Kara Para Aşk / Yarın akşama damga vuracak!

TV Programları

kpa 14.bolum

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in rol aldığı Kara Para Aşk, Çarşamba akşamı damga vuracak yeni bölümüyle ekrana geliyor.

KARA PARA AŞK GERİ SAYIM’DA!

3 EYLÜL ÇARŞAMBA SAAT 20:00’DA ATV’DE!

Yeni bölümde neler olacak?

Elif yalansız temiz bir aşk için Ömer’e kara para akladığını itiraf etmiştir. Ömer’den beklediği tepkiyi alamaz ve yıkılır. Ömer, Elif’in attığı sessiz yardım çığlını duymamış öğrendikleri karşısında da büyük bir hayal kırıklığına uğramıştır. Ömer’e göre aşk bir kez daha gözlerini kör etmiş, gerçekleri görmesine engel olmuştur.

Ömer’in Elif’e karşı nasıl bir tavır takınacağı büyük bir merak konusuyken acı haber gelir. Zerrin ölmüştür. Annesini toprağa veren Elif bir kez daha yıkılır. Tayyar Zerrin’in ölümü ardından olayları istediği gibi organize edecek ve bu ölümden Elif’e karşı kullanmak üzere büyük bir koz kazanacaktır.

Elif’ten uzak durmaya çalışan Ömer cinayeti çözmek için araştırma yapmaya devam eder. Ahmet Denizer ve Sibel Andaç cinayetlerinden tutuklanan Taner’le görüşmeye gider. Taner Ömer’e kendisini kurtarması karşılığında elmasların asıl sahibinin ismini vereceğini söyler. Ömer, Taner’den katilin ismini öğrenebilecek midir?

kpa 14.bolum_

Ömer’in mesafeli ve soğuk tavırlarından hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağına karar veren Elif çok kötü durumdadır. Bu sırada Nilüfer ve Metin hakkında büyük bir bilgiye ulaşmıştır. Metin tarafından hala tehdit edilmektedir üstelik kardeşi Nilüfer de tehlikeli bir oyunun içindedir. Elif herkesi korumak ve kurtarmak adına polise teslim olmaya karar verir. Oysa Tayyar’ın ve Ömer’in onun için başka planları vardır. Elif planladığı gibi teslim olup her şeyden kurtulabilecek midir?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat & Sema Ergenekon’un yazdığı “KARA PARA AŞK” 14. bölümüyle 3 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’de Atv’de…

Benim keyifle izlediğim favori dizilerimden biri Kara Para Aşk. Tugba Büyüküstün’ün oyunculuğuna bayılıyorum. Sabırsızlıkla yarın akaşamı 14.bölümü bekliyorum, sizleri bilemem!

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten, dizifilm.com’dan ve diziden tarafımdan kopyalanmıştır.

Kaynak Haber: Ay Yapım basın bülteni.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir