Hazal Kaya, neden yeni dizilerde yok?

Magazin

Hazal Kaya, neden yeni dizilerde yok? / Magazin / Milliyet Blog

10 Eylül ’14

Hazal Kaya, neden yeni dizilerde yok?

Gün yok ki, Hazal Kaya ilgili bir haber çıkmasın. 2014 Eylül yeni sezonda herhangi bir dizide görülmeyen Hazal Kaya ile ilğili ardı arkası kesilmeyen haberler. Dizilerin aranan ismi Hazal Kaya’ya her gün teklif yağıyor. Son olarak yapımcılar Burak Özçivit ve Aras Bulut İyinemli ile oynaması için yeni projeler sunuyor, teklif üstüne teklif yapıyorlar.

Güzelliği, oyunculuktaki başarısı ve de en önemlisi arkasında binlerce hayran kitlesi olması onu aranan bir isim yapıyor.

Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu ve arkasından Çağatay Ulusoy ile oynadığı “Adını Feriha Koydum” dizisi ile adını duyurdu. AFK’daki “Feriha” rolündeki inanılmaz başarısı ve Emir Sarrfoğlu ile yaşadığı ölümsuız dizi aşkı onu izleyenlerinin gözünde fenomen yaptı.

Daha sonra, “Son Yaz Balkanlar 1912” ve “A.Ş.K.” dizilerinde oynadı. Şanssızlık mı diyelim, her iki dizi erken final yaptı. Bir türlü AFK’daki Çağatay Ulusoy ile olduğu gibi bir uyum yakalamadı.

Bu nedenle üçüncü bir dizide oynayıp, başarız olmaya tahammülü yok. Önüne gelen projeleri çok titiz davranıp, ince eleyip sık dokuyor. Bir laf vardır ya; Sütten ağzı yandı, yoğurdu üfleyerek içiyor.

Sadece iyi bir proje olması yetmiyor, oynayacağı erkek partneri de çok önemli. Hem yakışıklı olacak, hem de oyunculuğu çok iyi olmalı.

Şayet karşısına iyi bir proje ve partner çıkmazsa, bekleyecek tabiri yerindeyse yüzünü dinlendirmeye devam edecektir.

Ancak binlerce yurt içi ve yurt dışı sevenlerinin beklemeye tahammülü yok. Fanları Sosyal medyada boş durmuyorlar, twit atarak, facbokta yazarak, yada bizler gibi yazarlara mail atarak seslerini duyurmaya çalıyorlar.

Böyle atılmış bir mailden örnek verirsek: “Hazall malegimiz biz seni çok özledik artık ekranlara dön lütfen böyle güzel bi senaryo saglam bi kadro ve yakışıklı bi partnerle dön artık ekrana seni çok özledik ve hep arkanda olacağız yeşil gözlü dev.” Bu kısa mail her şeyi birkaç cümle ile özetliyor.

Hazal Kaya’dan bir ses çıkmayınca Aras Bulut İyinemli Ekim Ayında Star Tv.de yeni bir dizi ile ekranlarda olacakmış. Dizinin adı ve bayan partneri şimdilik belli değil.

Burak Özçivit de şu günlerde Fahriye Evcen ile bir sinema filmi olan “Aşk Sana Benzer”  filmi üzerinde çalışıyorlar. Bir taraftan yeni dizi için Ay Yapım’la masaya oturan Burak Özçivit bu dizide Nebahat Çahre ve Hande Doğandemir ile Ekim ayında bir dizi yapacaklarmış.

Hazal Kaya’nın demek oluyor ki, Burak Özçivit ve Arsa Bulut İyinemli ile bir dizide oynama ihtimali ortadan kalkıyor.

Hazal kaya, 2015’in Ocak ayında kendisine iyi bir partner ile güçlü bir senerya sunulursa ekranlara gelebilir. Yoksa 2015 yeni sezonu olan Eylül’e kadar, sevenlerinin Hazal Kaya özlemi sürecektir.

Hazal Kaya’nın bağlı bulnduğu meajerlik firmasından aldığım bilğiye göre şimdilik Hazal Kaya cephesinde bir ses yok.

Gene de temkinli konuşursak, her an bir sürpriz gelişme olabilir. Hazal Kaya önüne gelen bir projeyi ve partneri okey verip karşımıza çıkabilir. Ocak 2015 de yeni bir dizide oynayabilir. Yoksa bu iş başka bir bahara kalmıştır. Sabırla sevenleri Hazal Kaya’yı daha da özleyip 2015 yeni sezonu Eylül ayını bekliyecekler.

Ben gene 2015 yazında Hazal kaya’dan bir güzellik yapıp Çağatay Ulusoy ile bir sinema filminde oynasını istiyorum. Bu benim değil her ikisinin ortak fanlarının isteğidir.

Güzel kızımız Hazal Kaya’ya okey vereceği yeni projesinde bizler şimdiden başarılar dileyelim.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görseller internetten alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir