Geçen Haftanın (16 – 22 Kasım 2020) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 16 – 22 Kasım 2020 Tarihleri arasında en çok seyredilen, 6 Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 30 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren öne çıkan dizilerin, geçen haftanın dizileri arasında çok seyredilen dizileri aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

16 KASIM PAZARTESİ (4 Dizi): Yasak Elma (Fox), Çukur (Show), Sefirin Kızı (Star Tv),  Uyanış Uyanış: Büyük Selçuklu, (TRT1),

17 KASIM SALI (4 Dizi) : Masumlar Apartmanı (TRT1), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv), Baraj (Fox Tv), Hekimoğlu (Kanla D)

18 KASIM ÇARŞAMBA (4 Dizi):  Sadakatsiz (Kanal D), Kuruluş Osman (Atv), Benim Adım Melek (TRT1), Doğduğun Ev Kaderindir -DEK (Tv8),

19 KASIM PERŞEMBE (4 Dizi):  Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Mucize Doktor (Fox), Alev Alev (Show  Tv), Kalk Gidelim (TRT1).

20 KASIM CUMA (5 Dizi) : Kırmızı Oda (Tv8), Arka Sokaklar (Kanal D), Hercai (Atv), Babil (Star Tv), Ramo (Show),  Çocukluk (Fox).

21 KASIM CUMARTESİ (4 Dizi): Kuzey Yıldızı (Show Tv), Annenin Günahı (Kanal D), Gönül Dağı (TRT1), Sen Çal Kapını (Fox)

 22 KASIM PAZAR (5 Dizi): Menajerimi Ara (Satar Tv), Tövbeler Olsun (TRT1), Arıza (Show Tv),  Maria ile Mustafa  (Atv). Kefaret (Fox)

TOTAL’İN İLK SIRASINDA BU HAFTA;

Total‘in ilk sırasında Atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova, haftanın dizileri arasında bu hafta da ilk sırada yer alıyor. Total’in 10.sırasında TV8’in “Kırmızı Oda” dizisi yer alıyor.

AB’NİN İLK SIRASINDA BU HAFTA ;

AB’nin ilk sırasında da Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu‘nun romanından uyarlanan “Masumlar Apartmanı” bu hafta da yer alıyor.  10.sırada ise Fox Tv’nin “Yasak Elma” yer alıyor.

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 Girenler :

1.Bir Zamanlar Çukurova 73.Bölüm (Atv)

2.Kuruluş Osman 34.Bölüm (Atv)

3.Masumlar Apartmanı 10.Bölüm (TRT1)

4.Sadakatsiz 7.Bölüm (Kanal D)

5.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172.Bölüm (Atv)

6.Kuzey Yıldızı 40.Bölüm (Show Tv)

7.Yasak Elma 85.Bölüm (Fox Tv)

8.Uyanış: Büyük Selçuklu 8.Bölüm (TRT 1)

9.Arka Sokaklar 566.Bölüm (Kanal D)

10.Kırmızı Oda 12.Bölüm (Tv8)

 

AB’de ilk 10 Girenler :

1.Masumlar Apartmanı 10.Bölüm (TRT1)

2.Sadakatsiz 7.Bölüm (Kanal D)

3.Kırmızı Oda 12.Bölüm (Tv8)

4.Uyanış: Büyük Selçuklu 8.Bölüm (TRT1)

5.Bir Zamanlar Çukurova 73.Bölüm (Atv)

6.Kuruluş Osman 34.Bölüm (Atv)

7.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172.Bölüm (Atv)

8.Mucize Doktor 38.Bölüm (Fox)

9.Gönül Dağı 5.Bölüm (TRT1)

10.Yasak Elma 85.Bölüm (Fox Tv)

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.MASUMLAR APARTMANI (TRT1) : Bu sezon OGM Pictures’in yapımcısı olduğu dizi Masumlar Apartmanı AB Grubuna yaptığı atak ile 1.sıraya yükseldi.

Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu paylaşıyor. İnci ile Tan aşkı büyüklerine alıştıra alıştıra kendilerini kabul ettiriyor. Masumlar Apartmanı gittikçe ilginç hale geliyor. Tan artık sırları bir bir ortaya çıkar. İnci’yi kapalı olan kattaki çöpleri gösterir. İnci geyet doğal karşılar. Şimdi sıra Tan geceleri çöp toplama hastalığını Tan’a nasıl izah edecek?

 

2.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV) : Yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova kendi gününde birinci sırada yer aldı. Ancak Bu hafta 72.Bölümü yayınlandı. Haftanın dizileri arasında 2.sıraya geriledi.

Behice kendini tabanca ile vururdu 15 gün hastanede yattı. Suç yine ortada… Behice kendini aklayabilecek mi? Diğer taraftan Demir annesinin katilini bulana, ihbar edene ödül taahüt eder. Gaffur yine 4 ayak üstüne düşecek bu ödülü kazanabilecek mi? Dizide Fikret Fekeli bilmecesi devam ediyor? Fikret gerçekten Fekeli’nin yeğeni mi? Behice hastahanede kaldığında halasını yalnız bırakmayan Müjgan’ı da Fikret hastahanede yalnız bırakmaz. Aralarında bir aşk mı doğacak! Yılmaz Züleyha ile kaçar, ya da Demir bir şekilde ölürse.. Ne olur?

 

3.SADAKATSİZ (KANAL D) : Kanal D’nin dizisi Sadakatsiz yoluna tırmanarak devam ediyor. Bu hafta bir basamak yükselerek 4.sırada yerini aldı.

 

Sadakatsiz 18 Kasım Çarşamba yayınlanan son bölümde Volkan, Asya’ya karşı kozlarını kullanmaya başlar. Oğlunun velayetini alabilmek için Asya’nın geçmişini elinde koz olarak bulunduran Asya’nın işsiz kalmasına sebep olur. Tüm dengeleri değiştiren yüzleşmenin ardından Asya kendini beklemediği bir çıkmaz içinde bulur. Ailesi ile kopma noktasına gelen Derin, Volkan’a sığınırken, işiyle ilgili yaşadığı sorunlar Volkan’ı tümüyle köşeye sıkıştırmıştır. İki tarafın da var gücüyle saldırdığı bu savaştan kimin galip çıkacağı bilinmezken, Asya ve Volkan’ın birbirlerinde açtıkları yaralar her bir darbede daha da derinleşmektedir.

 

4.KIRMIZI ODA (TV8) : Duygusal yönü ile kendisini kabul ettiren drama dizisi bu hafta haftanın dizileri arasında bir basamak yükselerek 4.sırada yer alıyor. Banu Kiremitçi Bozkurt senaryosunu yazdığı dizinin Hikayesi; Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kaleme alınmış.

Yaşanmış hikayelerden alınan dizide duygusal anlar izleyiciyi ekrana bağlıyor. Bu nedenle reyting yükseliyor.

 

5.KURULUŞ OSMAN (ATV) : Geçen hafta 5.sırada trt1 dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu vardı. Bu hafta Burak Özçivit’in başrolü oynadığı Atv dizisi Kuruluş Osman haftanın dizileri arasına 5.sıradan girdi.

Kulucahisar’a İstanbul’dan destek birliklerin geldiği haber alan Osman Bey, bir Türk beyinin kızı olan Targun Hatun’un da Bizans tarafından kaçırıldığını öğrenir. Osman Bey, Targun Hatun’u kurtarıp Kulucahisar Kalesi’ni geri almanın yollarını ararken, Nikola ise Söğüt’e yapacağı saldırıyı planlamaktadır. Savcı Bey, Geyhatu’nun beyberbeyi ilan ettiği Yavlak Arslan’ın toyuna katılmak üzere obadan ayrılır, Ertuğrul Bey’in sağlık durumu ise kötüye gitmektedir. Toya davet edilmeyen Osman Bey, Söğüt’e giderek Yavlak Arslan ve Savcı Bey’in karşısına dikilir ve beylik hedefini açıklar. Osman Bey’in beylik hedefini açıklamasıyla diğer beylerden tepkiler alır.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda: Atv 3 dizi, TRT 1 ve Kanal D 2 dizi. show tv, Fox Tv ve TV8 birer dizi ile yer alıyorlar.

AB’de ; Atv ve TRT1 3’er dizi. Fox Tv. 2 dizi. Kanal D ve Tv8 birer dizi ile yer alıyor.

HAFTANIN KANALI ATV

Bu hafta Total’de 3 dizi ve AB’de 3 dizi ile yer alan Atv yine haftanın kanalı olmayı başarıyor.

Keyifli seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Balcılar-Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir