MEDCEZİR, Cuma akşamı, 20,30’da 39.bölümle ekranlara geliyor!

TV Programları

-medcezir-kore-yolcusu-4724869

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un rol aldığı Medcezir’in yeni sezon ilk bölümü için geri sayım başladı. 12 Eylül Cuma günü izleyiciyle buluşacak olan dizinin dün akşam yayınlanan yeni fragmanı heyecanı daha da arttırdı.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Yayınlanan fragmanla, Altınkoy’da dengelerin değiştiği dikkat çekti. Yaman ve Mira ayrıldı mı sorusunu akıllara getiren tanıtımda 2013 Miss Turkey 3.güzeli Aybüke Pusat ilk kez ekran geldi.

Ay Yapım imzalı, Ece Yörenç’in senaristliğini Ali Bilgin’in ise yönetmenliğini üstlendiği Medcezir Cuma günü saat 20:30’da Star TV’de ekrana gelecek.

39.Bölümün konusu:

Yaşadıkları büyük kayıptan sonra, Selim, Mert ve Yaman’ın yeni bir başlangıç yapmak için çıktıkları uzun yolculuk Sedef’ten gelen telefonla sona erer. Apar topar İstanbul’a dönerler. Böylelikle Yaman , Mira, Mert ve Eylül aylar sonra ilk kez karşılaşırlar.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Yaman Mira’yı hayatından çıkarmış gibi davranmaya başlasa da, her adımına Mira’nın varlığı yön verecektir. Birbirlerine doğru adım atmaya çalıştıkça da, gururlarına yenik düşerek, can yakacak küçük oyunlara başvururlar.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Öte yandan Yaman aşk acısının üstesinden kendince yöntemlerle gelmeye çalışırken, karşına Elif çıkar.

Fotoğraf: #medcezir'in yeni sezonuna son 3 gün kaldı!<br /><br />
İşte yeni bölüm 2. fragmanımız:<br /><br />
http://bit.ly/1CM7SbU

 

Elif, diğer kızlar gibi Yaman’ın etrafında pervane olmayarak Yaman’ın dikkatini çeker. Elif Yaman’la Mira arasındaki soğuk savaşta istemeden önemli bir rol oynayacaktır.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Mert annenin ölümünden sonra elleriyle dağıttığı ilişkisini toparlamak için harekete geçer. Ama Mert  Eylül’e ulaşmaya çalıştıkça, karşısında Uzay’ı bulur.

Karısının ölümünden sonra derin bir sessizliğe gömülen Selim, kendisiyle iletişime geçmeye çalışan televizyon muhabiri Deniz’in sonunda konuşmasına izin verir. Deniz’de Selim’e ait çok özel bir emanet vardır.

Ender Serez adına düzenlenen yardım gecesinde herkes kendi vicdanıyla, pişmanlıklarıyla ve özlemleriyle yeniden yüzleşir. Yaman’la Mira’yı, Eylül’le Mert’i bir araya getiren duygusal gece sürprizlerle devam eder.

12 Eylül Cuma, Star Tv. Ekranlarında 20.30 Medcezir’de buluşmak üzere…

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten Medcezir Twitter ve Facebook sayfasından alınmıştır

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir