Medcezir / Dev dalgalar gibi geliyor, yumuşacık, biraz duygusal!

TV Programları

Bvk-fxUCQAA3HYu Medcezir Yeni afişi

Medcezir yeni sezona Eylül başında 39.bölüm ile dev dalgalar gibi geliyor. Yumuşacık, ama biraz duygusal! Bu akşam yeni tanıtım fragmanı yayınlandı.

Geçen Haziran’da sezon finali yapan Medcezir ekibi oyuncuları çok güzel bir tatil yaptılar ve hafta başında bir araya gelerek yeni 39.bölümün tanıtım çekimlerine başladılar. O tanıtım fragmanı da bu akşam İnternette ve Star ekranlarında görücüsüne çıktı. Beğenildi mi? Ben çok beğendim. Fonda Kibariye’nin yumaşak duygulu sesi ile…  “Sil baştan başlamak gerek bezen. Hayatı sıfırlamak, sil baştan sevmek gerek bazen. Her şeyi unutmak.” Bence bizim dizi Kibariya ile biraz arabeske kaymış gibi geldi bana. Ama neticede güzel dalgalar arasında çekimler harika. Bravo Ali Bilgin. Bu duygusal anlar, sanki bana Ender Serez’in ölümünün ardından yaşatılmış gibi geldi bana. Selim Serezin yüzünde ve gözlerinde o acıyı görebiliyor insan. Her birinin yüzünde buruk bir sevinç var. Herşeyi unutmak lazım dese de şarkı.

“Ender Serez” karakterini canlandırın Mine Tugay diziden ayrıldı. Bu bölümde muhtemelen cenaze törenini izleyeceğiz. Ece Yörenç izleyenlerine bir sürpriz yapar da bu karakteri öldürmez yeni bir oyuncumuz canlandırmaya devam eder. Kazada cam kırıkları ile yüzü kesilir, estetik ameliyat ile yeni bir oyuncumuz “Ender Serez” karakterini canlandırmaya devam eder. Serez ailesi ölümün acını hissetmez, matem tutmaz. Koca köşkte üç bekar erkek yaşamak zorunda kalmaz.

Geçen sezon başarılı bir dönem geçirdi Medcezir. Yaman – Mira dizi aşkının yanında, Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya aşkı gerçek hayatta da damgasını vurdu. Ama Çağatay ve Serenay Haziran içindeki Yunan adalarına yaptıkları tatil ve de sonrası Amerika seyahatinden sonra bu birlikteliğin yürümeyeceğinin farkına varmışlar ki, ayrı ayrı tatillerini devam ettiler. Serenay Sarıkaya annesi ile Bodrum’da uzun bir tatil yaptı. Çağatay Ulusoy da Ayvalık’ta ve sonrası Çeşme’de yaz tatilini sürdürdü.

Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy ayrılığından birkaç hafta sonra kalbinin kapılarını sosyetenin önemli çifti Nedret-Ali Zafer Taciroğlu’nun oğulları Yaman Taciroğlu’na kaptırmış. Geçtiğimiz hafta pazar günü öğlen saatlerinde Taksim’de buluşan çift, keyifli anlar yaşamışlar.Yaman Taciroğlu’nun elinde çiçeklerle geldiği ilk buluşmayı cep telefonuyla görüntüleyen bir hayranı, bu fotoğrafı Serenay Sarıkayı’nın hesabını da çektiği fotoğrafa etiketleyip sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşması ile ortaya çıktı.

sereanayon yaman

Tesadüfe bakın ki, dizi aşkı Yaman gibi, bu arkadışının adı da Yaman’mış. Bu da demek oluyor ki, özel hayatlarında Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya arkadaşlıkları sevgili olarak bitmiştir.

BvUIxf1IQAEnxJP mira-yaman

Biz şimdi dizimizdeki Yaman – Mira aşkına bakalım. Hep söylediğim gibi aşk zamanı değil iş zamanı. Biz onları Yaman -Mira aşkı ile tanıdık, öyle de seyretmeye devam edeceğiz.

İşte Medcezir’in muhteşem dörtlüsü. Dördünün ağzı sanki fiyong gibi. Ne tatlı tebessüm ediyorlar. Mira – Eylül iki can dost, can-ciger kuzu sarması, sadece yedikleri içtikleri ayrı gidiyor. Yaman – Mert iki kardeş, arkadaş, can dost. Kader onları o kadar birbirlerine bağladı ki, Mert Yaman’sız yapamıyor, onsun akvaryumda susuz kalmış balık gibi hissediyor kendisini.

Bvo08nzCUAAscaG yaman-mira-eylül-mert

Mert (Taner Ölmez) bu yaz sakal bırakmış, çok da yakışmış o kıvırcık saçlarının altına sakal. Bu sakallı hali kaç bölüm devam edecek merak ediyoruz.

BvU-_2ECYAAXPv9 mert-yaman

Çağatay Ulusoy da Çeşme tatili sırasında sakal bırakmıştı. kendisinin de söylediği gibi sakalları seyrek çıkıyor. Şimdi rol icabı kesmiş. AFK bölümlerinde çoğunlukla kirli sakallı seyretmiştik kendisini.

BudQrxtIcAA54_8 cu

Geçtiğimzi günlerde yanlış anlaşılmadan dolayı senarist Ece Yörenç ile Çağatay Ulusoy arasında kırgınlıklar olduğu söylendi, yazıldı. Yörenç’in Serenay’ı kayırdığı, Çağatay’ın twitter paylaşımlarını es geçtiği ve bu nedenle dizide rolünün yazılımın kısaltılacağı yazıldı. Yörenç bütün bunları yalanladı ve bu haberleri çok saçma bulduğunu twitter hesabından paylaştı. Çağatay Ulusoy ile aralarında bir problem olmadığını anlatmak için olsa gerek, aşağıdaki resimde Çağatay’ın yanağından makas alırken bir pozu paylaştı.

Bu8TMwZCAAA2nbM ece yörenç makası

Medcezir yeni sezona damgasını vuracak gibi duruyor. Tanıtım fragmanı biraz fazla duygusal arabesk olmuş. Tahminin yeni sezonda izleyenler ekran başına mendilleri ile oturacaklar. Biraz salya-sümük ağlatacak gibi gözüküyor Medcezir. Yaman- Mira aşkı izleyenlerine hangi mecraya sürükleycek hep birlikte göreceğiz.

Ekran Alıntısı.PNG YAMAN-MİRA 36

Ay Yapım’ın iddialı dizisi Medcezir tahminim 5 Eylül ya da en geç 12 Eylül Cuma akşamı Star ekranlarında olacak. Başta Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ve tüm oyunculaına ve de tüm ekibe başarılar dilerim.

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.
Abdurrahman Balcılar
Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/cansever
Blog: balcilar-blog.com
Not: Görseller İnternetten ve tarafımdan diziden alınmıştır

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir