Hazal Kaya Bilmecesi?

TV Programları
Kategori
TV Programları

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Hazal Kaya yeni sezonda hangi kanalda, hangi Yapımcı ile, hangi dizide oynayacağı tam bir bilmece oldu?

Temmuz başlarımda Ay Yapım Kerem Çatay ile anlaştığı haberi çıkmıştı.  Hatta Yolunu kaybeden bir aşkın hikayesi sloganı ile yola çıkılan bir aşk filminde Burak Özçivit ile oynayacağı yazıldı, çizildi. Ayrıca dizide Hande Doğandemir’in de oynayacağı yazıldı. Bu haber de yetkililerce doğrulanmadı.

Daha sonra Mehmet Günsür ile bu dizide oynayacağı söylendi. Geçtiğimiz gün çıkan haberde Mehmet Günsür İtalya’da yaşayan eşi ve ailevi nedenlerle Türk dizilerinde yer almayacağını söyledi. Bu nedenle hiçbir dizide olmayacağını beyn etti. Hazal Kaya ile oynayacağı rol suya düştü. Bu defa Burak Özçivit ile bu dizide oynayacağı yazıldı.

Tam bu sırada kafa karıştıran bir haber Magazin basınında yer aldı. Güneş Gazetesi’nin haberine göre; Bu sezon gelen hiçbir teklifi kabul etmeyen Hazal Kaya, Acun Ilıcalı’yla prensipte anlaştı. Dizide oynayacağı dizinin senaryosunu Ezel’in yazarı Pınar Deren imzası taşıyacakmış. Şu günlerde projenin ilk bölüm senaryosunun bitmesini bekliyorlarmış.

Eğlence kanalına dönüştürüleceği söylenen Tv 8.in ayrıca kanalda drama bölümü kuran Ilıcalı, iddialı dizilere imza atmak için harekete geçti. Ünlü televizyoncu, dizi yıldızları içinde son dönemde öne çıkan Hazal Kaya’yla özellikle çalışmak istediğini söyledi.  Tv 8 ile ilgili haber aynen böyle. Tv.8 yetkililerince de bir açıklama yapılmadı ve haber de tam doğrulanmadı.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Bir tarafta Star Tv. Ay Yapım, diğer tarafta TV.8 Acun Ilıcalı. Ayıkla pirincin taşını. Hangi haber doğru? Hazal Kaya çıkıp da, şu doğru demiyor?  Yok mu? Senin Menajerin, bir açıklama yapsın sevenlerine. Bu bilmece niye Sayın Hazal.

Bundan önce yazmış olduğum bir blog yazısında Hazal Kaya Ay Yapım ile anlaştığını yazmıştım. Dün de bir blog yazarı arkadaşımız, “Çok Bilen Kız” aynı konuyu yazmış. “Hazal Kaya ve Burak Özçivit Star TV.de mi?” başlıklı yazısında. Ben de kendi adıma, Burak Özçivit ile oynamasını destekliyorum.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Sayın Hazal Kaya, fanlarını ve sevenlerini daha fazla meraklandırma… Bitir şu dizi işini, biz de bilelim yeni sezonda hangi kanalda, hangi Yapımcı ile birliktesin? Sevenlerin seni uzun soluklu, sağlam bir dizide, kaliteli bir erkek Partner ile görmek, izlemek istiyorlar.  Unutma.

Hangi kanalda olursan ol, ister Tv.8.de, istersen Star Tv.de. Hazal Kaya’ya gönülden başarılar dilerim kendi ve sevenlerinin adına.

 Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten, Hazal Kaya Twitter sayfasından alınmıştır.

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, İnternet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir