Çukur’a Yeni Karizmatik ve de Gaddar Bir Oyuncu Geldi!

TV Programları

Show Tv‘nin reyting rekortmeni dizisi Çukur‘a yeni karizmatik bir oyuncu dahil oldu. Geçtiğimiz haftalarda diziden ayrılan oyuncuların boşluğunu doldurmak için Ay Yapım, Çukur dizisi için oyuncu arayışına girmişti.

Ay Yapım ses getirecek bir oyuncu dahil etmek istiyordu. Ay Yapım‘ın patronu Kerem Çatay ile Çağatay Ulusoy’un geçtiğimiz aylarda birlikte yemek yediklerini gören muhabirler; Aha dediler, Çukur’a Çağatay Ulusoy gelecek diye yazdılar. Ben buna ihtimal vermedim, Ulusoy’un bir kere proğramı dolu… Üstelik damdan düşer gibi 2.karakter rolüne girmezdi! Tamam, Kerem Çatay’ın hatırı ve kendisinin Mücadele Çıkmazı sinema filminin reklamı için “Menajerimi Ara” dizisinde 5 dakikalık girdi ve kendini oynadı. İyi de oldu, sinema filminin Netfilix kanallarında gösterileceğini duyurdu.

Çukur dizisine oynayan Cengiz Erdenet’in (Mustafa Avkıran) oğlu Kulkan Erdenet rolü için karakter arayışlarına devam edildi. Mert Yazıcıoğlu’nun da ismi geçti.

SONUNDA GENCO ÖZAK 

Bu arayışlardan sonra Cengiz Erdenet’in hayırsız oğlu olarak Genco Özak seçildi. Hem baba oğlunu beğenecek, hem izleyici beğenecek biri olmalıydı. Kulkan Erdenet, hem sert olacak, hem yakışıklı ve gaddar biri olmalıydı.

Genco Özak, dün akşam Çukur dizisinin son bölümünde seyirci karşısına çıktı. Babasının hayırsız, gözü kara oğlu (Genco Özak) hem yakışıklı, karizmatik, hem de gaddar, hemde psikopat biri olacaktı.  Sadece Kulkan Erdenet’in gaddar biri olduğunu göstermek için bir adamın “Yüzük parmağının yüzük takmaktan başka bir işe yaramadığını” söyleyerek kesmesi resmen insafsızlıktı. Başkan ‘Kulkan’ karakteri izleyiciden iyi puan almadı.

GENCO ÖZAK’I TANIYALIM

Çukur’un yeni yıldız oyuncusu Genco Özak, 22 Kasım 1992 İstanbul doğumlu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar mezunu… Özak 2014 yılında rol aldığı Kocamın Ailesi dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamış. Tolga Sarıtaş’ın başrolünde rol aldığı “Söz” dizisinde Selim Hayroviç karakterini canlandırmış.

Çukur dizisine yeni giren Kulkan Erdenet (Genco Özak) ilerleyen bölümlerde Yamaç (Aras Bulut İynemli) ile mücadelesi çetin geçecek gibi duruyor.

Hep birlikte seyredip göreceğiz.

Keyifli Seyirler

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir