Karadayı Eylül’de 3.sezonuna başlıyor!

TV Programları

karadayi-son-bolum-640x360

Ay Yapım’ın  sevilen dizisi “Karadayı”, ATV ekranlanda 3. sezonana Eylül ayında kaldığı yerden 78.bölümünden devam edecek.

İki sezondur tüm Türkiye’yi ekrana kilitleyen, başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un paylaştığı ekranların reyting rekortmeni dizisi “Karadayı” 3. sezonuna giriyor!

Konu ile ilgili basın bülteni yayınlandı.

KARADAYI GELİYOR!  3.SEZONDAN İLK FRAGMAN YAYINLANDI.

İki sezondur tüm Türkiye’yi ekrana kilitleyen, başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un paylaştığı ekranların reyting rekortmeni dizisi “Karadayı” 3. Sezonuna giriyor!

1970’li yıllarda İstanbul’da geçen dizinin yeni sezonundan ilk fragman ise dün akşam yayınlandı. Mahir ve Feride’nin buluşma yeri olan çay bahçesinde geçen tanıtımda; ikilinin mutlu bir şekilde dans ettiği sahneler ekrana geldi. Heyecan yaratan tanıtımın sonunda ise, büyük aşkın kahramanlarını hayallerindeki geleceğin beklemediği ortaya çıktı.

Setten ilk karelerin basına yansıdığı Karadayı’da yeni karakterler ve izleyicileri şaşırtacak sürprizler ile çok yakında bomba gibi bir dönem başlayacak.

1         

  2

3

 

KARADAYI’DA KARANLIKLAR AYDINLIĞA ÇIKACAK MI?

Mahir ve Feride’nin düğün günü arabalarına konulan bombanın patlaması ekran başındaki izleyenleri derinden sarsmıştı.

Yaşanan patlamada kimlerin hayatını kaybettiği bilinmezken; sezon finalinde düğün gününden 8 ay sonra gerçekleşen ve Mahir ile Hakime Feride’yi karşı karşıya getiren mahkeme sahnesi ise akıllarda soru işaretleri bırakmıştı. Sanık konumunda olan Mahir Kara’nın kabadayı görünümü ve sevdalısı Feride’ye karşı sert tavırlarının ekrana yansıdığı sahnede, Mahir’in hangi suçu kabul ettiği merakla beklenen cevaplar arasında yer alıyor. Hakime Feride’ye “Sen yanmazsan, ben yanmazsam biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?” mısralarıyla seslenen Mahir, “Beyefendi” lakaplı Mehmet Saim’in şifrelerini çözebilecek mi? Mehmet Saim büyük aşkın arasına girmeyi başarabilecek mi? Yeni bölümü büyük bir merakla bekleyen Türkiye, bu soruların cevaplarını öğrenmek için gün sayıyor.

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Sema Ergenekon & Eylem Canpolat’ın, yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar ve Cem Karcı’nın üstlendiği efsane dizi “Karadayı” 3. Sezonunda da Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam edecek.

Keyifli seyirlar.

Saygılar, sevgiler.
Abdurrahman Balcılar
Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Blog: balcilar-blog.com
Not: Kaynak Haber ve görseller;  Ay Yapım Basın bülteninden alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir