Ay Yapım’dan Yeni Dizi “Yargı” Geliyor!

TV Programları

 

Ay Yapım yeni dizisi Yargı’nın hazırlıkları hızla devam ediyor. Şu günlerde okuma provaları yapılan dizinin çekimleri ay sonu başlayacak.

Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği dizinin baş rollerini, Pınar Deniz “Avukat Ceylin” karakteri ve Kaan Urgancıoğlu “Savcı Ilgaz” karakterini paylaşarak karşımıza geliyorlar. Diğer rollerde Uğur Aslan, Hüseyin Avni Danyal, Zeyno Eracar ve Mehmet Yılmaz Ak yer alıyor. Dizinin senaryosunu Sema Ergenekon yazıyor. Konu ilginç… Avukatların rekabete dayalı hikayesini konu alıyor ve şimdilerde okuma provaları yapılıyormuş.

Yargı dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Okuma provalarından sonra hızla ilk bölümlerin çekimlerine geçilecek! Eylül ayı içinde yeni sezonda ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.

Geçen yıl Pandomi nedeniyle dizi sektörü oldukça duraksamış, diziler çekilememişti. Bu nedenle bu yıl, 2021 – 2022 sezonu oldukça iyi geçecek gibi gözüküyor.

Ay Yapımdan güzel bir dizi geliyor. Yargı yeni sezonda güçlü kadrosu ile Kanal D ekranlarında severek izleyeceğiniz bir dizi olacak!

Keyifli Seyirler

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir