Bir Zamanlar Çukurova’da Neler Oluyor?

TV Programları

Bir Zamanlar Çukurova dizisi herkesin ilgi ile izlediği sevilen bir dizi. Yaman Hanımın (Vahide Perçin) diziden ayrılması ile arkası çorap söküğü gibi geldi.

Yılmaz (Uğur Güneş) yeni bir dizi için ayrıldı. Arkasından Müjgan’ın halası kötü kadın Behice (Esra Dermencıoğlu) diziden kendini uçurumdan atarak öldü ve ayrıldı.

Şimdi de ana karakterlerden Demir (Murat Ünalmış) ayrılacakmış.

Fekeli de diziden ayrılması ile dizde başrol oyuncularından Züleyha (Hilal Altınbilek) kaldı. Bir de daha önce diziye sonradan giren Fikret karakteri (Furkan Palalı) kaldı. Üstüne üstelik bilge kişi karakteri olarak dizeye güç katan Kerem Alışık da ayrılıyormuş. Tam 4.sezona girerken Çukurova da yaprak dökümü devam etti.

Dizinin yapımcısı Tims&B Production harekete geçti. Murat Ünalmış’ın yerini doldurmak için İbrahim Çelikkol’u diziye kattı. Çelikkol diziye itibarlı, kendi zenginliği kendi kazanmış bir iş adamı “Hakan Gümüşoğlu” karakteri olarak geliyor.

 

 

İbrahim Çelikkol, “Hakan Gümüşoğlu” karakteri olarak Çukurova cemiyet hayatına hızlı bir giriş yapacakmış, bakalım Demir Bey ile kozlarını paylaşıp, meydan ona mı kalacak!

Demir ile üniversite yıllarından eski hasım biri. Artık Demir Bey diziden nasıl ayrılacak, ölecek mi hikayesi nasıl bitecek bilmiyorum.

Ben kendi adıma bugüne kadar sıkı takip ettiğim bir dizi idi “Bir Zamanlar Çukurova”. Önümüzdeki günlerde 4 sezonun ilk bölümü olan 103.bölüm ile başlayacak. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda İbrahim Çelikkol bir an gözüküyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde neler oluyor? Fekeli Kerem Alışık ve Demir Bey (Murat Ünalmış) diziden ayrılması dizde izleyici kaybı olacak mı? İbrahim Çelikkol yerlerini doldurabilecek mi? Merakla bekliyoruz.

Merak edilen diğer bir konu; Züleyha ile yeni oyuncu Hakan arasında yeni bir aşk doğacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova yine Perşembe akşamları ekranlara gelecek. 103.Bölüm 9 Eylül Perşembe akşamı Atv ekranlarında olacak.

Keyifli Seyirler

Abdurrahman Balcılar

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir