Çağatay Ulusoy ve Sevgilisi Duygu Sarışın’dan Miniklere Jest!

Güncel

Çağatay Ulusoy bildiğiniz gibi yardıma muhtaç kişilere ara ara yardım elini uzatır. Uzun bir aradan sonra yine miniklere jest yapmaya karar verdi.

Yıllar önce 2016 yılında Siirt’in Eruh ilçesindeki Keklitepe Köyü öğrencilerine hediyeler yollamıştı.

O zaman, Çağatay Ulusoy’un bu duyarlı davranışı şu sözlerle duyurulmuştu. “Sevgili Çağatay Ulusoy tarafından yollanan hediyeler öğrencilerimize ulaştı. Özellikle büyük bir hassasiyetle gizli olarak gönderdiği hediyelerden dolayı teşekkür ediyor, herkese örnek olmasını temenni ederek bu paylaşımı yapıyoruz.” Soğuk kış günlerinde miniklerin yüreğini ısıtan Ulusoy’un hayranları da “Kendi gibi yüreği de güzel adam” yorumları yapılmıştı.

Ulusoy şimdi de, Pandemi nedeniyle okullardan uzak kalan öğrencilere yardım elini uzattı. Oyuncumuz, bazı dernekler aracılığı ile okul ihtiyaçları için malzeme yardımı yapıyor.

Şu günlerde dijital platformda Blutv de ilk 10 bölümü gösterilen Yeşilçam dizi ile göz doldurdu, iyi de para kazandı. Oyuncu sevgilisi İzmir’li Duygu Sarışın ile 5 yıldır beraberlikle birlikte olabileceklerini gösteren Çağatay Ulusoy, Duygu Sarışın’ın da içinde olduğu beş kişilik bir ekip kuran  oyuncumuz, bazı dernekler vasıtasıyla yardıma muhtaç çocuklara gıda, kırtasiye ve giyecek yardımında bulunacak. 15o çocuğa kışlık ayakkabı ve mont yardımında bulundu. Şu günlerde Duygu Sarışın ile nikah masasına oturacağı gün merak ediliyor.

Bu iyi yürekli iki yardımsever sanatçımızın mutlu olmasını diliyorum.

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir