Afra Saraçoğlu Tiyatro Dedi.

Tiyatro

Son yıllarda yıldızı parlayan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu tiyatroyu tercih etti. BluTv’de Çağatay Ulusoy ile Yeşilçam  inernet dizisinde oynayan Saraçoğlu Mert Fırat’ın yöneteceği tiyatro oyununda oynayacak.

03 Medya, BKM, Gold Film, ve Ay Yapım gibi önemli yapım şirketlerinden gelen dizi oyunlarını hayır demiş oldu. Mert Fırat yöneteceği DasDas’ın tiyatro oyununda oynamayı kabul etmiş. Bu da demek ki, seyirci karşısında canlı tiyatro yapacak.

Afra Saraçoğlu çok heyecanlı olduğunu belirtmiş. Gerçekten seyirci karşısında canlı tiyatro oynamak büyük bir beceri işi. Oyunun konusu ve içeriği henüz belli değil. Yakında da provaları başlayacakmış. Afra Saraçoğlu’nu Nisan Mayıs aylarında Yeşilçam dizisinde seyrettik, performansı ile göz doldurdu. Yeşilçam’ın 2.sezonu çekildi ama, henüz BluTv internet platformunda henüz gösterime girmedi.

Tv dizi yapımcılarının teklif ettiği, Saraçoğlu’nun kabul etmediği diziler arasında, Üçkuruş, El Kızı, Destan, İntiba, İyi Adamın 10 Günü ve Kanunsuz Topraklar gibi önemli diziler vardı. Reddinin sebebi ne olursa olsun, televizyonda başrol oynayarak, daha iyi para kazanabileceği dizileri ret etmesinin sebebi, tiyatro sahnelerinde daha fazla deneyim kazanmak istiyor herhalde diyelim.

Afra Saraçoğlu’na sahnelerde şimdiden başarılar dileyelim, hakkında hayırlısı olsun.

Abdurrahman Balcılar

 

 

Not: Hürriyet, Mehmet Üstündağ’ın haberi.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir