Çağatay Ulusoy – Serenay Sarıkaya geceyarısı çorba keyfi!

Magazin

photo

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya Medcezir’deki dizi aşklarıyla gündeme geldiler. Daha sonra bu aşkı özel hayatlarına da taşıdır. Bu aşkı basından ve sevenlerinden saklamak isteseler de, başaramadılar. Her fırsatta yalanladılar, sorulan sorulara cevapsız bıraktılar. Geçtiğimiz hafta bir arkadaşlarının doğum günü partisine katılmışlar, bu mekandan ayrı ayrı çıkmışlardı. Önceki gece ilk kez yan yana görüntülendiler.  Etiler’de Çorbacı Sarıhan Gusto’da baş başa yemek yiyip, çorba içen iki sevgili, sabaha karşı 04,30 da mekanı  terk etmişler.  Çıkışta da görüntülenmişler. Çağatay Ulusoy’un başında her zaman oluğu gibi meşhur şapkası vardı. Tanınmamak için mi taktı, yoksa uzun saçlarını korumak için mi bilmiyoruz. Serenay Sarıkaya’ya göre son derece şık olan Çağatay, şapkasından ayakkabısına kadar renkler çok uyumluydu.

photo

 

Lokanta görevlilerinin basın var, fotoğraflarınızı çekiyorlar demesi üzerine çok neşeli olan çift, bilhassa Çağatay’ın suratı asılmış. Yeni aldığı Mersedes G 500 marka 2.el jeepi ile Etiler’den ayrılmışlar. Sorulan sorulara cevapsız bırakan çift sadece “İyi akşamlar” deyip gittiler. 

photo

Böylece ilk defa Çağatay Ulusoy – Seranay Sarıkaya birlikte yakalanmış oldular. Her ne kadar Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay basına malzeme olmaktan kaçınmalarını istese de olmadı.

Çağatay Ulusoy’un geçmiş yıllarda canlı bir röportajda sarf ettiği bir sözü var, yenilir yutulur gibi değildir. “Allah belamı versin bu çevreden biriyle ilişki yaşamam”  demişti. Bu ne demek sen dizi çevrenden, hem de rol arkadaşınla bir aradasın.  Sevdiklerin nazarında bir hayli puan kaybettin. Eğer bir yerlere gelmek istiyorsan, şöhretin bedelini ödemelisin. Şöhret fedakarlık ister. Unutma…

Not: Görseller internetten alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir