Taner Ölmez’in Oyunculuğu ve Sesi!

Magazin

Taner Ölmez şu sıralarda Mucize Doktor dizisinde “Ali Vefa” karakterini oynuyor. Bana göre oyunculuğu süper, ayakta alkışlanacak cinsten. Onu Medcezir dizisinde ‘Mert’ karakteri olarak tanıdım. Bana keyif veren, güldüren bir oyuncumuz. Medecir’de dizi içinde söylediği parçalara bayılmıştım. Medcezir dizisinin 61.bölümünde ‘Zülüf’ türküsünü söylemişti. Bölüm içerisinde daha bir çok parça söylemiştir. Çok güzel sesi ve gırtlağı var, kendisini dinlettiriyor.

Medcezir’de Çağatay Ulusoy ile 2013  – 2015 yılları arasında oynamış, Mert karakteri olarak, ağabeyim dediği Yaman’a yaptığı şakalar ile sevenlerini çok güldürmüştür.

Amatör olarak şarkı söyledikleri “Barabar” adlı bir grubu var. Grubun solisti Taner Ölmez. Serkan Keskin ve Fırat İkisivri birlikte çalıp söylüyorlar. Grup üyeleri bazen resimde görüldüğü gibi 7 kişi de olabiliyor. Doğal ortamlarda anonim türküler çalıp, söylüyorlar.

Fox Tv’de “Mucize Doktor” dizisinde zaman zaman güldürüyor, bazen de ağlatıyor.

Dizi YouTube’de 2 milyon aboneye ulaşmış. Dizinin başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş ve Murat Aygen gibi oyuncularımızla paylaşıyorlar. Evet, Mucize Doktor çok seyredilen ve reytingleri de iyi olan bir dizi…

Taner Ölmez’e oyunculukta ve sesi ile katıldığı grubunda başarılarının devamını diliyorum. Gerçekten takdir ediyor, onu seyretmek bana keyif veriyor.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir