Beni Böyle Sev’ in konuk oyuncusu türkücü Zara.

TV Programları

04 Mart ’14

Kategori
TV Programları
Beni Böyle Sev’ in konuk oyuncusu türkücü Zara.

TRT 1.in Üniversite gençlik dizisi “Beni Böyle Sev” dün akşam eğlenceli bir bölüm ile evlerimize misafir oldu. Zara, yapım şirketi ZR Müzik’e bağlı Zeynep Ece Dündar’la bu bölümün konuğu idiler.

Ayşem, çocuğunu hastanede küvezde bırakarak evine döndü. Arkadaşları evi süsleyip, ona hoş geldin dediler. Ayşem olağanüstü duygusal, çocuğunu hastanede bıraktım diyerek ağladı.

Eda Hanım da ağabey evindeydi. Reha Bey Eda üzerine titriyor, onu evden kaçırmak istemiyordu.

Furkan ile Seda, Ayşem’lerin evinde gene ağız dalaşına girerler, aralarındaki sürtüşme devam etmektedir. Furkan, pes eder gider.

Reyhan ve Seda Ayşem ile Ömer’i yalnız bırakıp evlerine çıkarlar. Ayşem, evdeki pastalardan almalarını söyler. Reyhan da aldıklarından iki tabak Deniz’e götürür. İçeriden Mazhar Beyin sesini tanır ama kendisini görmez.

Nail Bey ile Eda Hanım dükkanda karşılıklı çay içerler. Ayşem’den konuşurlar. Her şey sağlık deseler de, kendi ilişkileri konusunda zaman her şeyin ilacı diyerek geçiştirirler.

O sırada dükkana meşhur türkücü Zara, Cengiz Kurtoğlu’ un tavsiyesiyle gelir. Nail Beyin Akçaabat köftelerinden tatmaya gelmiştir. İlyas, Zara’yı görünce şaşırır, iltifatla karşılar. Safiye sonradan uyanır, Zara’yı tanır. Nail Bey hoş geldin faslından sonra güzel köftelerinden ikram eder. Zara güzel sesiyle, bir Orhan Gencebay bestesi olan “Dilenci” şarkısını söyler. Bu müzik ziyafeti anında diziden mutlu anlar ekranlara gelir. İlyas burası ünlülerin köftecisi oldu diyerek espri yapar.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Ayşem ile Ömer evde baş başa ders çalışırlar. Ayşem, bebeğini düşünmekten dersleri anlamaz, Ömer yardımcı olur. Ayşem, gidelim hastaneye beş dakikacık göreyim, diyerek ısrar eder. Nail Bey, kızına telefon açar, hal hatır sorar, yarın hastanede görüşürüz.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Gecenin bir saatinde Nail Bey hastaneye torununu görmeye gider, hemşire diğer dedemiz de burada der. Nail Beyin geldiğini gören Reha Bey senin ne işin var burada diyerek çıkışır, iki dede torunumu görmeye geldim kavgası yaparlar. Ömer bebeğini sormak için hastaneyi arar, dedelerin orada olduğunu öğrenir. Ömer iki dedenin kavgasının üstüne gelir. Niye aynı saatte geldiniz diye sorar. Ömer’e gülme krizi tutar. Reha dede, Nail dede, bu ikinizin de torunu, baksanıza şuna, ninni söylemek lazım buna diyerek, ortalığı yatıştırır.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Fahriye, Feridun’a para çarptırma işini Seda’yı anlatır. Seda 200 lirayı bankadan çekip, Fahriye’ye borç verecektir. Fahriye de parayı sahtesi ile değiştirecektir. Seda, sabah erkenden bankadan çekip gelir, Fahriye’ye verir. Çerçeve yerinde yoktur, Reyhan çerçeve kucağında uyuyordur. Elinden çerçeve alıp değiştirirler. Reyhan uyanınca seri numarası farklı bu para bu benim değil diyerek feveran eder.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Eda Hanım gece baykuş sesleriyle uyanır, aniden rüzgarla pencere açılır. Fırlar pencereyi kapatır, o sırasında annesinin sesini derinden duyar. Reha Beyi ve Nadide hanımı uyandırır. Bu olanlar, Nail Beyin bir oyunu gibi geldi bana.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Ertesi sabah, Nadide Hanım ile seda hastaneye giderler. Aynı anda Nail Bey ile Safiye Hanım da gelir. Ömer ile Ayşem de oradadır. Ayşem bebek çok küçük diye gene ağlama krize girer. Bebeğin solunumu ile bir sorun nedeniyle yoğun bakımın panjurları kapatılır. Herkesle birlikte Ayşem dışarıda paniğe kapılır.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Seda ile Fahriye okulda, Feridun’u görürler. Feridun Fahriye’ye bir numara daha çeker, arabanın camı kırılıp cüzdanı çalındığını söyler. O sıra masaya Haluk Bey oturur. Masada kavga çıkar, Fahriye ile Feridun masadan kalkıp giderler. Bu defa Feridun’un telefonu çalar, anneannesini hastaneye kaldırmışlardır, gene Fahriye’den para ister. Fahriye bankamatikten çeker verir.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Klinik doktoru Reyhan ve Mazhar’a sokaklarda mutlu insan fotoğrafları çekmeleri için bir görev verir. Çıkıp birlikte parklarda resim çekerler.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Ömer, hastane ortamından Ayşem’i alır, ilk tanışmalarında oturdukları mekâna getirir. İlk tanışmalarını ve tesadüfleri konuşurlar. Daha sonra mutlu insan fotoğrafı çeken Mazhar ile karşılaşırlar. Mazhar,  Ömer ve Ayşem’in fotoğraflarını çeker.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Ayşem, o gece yatakta Ömer’e bir soru sorar? Bebeğim ile yürüyüşe çıkacağız değil mi? Benden bir şey saklama. Eğer bana bir şey olsaydı, yani ben ölseydim napardın? Ayşem, ısrar eder bilmek istiyorum, söyler misin? Ömer; bebeğimiz için hayata tutunmaya çalışırdım. Lütfen bu konuyu kapatalım. Ayşem son bir şey daha; Evlenir miydin? Ömer, ben mi, başkasını gözüm bile görmezdi benim, diye cevap verir. Ayşem, ben evlenmeni isterdim, hayatının sonuna kadar yalnız yaşamanı istemezdim.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Ayşem, ağlamaya başlar. Ömer ne oldu diye sorar. Ayşem ben çok korkunç bir şey yaptım, kötü bir şey yaptım, der ve 49.bölüm burada biter.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Ayşem, babasına karşı haksızlık ettiğinin farkına varmıştır. İlerleyen bölümlerde Eda Hanım ile evlenmesini isteyecektir. Haydi, hayırlısı diyelim.

Bu bölüm reytingleri düşük, bilhassa AB’de 11 basak düşerek 22.sırada, Total’de 8 basamak düşerek 30. sırada yer almış. Her nasılsa bu bölüm biraz sıkıcıydı. Reyhan, Mazhar sahneleri ve diyalogları sıkıcı geldi bana. Biraz ekşın. Takdir sizlerin.

BSK Yapım, sürprizlerine devam ediyor. Haftaya 50.Bölün şerefine, Beni Böyle Sev oyuncuları, 6 Mart’ta Eskişehir Anadolu Üniversitesi, 10 Mart’ta Trakya Üniversitesindeki söyleşiye konuk oluyorlarmış. Herkes davetli.

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten”Beni Böyle Sev” Dizisi Resmi Twitter Hesabı © 2014 sayfasından alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir