Medcezir / 42.Bölümde neler olacak?

TV Programları

Ekran Alıntısımd42.8

Medcezir’in 42.bölümünde heyecan fırtınası devam ediyor. Yaman, Serez ailesi ile uğraşanı buluyor, sır perdesini aralıyor.

Sinan’ın cinayete kurban gitmesi önce Selimi daha sonra da Asım Şekip Kaya ve Sude’yi içine alan zincirleme olayların başlangıcı olur. Mert babası Selim’e kavuşmanın mutluluğunu yalşarken bu sefer Mira annesinin ardından gözyaşı dökmektedir.

Aralarında yaşananlara rağmen Mira’ya destek olmaya çalışan Yaman duymaması gereken bir konuşmaya şahit olur.
Mert, herşeyden habersiz, anne babasının evlilik yıldönümü kutlaması için babasına güzel bir sürpriz hazırlamak için organizasyona girişirken Sinan’ın ölümün ardındaki gizemi çözmeye çalışan Selim’in yolu Deniz’le tekrar kesişir.

Ailenin başına gelen felaketlerin arkasında onları çok yakından tanıyan biri olduğundan emin olan Yaman büyük bir risk alır ve şüphelerinin peşinden dider… Ama Mira’nın da yanında olduğunu fark ettiğinde ikisi de tehlikenin tam ortasında kalırlar.

Mert bir taraftan babasının hapis şokunu yaşarken, Eyül ile sorunlarını çözme çabası içindedir. Uzay aralarında kara gölge gibi dolaşır. Uzay Mert’e; “Sen sahalara geri döndüysen ben kenarda kulübedeyim. Der ve Mert sen vazgeçmiyorsun yani deyince, oyundan çıkarsan oyuna girerim diyerek Eylül’ü adeta çıldırtır. Eylül, ben sizin oyuncağınızmıyım diyerek çılgına döner.

Ekran Alıntısımd42.4

Mira, Yaman ile aralarının bozuk olası bir türlü bir araya gelmeyişlerinin verdiği üzüntü ile adeta hastalanır, göz yaşlarını tutamaz.

Ekran Alıntısımd42.mira

Mira Eyül’le telefonda konuşurken, “Mümkünse Yaman bir süre uzak kalsın benden” lafını Yaman duyar ve çok bozulur.

Ekran Alıntısımd42.1   Ekran Alıntısımd42.2

Mira’ya “Ayıp ediyorsun, şimdi de Orkun’la beni çekiştiriyorsun.

Ekran Alıntısımd42.3

Eylül, Yaman ile Mira arasısında arabuluculuk yapar. Yaman’a Mira için; “Şu an en çok sana ihtiyacı var. Senin şevkatine, sevgine… Ama siz de uzaksınız, ne yazık ki? Niye bu kadar öfkeliyseniz artık, canınız yandıkça kılıçları kuşanıyorsunuz.” Der. Yaman; “Artık birbirimize iyi gelmiyoruz ya…” Diyerek cevap verir.

Ekran Alıntısımd42.6

Yaman bir daha bolkon tırmanma işini dener. Amacı Mira ile konuşmaktır. Mira ile Yaman yavaş yavaş birlerine yakınlaşıyorlar. Diğer bir deyişle olaylar onları yakınlaşmaya doğru itiyor.

Ekran Alıntısımd42.5

Bütün bu olaylar en yakınlarındaki Turunç Nadir’in başının altından çıkıyor, bu bölümde Yaman, Nadir Beyin ipliğini pazara çıkartabilecek mi? Yaman sır perdesini aralıyor. Cuma akşamı hep birlikte göreceğiz.

Ay Yapım’ın süper dizizi Medcezir, 3 Ekim 2014 Cuma akaşamı 20.30 da Star Tv. Ekranlarında… İzleyenlerini gene bütün heyecanı ile ekran başına çivileyecek!

Medcezir’in fenomen oyuncusu (Yaman) Çağatay Ulusoy, sosyal medyanın vazgeçilmezi. Her resmi sosyal medyayı sallamaya yetiyor. Çağatay Ulusoy’un İnstagram hesabından paylaştığı davul çalarken işte o resmi. Bu resim 40 binin üzerinde beğeni almış ve de yorum yapılmış. Ne diyelim, Medcezir’in yakışıklısı Yaman ne yapsa yakışıyor, ne de olsa Yaman çocuk.

çağatay davulcu

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar
Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten ve tarafımdan 42.bölüm fragmanında kopyalanmıştır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir