile evlendi, bölüm sonunda, aile arasında görkemli bir düğün yaptılar. Reytinglerde AB’de 5.sırada, Total’de 17.sırada yer almış.

Geçen bölüm Ali’nin Şadiye ile otel odası haberini çok sinirlenen Sermet, masadan hışımla kalkar. Deniz engel olamayınca, kucaklar Denizi, Narin’lerin evine götürür. Bu kızı kimden isteyeceğim der, Narin benden ama, şimdi değil. Biz haber veririz. Sermet, düşünür kaşınır, ben aldım cevabımı der ve çeker gider. Evde bir şişe viski yarısını içer, Rıfat’a bir araba hazırlatır, doğruca Çatalca’da çiftlik evine gider. Arabada oldukça duygulu Kazım Koyuncu’dan bir parça çalar. “İşte gidiyorum bir şey demeden, arkamı dönmeden, şikayet etmeden, hiçbir şey almadan, bir şey vermeden. ”  müziği kapattırmaz içeri girer. Sen dışarıda bekle. Divanda öylece uyur kalır. Rıfat, sabah üstüne battaniye örtse de üşütmüştür.

Ali, Rıfat’a telefon eder, tehditle Çatalca taraflarında bir çiftlik evinde olduğunu söyler. Ali, Deniz Hanımı da alarak doğruca yanına giderler. Deniz, evin önünde bankta oturur bulur. Benden kurtulamazsın, öyle bir özgürlüğün yok, ben sana başka şarkılar çalacağım.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Sermet, öksürür, ateşi vardır. Ali ile içeri alırlar. Ateşi düşürmeye çalışır, Ali’yi bir doktor bulması için gönderir. Daha sonra eve getirirler. Bolca portakal suyu içirir.

Recep, karakola gider her şeyi itiraf eder, hapishaneye atılır. Girmeden karısı Ümmü Hanımı arar, haber verir, avukat tutmayın neyse cezamı çekeceğim, hakkını helal et der.

Sermet, Irmak’ı iyileştirmek senaristin yazıp çekeceği dizi için kendisiyle görüşür. Senarist kendisine Ali ve Sermet’in sıkça karışmalarına bozulur.

Narin Sermet’i arar, Fırat’ı da al gelip Deniz’i isteyin benden der. Akşam, Fırat ile Sermet giyinip giderler. Usulüne uygun istenir, Narin verdim gitti. Damat’ ın kahvesi Fırat’a verilir, Fırat tuzlu kahveden perişan olur.

Irmak’ın Genç Partneri seni bu gece çıkartacağım der ve arka kapıdan çıkartıp, bir diskoteğe getirir. Biraz danstan sonra genç yumulur Irmak’ı öper. Irmak’ın da hoşuna gitmiş olacak ki, cevap verir. Yan masada oturan senarist Lale çok bozulur. Öp deriz, öpmez, öpme deriz öper deyip sinirlenir çıkar gider.

Şadiye, Can’ı arar, görüşelim der. Şadiye, Deniz’in Sermet ile evleneceği haberini verir. Can son defa Deniz ile konuşmak ister, Şadiye ben ayarlarım, der.

Oyuncu genç Irmak’a gider, bu akşam tekrar çıkalım. Irmak ben iyi değilim yarın akşam çıkalım deyince, ben yarın taburcu oluyorum. Irmak, olma tekrar hap iç intihara teşebbüs et, der.

Sermet ile Deniz Irmak’ı ziyarete giderler. Deniz haftaya evleniyoruz, der. Sen de aramızda olacaksın. Irmak, buradan bir arkadaşım ile gelsem.

Deniz, geçmiş hayatını düşünür, kah keyiflenir, kah hüzünlenir. Düğün hazırlıklarını yapar, elbiseler alır. Bir hafta geçer.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Narin, yalnız doktora gider, bir kız bir oğlan ikizleri olacağını öğrenir. Fırat ve Şadiye bu sürprize çok sevinirler.

Romen havalarıyla aile arasında düğün başlar. Herkes neşe içinde dans eder. Şadiye, Can’ı bahçeden Deniz’i ve düğünü seyrettirir. Düğüne Irmak ve oyuncu arkadaşı gelir, hediyelerini Deniz’e verirler. Oyuncu Pamir, Sermet’e abi ben yokum, aşık oldum der. Irmak da Pamir’e aşık olmuştur. Sermet, bırakıp gitmek olmaz der ve oyunu gerçeğe çevireceğiz. Ben fakir Cenk, nasıl olacak. Sen zengin Pamir olacaksın.

 

Düğün anında Narin biz ikiz bebek bekliyoruz diyerek, herkese müjdeler.

Sermet balayı için önceden valizleri göndermiştir. Düğünün en civcivli yerinde Sermet alır gelini, uçurur giderler. Deniz Narin’e, Güney yarımkürede olduklarını söyler. Narin neler oldu anlat bakalım deyince, Deniz güler, bildiğin şeyler deyip geçiştirir.

Fırat, Narin’i almış ikinci balayına çıkartmıştır. Ali, telefon açar, birtakım sıcak gelişmeler var. Güvenlik önlemlerini arttırmalıyız. Erol Durak konusunda bazı duyumlar alıyorum, senin eve de iki koruma gönderiyorum. Narin ne oldu diye sorsa da Fırat dalar, düşünceye dalar. Ve 43 bölüm burada biter.

Haftaya 44. Bölüm Final, bakalım ne gibi sürpriz olaylara gebe hep birlikte göreceğiz.

Önceki akşam “Merhamet” Most Productionekibi veda günü gelmeden düzenlenen yemekte bir araya gelmişler. Arnavutköy’de organize edilen yemeğe, dizinin teknik ekibi ve eski oyuncuları da katılmış. Ekip geceyi yemekle noktalamadı, asıl eğlence yemekten sonra başlamış. Davet birbirinden renkli görüntülere sahne oldu, şarkılar söylendi, halaylar çekilmiş. Hatta hızını alamayanlar masa üstüne çıkmışlar. Ayakkabılarını atıp masa üstünde dans edenler arasında başrol oyuncularından Özgü Namal da varmış.

Keyifli bir final olması dileklerimle…

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten ve dizifilm.com’dan alınmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir