Çağatay Ulusoy’un yaşadıkları kabus muydu?

TV Programları

29 Ocak ’13

Kategori
TV Programları

 

Çağatay Ulusoy'un yaşadıkları kabus muydu?

Çağatay ulusoy, 4 gün, 3 gece,  kendisini ve sevenlerini bu kâbusu yaşattı.  Sıradan birisi için gayet normaldir. Ama sen öyle biri değilsin.  Çok kısa zamanda çok sevilmiş, binlerce sevenin seni zirveye taşımış. Fanların oluşmuş. Bugün gazete haberlerinde okudum, 3 gece sen uyumadığın gibi, fanların da uyumamış. 4 gün boyunca, Twitter hiç durmadı. Sayfalarca yazıldı, çizildi. Suçsuz olması için dua edildi.

Çağatay Ulusoy’un Adını Feriha Koydum ve Emir’in Yolu  dizilerindeki başarıları nedeniyle, ne kadar çok sevildiğini gördük. Ayrıca hakkında yazdığım iki blog yazımda gördüm bu sevğiyi. 15 gün gibi kısa zamanda 10 bin kişinin üzerinde kişi okudu.

Şükür serbest bırakıldın.  Sen bu  rolü Adını Feriha Koydum dizisinde oynadın, yaşadın.  AFK’nın 63 bölümünü hatırlamayanlara ya da seyretmeyenlere hatırlatayım.

Emir karısı Feriha’yı almış, tatile çıkıyordu. İşletmesine uyuştucu koydular. Narkotik ekipler Emirin arabasını çevirdiler. Hakkınızda narkotik şube tarafından ihbar var deyip, İçeri alındı, sorgulandı.

Polis uyuşturucu saklamakla, satmakla suçladı.Sıkı bir soğrulama geçirdi.

Gerçek ortaya çıktı Feriha ile eve geldiler.

Feriha : Ne düşünüyorsun ?

Emir  : Bir şeyleri çözmeye çalışıyorum işte, her şey o kadar berbattı ki, adamlar beni öyle bir sorguladılar, resmen uyuşturucu satıcısı ilan ettiler. Nasıl böyle çözüldü diye düşünüyorum. Dedi. Bunları dizide yaşandı.

Gerçeğini  4 gün boyunca nezarette ve savcının 15 dakikalık sorgulamasında yaşadı.

Nihayet özgürlük. İçici olduğunu söylemiş. Ben kendi adıma inanmadım. Belki bir defa çevresinin ısrarıyla denemiştir. Yanlış  arkadaş kurbanı oldu belli. Ama kanun karşısında suç  işledi. Sevenleri onu hiç yalnız bırakmadı.

Ben yazılarımda Çağatay’ın önü açık olduğunu, zirveye  koştuğunu, yazdım, dilimin döndüğü kadar.

Artık biti. Geçmiş olsun. Bu olay Çağatay’ı hırslandıracak daha da başarılı olacaktır. Unutma Fanların, bütün sevenlerin seninle. Onlar seni 3 yıllığına taşımadı zirveye. Başaracaksın, başarılı olacaksın.

Unutma, Bir müsibet , bin nasihata bedeldir.

Sayğılar

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir