Medcezir kadrosuna iki yeni oyuncu.

TV Programları

 

Kategori
TV Programları

Star Tv.in süper dizisi Medcezir, gücüne güç katmak için kadrosunu güçlendirip, dinamik tutmak istiyor. Yeni oyuncuların girmesiyle hikaye genişleyip, daha da ilgi çeker hale gelecektir.

Selim Serez’in Ankara’dan akrabası olan, ana – oğul diziye bu hafta (24.bölümle) giriyorlar.

Selim Serez Bahriye Hanımın yeğeni oluyor. “Bahriye Hanım” karakteri olarak Ayşenil Şamlıoğlu katıldı.  Oğlu “Cem” karakteri olarak da Berk Cankat diziye giriyor.

Bu anne oğul Serez ailesinde ne gibi farklılıklar yaratacak. Bahriye Hanımın kuralları, evin hanımı Ender’i nasıl etkileyecek.

Ayrıca oğul Cem’in Mira’ya bakışlarını pek beğenmedim. Yaman, Mira’yı yakışıklı oyuncu Cem’den kıskanacak mı? Aile içinde yaşanacakları ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Senaristimiz, konuyu dar alanda tutup, izleyiciyi sıkmamak için böyle bir kadro genişlemesine gittiğini tahmin ediyorum.

Berk Cankat, 1984 Ankara doğumlu, Bilkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Tasarım bölümü mezunu. Akademi 35 Buçuk Sanat Evinde oyunculuk derleri almış, ilk dizisi olarak “Sana Bir Vereceğim” de oynamıştır. Medcezir, Berk Cankat’ın ikinci dizisi olacaktır.

Ayşenil Şamlıoğlu, 1956 İstanbul doğumlu, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Bir mühlet Almanya’da kalan Şamlıoğlu, daha sonra Hacettepe Üniversitesi, Ankara Devlet Konservatuarı, Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Değişik tiyatro oyunlarında rol almış ve yönetmenlik yapmıştır. Eyyvah eyvah 2 adlı gibi değişik Sinema filmlerinde, 1993-2012 arasında muhtelif dizilerde oynamıştır.

Medcezir’e güç katacak bu güçlü iki oyuncu, dizimizin başkahramanları Yaman ile Mira bu beklenmedik misafirlerden nasıl etkilenecek hep birlikte göreceğiz.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görseller internetten alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir