Çağatay Ulusoy’un Çok Konuşulan Yeni Dizisi; Süslü Korkuluk!

TV Programları

 

Yaz aylarından bu tarafa Çağatay Ulusoy’un tv ekranlarında yayına girecek yeni dizisi konuşuluyor. Şu günlerde bu dizinin teaserı çekildi. Tv8 için yapılan bu dizi hakkında çok yazıldı-çizildi. İlk günlerde dizinin adı “Yalı Çapkını” olarak duyuruldu. Bu dizinin Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalında yayınlanacağı duyuruldu.

Önce senaryosu yazıldı. Bu senaryoyu okuyan Ulusoy, beğenmediği tekrar yazılmasını istediğini öğrendik. Adı da, kod adı olarak “Süslü Korkuluk” olarak değiştirildi. Daha sonra kabul gördü ki, teasırı çekildi.

DGM Pictures’in yapımcısı olduğu dizinin yönetmenliğini, Hercai ve Kırmızı Oda gibi dizilerin ünlü yönetmeni Cem Karcı yapıyor. Dizde Çağatay Ulusoy’un bayan partnerinin adı henüz kesinlik kazanmadı.

Geçmiş on yılda her bir yapımı büyük ses getiren Çağatay Ulusoy’un aşırı titizliği ve seçiciliği nedeniyle sıradan bir dizide oynamak istemiyor. Bugüne kadar ayak sürümesi de bu nedenden olsa gerek.

Sondan geriye gidersek en son BluTv için yaptığı “Yeşilçam” dizisi ülkemizde oldukça ses getirdi. 2 sezon 20 bölüm olarak gerçekleştirilen dizi 1960 yılların Türk sinemasının Yeşilçam’ına ışık tuttu. Tüm ekibi ile izleyiciden büyük alkış aldı. 2018 yıllarda Netflix’in Hakan Muhafız tüm dünya ülkelerinde beğeni ile izlendi. İçerde, Medcezir ve ilk dizisi Adını Feriha Koydum her biri doyumsuz seyirlik diziler oldu. Anadolu Kartalları, Delibal ve Kağıttan Hayatlar büyük yankı uyandıran sinema Filmleri olmuştur.

Dijital platformdan tekrar tv dizilerine dönen Çağatay Ulusoy, Süslü Korkuluk dizisi ile Tv8 ekranlarında oldukça ses getirecek. Bir duyuma göre Yılbaşı akşamı Tv8’in “O Ses Türkiye Özel Programı” içinde bu yeni dizinin teasırı yayınlanacakmış.

Ünlü yönetmen Cem Karcı, yeni dizinin teasır çekimi için İspanya’dan döndü. Yeni yılda yayınlanacak teasır çekildi.

Süslü Korkuluk, 2022 yılında büyük ses getirecek bir Tv dizisi olacağını kesinlikle inanıyorum.

Çağatay Ulusoy ve rol alacak tüm ekibe şimdiden başarılar diliyorum.

Yolunuz açık olsun.

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir