Medcezir dizisi bitiyor mu? Dedikoduları!

TV Programları

cu+ss

Bugün bir takım magazin basını ve İnternet haber sitelerinde Medcezir ile ilgili  dedikodular okudum. Başlık “Medcezir dizisi bitiyor mu?”

Bu tür asılsız dedikodular, tam da Medcezir’in Güney Kore, Seoul’den ödülle  dönüşlerinde yazılıp, çizilmesi diziye zarar veriyor. Bu tür haberlerin dayanağı Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un ayrılık kararı Medcezir dizisini de sonun eşiğine getirdi, gibi yazılar bunlar.Bu reyting amaçlı yazılar maalesef diziye zarar veriyor ve sevenlerini üzüyor.

Ne Çağatay Ulusoy, ne de Serenay Sarıkaya bindiği dalı kesmez. Onlar birer profesyonel sanatçılar. Neymiş efendim bu küslük nedeni ile, karşılıklı sahnelerde zorlanıyorlarmış. Ben daha önceki yazılarımda defaten bu birliktelik biterse kısmen sete yansıyabileceğini yazmıştım. Ama asla diziyi bitirecek kadar ileri gideceğini söyleyemem. Birbirlerini aşık olan Yaman-Mira sahnelerinde ilk sezonda çok güzel iş çıkartıyorlardı. Mira karakterini canlandıran Serenay çok güzel aşık rolü yapıyordu. Bu bir gerçekti, şimdi biraz zorlanabilir, ne olur tek çekim yerine o sahne tekrarları olabilir. Ama gene söylüyorum ne Çağatay, ne de Serenay diziye zarar verecek bir sorun yaratmazlar, yaşatmazlar. Hele son derece mantıklı, kaprissiz olan mükemmel insan Çağatay Ulusoy hiç de problem çıkartmaz.

Bu yıl bu dizi bitebilir denilse de, ben en az 2 sezon daha devam edebileceğini iddia ediyorum.

Bw14Y0eIgAEKfBG

Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay’ın da hep endişesi buydu. Bu aşk sona ermesiyle dizinin zarar görmesi. Bu dedikoduları Ay Yapım’ın ve de tüm oyuncu kadrosunun prim vermemesi gerekir. Bunları yazanlar rakip yayıncı kuruluş ve yapımcıların kasıtlı çıkarttığı tam söylemek istemiyorum ama olabilir de diyorum. Medcezir ilk sezonunda yaklaşık 26 milyon TL ciro yaparak geçen sezonun en çok para kazndıran 5 dizisi arasında yer almış. Bir laf vardır, meyve veren ağaç taşlanır.

BwsTAmwCUAAuFmN

Medcezir’in değerli senaristi Ece Yörenç Çağatay Ulusoy ile yaptığı Güney Kore seyahatinde aralarında bir problem olmasını bırakın, bu seyahat onları iyice ana-oğul kadar yakınlaştırdı.

10655137_781

Medcezir sevenlerini buradan uyarıyorum. Bu dedikoduları kulak asmayın, okumayın bile. Medecezir, bırakın Ülkemizdeki başarısını, Dünya dizileri arasında en eyi 2.lik ödülünü “Silver Bird” alarak gösterdi.

medcezir 2

Çağatay Ulusoy – Serenay Sarıkaya sizlerin dizideki başarısı Medcezir’in başarısıdır. Lütfen dikkate alın. Tekrar ediyorum, sizler birer profesyonelsiniz, Bindiğiniz dalı kesme lüksünüz yok. El ele vererek rolünüzü yapın, bu dedikoduların kaynağı olmayın.

12 Eylül Cuma akşamı Star Tv.de 20.30 da ödüllü Medcezir dizisini izlemeye devam. Bu dizi bitemez, bitmemeli…

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten tarımdan alınmıştır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir