Serenay Sarıkaya nereye koşuyor?

Genel Magazin

Ekran Alıntısı SERENAY

Medcezir dizisinin başarılı başrol oyuncularından Serenay Sarıkaya nereye koşuyor? Magazin basınında çıkan bu aşk dedikoduları daha ne kadar sürecek. Ama yalan, ama yanlış, ya da gerçek. Son bir yılda çıkan haber sayısı benim bildiğim en az dört oldu.

Dizide Mira karakterini canlandıran Sarıkaya, Yaman ile dizide aşk yaşamaya başladı. Bu aşk daha sonra gerçek hayata yansıdı. Rol arkadaşı Çağatay Ulusoy ile dizi dışında da sevgili oldular, aşk yaşamaya başladılar. Dizinin üçüncü ayında başlayan bu aşk ta ki Haziran ayı sonuna kadar sürdü.

Medcezir’in sezon finali yapmasından sonra önce birlikte Yunan adalarında kısa bir tatil yapan ikili, daha sonra Meksika tatiline çıkmışlar, tatil dönüşünde de ayrılık kararı almışlardır.

Temmuz başından itibaren Serenay Sarıkaya tatilini ailesi ile birlikte Bodrum’da devam etmiş, Çağatay Ulusoy da öce Ayvalık, sonra İstanbul ve Çeşme’de tatilini devam etmiştir.

Medcezir dizisinden önce adı Antalya’lı işadamı Murat Süğlün ile anılan Sarıkaya, daha sonra Çağatay Ulusoy ile birlikte olmalarıyla bittiği yazıldı. Ulusoy ile ayrıldıktan sonra adı ünlü işadamı Yaman Taciroğlu ile birlikte oldukları ve bir mekanda yemekte resimleri çekilmiş, bu resimler magazin basınında yer almıştır.

serenay_4235

8 Eylül 2014 tarihinde Posta gazetesinde çıkan habere göre; “Eski aşkı işadamı Muzaffer Yıldırım’a geri döndü.” Başlıklı bir haber çıktı. Haberin detayında aynen şunlar yazıldı.

Medcezir’in setinde tanışıp, aşk yaşadığı Çağatay Ulusoy’la beraberliğini iki ay önce bitiren Serenay Sarıkaya’nın yalnızlığı uzun sürmedi. Sarıkaya’nın 2012 Kasım ayında kısa süreli bir ilişki yaşadığı Mars Entertainment Group’un ortağı Muzaffer Yıldırım’a geri döndüğü öne sürüldü.

indir muzaffer tyıldırım

BU KEZ TEMKİNLİ

Muzaffer Yıldırım’la bir aydır evinde buluşan Sarıkaya, ilişkisini bu kez gözlerden uzak yaşıyor. Geçen ay işadamı Yaman Taciroğlu ile aşk dedikodularına karışan ünlü oyuncu, bu iddiayı yalanlamıştı.

Bu günlerde gene magazin basınında Serenay Sarıkaya, sarışın bir erkek arkadaşıyla Nişantaşı’nda görüntüleri yer alıyor. İkilinin birlikte resimleri görüntülenince, Sarıkaya’nın kısa bir panik yaşadığı yazıldı.

1186008-serenay-sarikaya-849181

Bugünkü Türkiye gazetesinin magazin sayfasındaki habere göre, yanındaki sarışın genç imaj danışmanıymış. Haber aynen şöyle; Serenay Sarıkaya, imaj danışmanıyla görüntülenince rahatsız oldu. Yakışıklı imaj danışmanıyla görüntülenmekten rahatsız olan Serenay Sarıkaya, gazetecileri görünce Önder Tiryaki’nin yanından hemen ayrılarak kafaları karıştırdı. Ensonhaber.

Aynı resimde arkada Serenay Sarıkaya’nın annesi de olduğuna göre, imaj danışmanı ile aşk dedikodusu bence yalan haber.

fft31_mf5935669 serenay annesi ile

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya nereye koşuyor? Sorusu akla geliyor. Medcezir dizisinde çok da başarılı. Çağatay Ulusoy ile canlandırdıkları Yaman – Mira aşkını yaşatarak çok da başarılı oldular.

Bw14Y0eIgAEKfBG

Her ne kadar özel hayatı kendisini ilgilendirse de, sevenleri onun dizideki başarısı ile alkışlamak istiyor. Özel hayatta sansasyonel aşk dedikodularını karışmasını istemiyorlar.

Medcezir geçen yıl olduğu gibi bu yılki ikinci sezonunda gene yılın en iyi dizleri arasında adı geçiyor. Serenay Sarıkaya geçen sezondaki başarısı ile, 41.Altın Kelebek ödüllerinden “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazandı. Bu yıl da göstereceği performans ile neden olmasın!

Serenay sarıkaya, başını ellerinin arasına alıp düşünmesi lazım. Seveleri onu dizideki başarıları ile övünmek istiyor. Aşk dedikoduları ile değil.

ByfLUQ6CAAAOCYm

Serenay Sarıkaya’nın özel hayatı kendisine ait, ben tüm izleyici adına sanat hayatında başarılar dilerim.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten ve Medcezir dizisinden alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir