Fox Tv’den Yargı Benzeri Bir Dizi; Mahkum

TV Programları

Fox tv’de 3 bölümü ekranlara gelen Mahkum dizisi yayınlandı. Başrollerini Mucize Doktor dizisinden tanıdığımız Onur Tuna Savcı Fırat karakteri olarak  geliyor. Ayla filminde ses getiren oyuncusu İsmail Hacıoğlu çift karakteri canlandırarak karşımıza geldi. Ünlü zengin iş adamının ikiz kardeşleri Barış Yesari ve  Savaş Yesari’yi canlandırıyor. Hacıoğlu jest ve mimikleri ile oldukça başarılı, kendini seyrettiriyor.

Kanal izleyiciyi diziye hemen bağlamak için bir taktik uygulamış ilk iki bölümü bir hafta içinde bir gün ara ile yayınladı. İlk iki bölümü izleyip beğenen izleyici 3.bölümü bekler oldu.

3.bölüm önceki akşam yayınlandı. Beklentileri boşa çıkarmadı. Aldığı reytinglerle Perşembe akşamları yerini aldı. ABC1’de; 8,27, Total’de; 7,36 ve AB’de; 6,67 ile seyredilecek diziler arasına girdi.

Sevilen dizinin başrol bayan oyuncuları, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova yer alıyor.

İsmail Hacıoğlu’nu tanıyor ve seyrediyordum. Onur Tuna’nın oyunculuğu beni kendisine hayran bıraktı. Bir oyuncu olarak çıtası bir hayli yükseklerde. Mucize Doktor dizisindeki otoriter doktor rolünün üstüne, bir savcıya yakışır sert karakter çok iyi oturmuş. Kendisini kutluyor, başarılar diliyorum.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği dizide, yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk oturuyor. Senaryosunu ise Uğraş Güneş yazmış.

KISACA KONUSU

“Innocent Defendant” dizisinden alıntı olan Mahkum dizisinde, idealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini ceza evinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanmaktadır. Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önde gelen ailelerinden olan Yesari’lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari’nin davasıdır. Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat’ın suçsuzluğunu kanıtlama mücadelesini her yönleri ile izleyeceğiz.

2022’nin gözde dizileri arasında olacağı şimdiden belli.. Tüm oyuncu kadrosu ve yapımcısına başarılar, reytingi bol olsun.

İyi seyirler

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir