Çağatay Ulusoy nereye koşuyor ?

Magazin

14 Ocak ’13

Kategori
Magazin

Çağatay Ulusoy nereye koşuyor ?Çağatay Ulusoy Anadolu Kartalların,da.


Adını Feriha Koydum  dizisindeki Emir karakteriyle, Türk seyirciyle tanışan Çağatay Ulusoy  inanılmaz bir başarıya imza attı. Bu başarıda öncelikle, tatlı tebessümü, güzel bebek yüzü ve yakışıklığının önemi büyüktür. 20 yaş altı  genç kızlarımız onda aradıkları erkek modelini gördü. Sevdi, beğendi, diziyi  reytinglerin en üst sıralarına taşıdı. Anne ve babalar onu kendi oğulları gibi bağırlarına bastı. Dizide ki emir karakteri ile kendi Çağatay karakteri  bir noktada örtüştü. Medya ya verdiği röportajlarda mütevaziliğı ile dikkatleri çekti. Kendi de ifade ettiği gibi, diğer bazı ünlü oyuncular gibi olamadığını, üsten bakamadığını söylüyor. Bunu da kendi mahalle kültürüne bağlıyor. Havalı Emir rolünün verdiği güven ile başarılı oldu. Hayran kitlesi günden güne arttı. Milyonları geçti.

Best  model yarışmasından birinci olması, Adını Feriha Koydum dizisindeki emir rolünü getirdi. Oyuncu eğitimi olmamasına rağmen kendini çabuk geliştirdi. Burada azminin ve hırsının önemi büyük olsa gerek. Bir de bayan partneri Feriha rolündeki Hazal Kaya’nın bu işin kariyerini yapmış olması, Çağatay için büyük şanstı. Hazal’dan destek görmesi, uyumlu bir çift olmalarını sağladı. Kendine güven geldi. Dizinin 13.ü bölümünde kendi sesini kullanmaya başladı.

Haziran 2011 de dizi sezon finalini yapmış, Çağatay ünlü, beğenilen bir oyuncu olmuştu. Menajeri Selin Boronkay gibi tecrübeli biri olması Çağatay’ın önünü açtı. 2011 Temmuz’unda “Anadolu Kartalları” filminde başrol kaptı. Havacı genç Ahmet Onur üsteğmen rolüyle başarı kazandı. Film sinema dalında küçümsenmeyecek gişe rekorları kırdı.

Adını Feriha Koydum  dizisinin 2012 2.senesinde, Emir karakterindeki başarısıyla, Çağatay Ulusoy fenomen oldu. Çekimlerdeki setlere girip çıkmada genç kızların yoğun ilgisi nedeniyle zorluk çekiyordu. Zaman zaman özel koruma tutmak zorunda kaldılar.

Kış aylarında Haziran’da dizinin final yapacağı oyuncular arasında konuşulmaya başladı. Yapımcı firma da sessiz kaldı. Haziran başı Yapımcı reytinglere bakarak dizinin sezon finali yapmayacağını, Eylül 2012 de 3.sezon devam edeceği açıklamasını yaptı. Hazal Kaya’da başka bir dizi için el sıkıştığından 3.sezon olmayacak. Bu konuda  partnersiz kalan Çağatay Ulusoy’dan hiç ses çıkmadı. Şüphesiz Çağatay’ın başarısında Hazal’ın payı çok büyük. Önümüzdeki sezon dizi devamı nasıl olacağı yapımcıların elinde…

Çağatay Ulusoy uzun maraton koşusunu 3.sezonda davam ettirecektir. Ancak arkasındaki izleyici desteği çok mühim.

Bu da olacak gibi gözüküyor… Yolun açık olsun Çağatay.

Saygılar, sevgiler

Abdurrahman Balcılar

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir