Çağatay Ulusoy’un paranoyak videosu.

Magazin

11 Şubat ’13

Kategori
Magazin

 

Çağatay Ulusoy'un paranoyak videosu

Çağatay Ulusoy’un best model yarışmasına girmeden önceki yıllarda, Özgür Özer tarafından senaryosu , kurgusu ve çekimi yapılmış kısa metraj paranoyak adlı, bir deneme filmi yayınlandı. Bu deneme filminde  Çağatay sigara içerken, panik atak ruh hali görüntüleri var. Her oyunculuk meraklısının yapabileceği türden bir deneme filmi. Dün sosyal medyada, twitterda  bir damla suda fırtınalar kopartıldı. “Olay, olay Çağatay’ın paranoyak görüntüleri” yada “Çağatay Ulusoy’un şok görüntüleri ortaya çıktı” diye başlıklarla duyuruldu. Enteresan olan Çağatay’ın bu görüntüleri sanki bir esrarkeş gibi olması.

Çağatay içici olmak suçlamasıyla soruşturmadan yeni çıkmışken, böyle görüntülerin ortaya çıkartılması hiç hoş değil. Üstelik bu görüntüler bir sene öncede internette vardı. Ben görmüştüm. Sadece ne tesadüf ki, deneme çekimi olan bu video, son suçlamaları destekler nitelikte olması. Magazin basınımızın bu videoyu ilk defa çıkmış gibi, ortaya atması son derece yanlış ve etik değil.

Tüm sevenleri, fanları ona destek çıkmışken, bu tür sansansyonel  videonun ortaya çıkartısı, Çağatay’da yaptığı tahrifatı düşünmek bile istemiyorum. Her insan hata yapabilir. O da  kabul etti hatasını. Sorgulama dönüşünde yakınları aracılığle, mesaj iletti. “Evdeyim, sizin destek ve dualarınızla ayakta kaldım. Benim her şeyimsiniz. Her şey için teşekkür ederim. Saygılar” diye.

Magazin basınımız zamanlaması yanlış sadece. Ailesinin, yakınlarının desteği yanında basının da destek olası gerektiğini düşünüyorum. Çağatay Ulusoy’un 2 yıllık geçmişiyle geldiği yerler, geleceğinin aynası. Ben kendi adıma daha çok başarılı olacağını düşünüyorum. Bazılarınız sen Çağatay’ın hamisimisin diyebilir. Değil, sadece ona, kötü zamanlarında destek  olunmasını düşünen bir yazarım.

Meyva veren ağaç taşlanır. Diliyorum bu olayla Çağatay Ulusoy yıkılmıyacak. Her zaman olduğu gibi, dik duracak, Ay yapımla, yeni projelerde kendini daha ilerilere taşıyacaktır.

Sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir