Çağatay Ulusoy nereye koşuyor? – 2

Magazin

03 Mayıs ’13

Kategori
Magazin

413758-3-4-f18e9

“Birinci Çağatay Ulusoy nereye koşuyor” Blog yazımı 14 temmuz 2012 de yazdım. Milliyet Blog’ da 14 Ocak 2013 de yayınlandı.  Çağatay’ın başarı öyküsünü anlatmıştım o yazımda. O günden bu yana neredeyse bir yıl oluyor. Çağatay Ulusoy “Emir’in Yolu” da oynadı. Dizi başarılı olsa da, Hazal fanlarının olumsuz baskısı ve Show Tv. in ekonomik sıkıntıları nedeniyle, dizi yarıda kaldı, finalsiz bitti.

Ocak ayında, Çağatay’ın başına gelen o nahoş olaydan bu yana 3 ay geçti. Ünlü oyuncu sessiz kaldı. Fanları ve sevenleri bu üç ay içinde twitter de yaptıkları TT lerle Çağatay Ulusoy’u hep gündemde tuttular. Magazin basınında hemen her gün bahsedilir oldu.

Önümüzdeki sezon için Ay Yapım ile, yeni bir dizide oynamak için prensipte anlaştı. Şimdilik adı “Aşk Hikayesi” olacak dizide, Serenay Sarıkaya ile 2013 Eylül’de sevenleriyle buluşacak.

Yaz aylarında çekeceği sinema filmiyle ilgili onlarca teklif geldi.  Henüz hiç biri kesinlik kazanmış değil.  Bir Med Yapım projesi olan İsmet İnönü hayatı ile ilgili filmden bir ses çıkmadı veya vazgeçildi.

Yönetmenliğini Orçun Benli’nin senaristliğini de Orçun Benli’yle birlikte Şükrü Üçpınar ve Alptekin Öztürk’ ün yapacağı “Gülyabani” adlı korku filmiyle ilgili sessizlik sürüyor. Orçun Benli’nin bir yıldır planladığı bu filmde Çağatay Ulusoy’u oynatmak istiyormuş. Ama henüz Çağatay Ulusoy’ la anlaşma sağlanamamış. Filmde Deniz Uğur da oynayacakmış. Çağatay fanlarının devamlı Orçun Benli’ i cep telefonundan aramaları nedeniyle, Sayın Benli cep telefonunu değiştirmek zorunda kalmış. Birlikte göreceğiz sonu tatlıya bağlanacak mı?.

Çağatay Ulusoy fanları ve sevenleri merak ettikleri konu; Çağatay hala niye suskun. Şoku hala atlatamadı mı? Bir hafta önce sabah yürüyüşünde resmini çeken basın mensuplarına “Tadım kaçtı” diyen,  barda korumaları aracılıyla basına, resim alınmaması için, ikaz eden Çağatay nereye koşuyor? Niye bir mini basın toplantısı yapmıyor. Niye sevenleri için resim vermiyor. Ben anlamış değilim. Kendisini çok iyi tanıyorum. Nasıl bir kişiliği olduğunu, mütevaziliğini, en azından kasıntı olmadığını biliyorum. Sevenlerinden, Ülkenin her yerinden, hatta Azerbaycan’dan, Yunanistan’dan mailler alıyorum. Bana soruyorlar ne oldu diye? Ben de bilemiyorum. İnternetten takip ediyorum sizler gibi. Kendisini görmüş, konuşmuş değilim.

Sevgili Çağatay, senin koştuğun yol belli. O yol başarı yolu olmalı. Milyonlarca sevenin ve Fanların için, sen en doğrusunu yapmalısın. Daha önceki yazımda söylediğimi tekrarlıyorum. “Başarı senin göbek adın olacak”.

Koş Çağatay koş, önce sevenlerin için, sonra kendin için koş. Yolun açık olsun.

Saygılar, sevgiler, değerli okuyucularım.

Abdurrahman Balcılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir