Geçen Haftanın (19-25 Ekim 2020) En Çok İzlenen Dizileri

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 19 – 25 Ekim 2020 Tarihleri arasında en çok seyredilen, yedi Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 31 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren öne çıkan dizilerin, geçen haftanın çok seyredilen dizilerini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

19 EKİM PAZARTESİ (4 Dizi): Çukur (Show), Sefirin Kızı (Star Tv), Yasak Elma (Fox), Uyanış Büyük Selçuklu, (TRT1),

20 EKİM SALI (4 Dizi) : Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv), Hekimoğlu (Kanal D), Baraj (Fox Tv), Masumlar Apartmanı (TRT1)

21 EKİM ÇARŞAMBA (7 Dizi): Kuruluş Osman (Atv), Benim Adım Melek (TRT1), Doğduğun Ev Kaderindir -DEK (Tv8), Kuruluş Osman (Atv), Sadakatsiz (Kanal D), Sen Çal Kapımı (Fox), Şeref Sözü (Show Tv).

22 EKİM PERŞEMBE (4 Dizi): Mucize Doktor (Fox), Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Yeni Hayat (Kanal D), Kalk Gidelim (TRT1).

23 EKİM CUMA (7 Dizi) : Arka Sokaklar (Kanal D), Hercai (Atv), Payitaht (TRT1), Babil (Star Tv), Ramo (Show), Kırmızı Oda (Tv8), Çocukluk (Fox).

24 EKİM CUMARTESİ (3 Dizi): Kuzey Yıldızı (Show Tv), Zümrüdü Anka (Fox Tv), Gönül Dağı (TRT1),

25 EKİM PAZAR (5 Dizi): Menajerimi Ara (Star), Öğretmen (Fox), Tövbeler Olsun (TRT1), Arıza (Star Tv),  Maria ile Mustafa  (Atv).

TOTAL’İN İLK SIRASINDA BU HAFTA;

Total’in ilk sırasında Atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova, haftanın dizileri arasında bu hafta ilk sırada yer aldı. Total’in 10.sırasında Star Tv’nin “Sefirin Kızı” dizisi yer alıyor.

AB’NİN İLK SIRASINDA; AB’nin ilk sırasında da Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan “Mahsunlar Apartmanı” yer aldığını görüyoruz.  10.sırada ise Show Tv’nir fenomen dizisi Çukur yer alıyor.

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 Girenler :

1.Bir Zamanlar Çukurova 69.Bölüm (Atv)

2.Masumlar Apartmanı 6.Bölüm (TRT1)

3.Kuruluş Osman 30.Bölüm (Atv)

4.Mucize Doktor 34.Bölüm (Fox)

5.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169.Bölüm (Atv)

6.Sadakatsiz 3.Bölüm (KANAL D)

7.Uyanış Büyük Selçuklu 4.Bölüm (TRT1)

8.Arka Sokaklar 562.Bölüm (Kanal D)

9.Çukur 4/7.Bölüm (Show Tv)

10.Sefirin Kızı 24.Bölüm (Star Tv)

 

AB’de ilk 10 Girenler :

1.Masumlar Apartmanı 6.Bölüm (TRT1)

2.Sadakatsiz 3.Bölüm (KANAL D)

3.Uyanış Büyük Selçuklu 4.Bölüm (TRT1)

4.Mucize Doktor 34.Bölüm (Fox)

5.Kuruluş Osman 30.Bölüm (Atv)

6.Kırmızı Oda 8.Bölüm (Tv8)

7.Bir Zamanlar Çukurova 69.Bölüm (Atv)

8.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 169.Bölüm (Atv)

9.Gönül Dağı 2.Bölüm (TRT1)

10.Çukur 4/7.Bölüm (Show Tv)

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.MASUMLAR APARTMANI (TRT1) : Bu sezonda en ilginç ve izleyiciye ekran başına oturtan OGM Pictures’in Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun dizisi beğeni ile izleniyor.

6.Bölümde Neler oldu

Hikmet’in İnci ve Han’ın evlendiğini açıklaması Masumlar Apartmanı’nda deprem etkisi yaratır. Safiye’nin İnci’yle ilgili kurduğu kabuslar gerçek olur. Haluk elindeki evlilik kozunu Han’a karşı kullanarak içinde bulunduğu borç batağından kendini kurtarmaya çalışır. İnci Han’ın karanlık taraflarını gördükçe sevdiği adamın kim olduğunu sorgulamaya başlar.

Aynı okula gitmeye başlayan Neriman ve Ege arkadaşlığı tüm olumsuz şartlara rağmen ilerler.  Han Uygar ve İnci’nin aynı radyoda çalışmalarını kabul etmiş gibi gözükse de asıl amacı farklıdır. Safiye içine düşen kurttan kurtulmak için Han’ın evliliğinin gerçekliğini araştırmaya karar verir.  Safiye’nin yaptığı plan Gülben’in zor anlar yaşamasına sebep olur.  Güvenli alanım dediği evinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir.

2.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV) : Yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova kendi gününde zirvede başladı. Genel sıralamada da bu hafta 2.sırada yer aldı.

Demir ve Yılmaz, Adnan’ın babalığı için yumruklaşmak üzereyken, duyulan silah sesi, adeta tüm yaşananları anlamsız kıldı! Konağın üst katından gelen silah sesi, zamanı da tüm savaşları da durdurdu! Züleyha’nın aşkından sonra, Adnan’ın babalığı için de yarışa giren ve savaşlarında yeni bir cephe açan Demir ve Yılmaz, ilk kez aynı tarafa geçti. Konaktaki tüm arabalar hastaneye uçarak gitti ve dakikaların yıllara döndüğü bir bekleyiş başladı!

Herkes hastaneye gidince konakta Fadik ve Raşit yalnız kaldı. Olayları takip etmekte zorlanan Raşit’e Züleyha ile Yılmaz’ı anlatan Fadik, ilk kez bu kadar uzun sohbet ettiklerinde Raşit’e artık kayıtsız kalamadı. Ancak onlar bu kadar derin sohbete dalınca, Haminne de kendisine başka arkadaşlar buldu. Haminne’nin bulduğu arkadaşlar ile başlayan olaylar Fadik’e zor anlar yaşatsa da Raşit ile aralarındaki tüm duvarları da kaldırmaya başladı. Ama Saniye ile arasında anlayamadığı bir durum başladı. Fadik işten çıkarılacağını düşünürken, Saniye ise ona yardım etmeye çalışmaktadır.

Herkes yine gergin bir bekleyiş ile hastanede bir arada iken, önce Hünkar ve Demir arasındaki buzları eritmeye başladı. Ancak Hünkar’ın artık Yılmaz ve Züleyha’yı da anlıyor ve haklı buluyor olduğu gerçeği tüm yaşananların içinde bir kenarda durmaya devam etti. Müjgan, ne doktor olarak ne Yılmaz’ın eşi olarak, bekleyenlerin arasında duramadı. Hastanede olanlar, akşam evde de devam edince, Müjgan ve Behice’nin bir maskesi daha düştü. Yılmaz, Müjgan’ın kendisinden sakladığı bir sırrını daha öğrendi.

3.SADAKATSİZ (KANAL D) : Yeni dizilerden Kanal D’nin dizisi Sadakatsiz izleyici tarafından sevildi ki, haftanın dizileri arasına 3.sıradan girdi.

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği dizinin yeni bölümünün kısaca konusu şöyle;

Asya, Derin’in hamile olduğunu öğrenen Volkan’ın yapacağı seçimi merak eder. Volkan ya Derin’le olacak, bebeğin sorumluluğunu üstlenecektir ya da kendisini ve oğlunu seçecektir. Öte yandan Derin, Volkan’ın kendisini oyaladığını düşünmektedir ve ondan net bir cevap ister. İki kadın arasında sıkışıp kalan Volkan’ın seçimi, herkesin hayatını etkileyecektir.

4.KURULUŞ OSMAN (ATV) : Burak Özçivit’in dizisi; geçen sezondaki başarısını bu sezon da devam ettiriyor.  Haftanın dizileri arasında 4.sırada yer alıyor.

Osman Bey uzun zamandır hasretini çektiği babası Ertuğrul Bey’le nihayet kavuşuyor. Osman Bey, kendisini tuzağa düşüren Kuzgun’un izini sürerek bu planın arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmaya çalışırken, obada kontrolü ele almaya çalışan ağabeyi Savcı Bey’le karşı karşıya gelir. ‘Uçan Ateş’in Türklerin eline geçtiğini öğrenen Nikola yeni bir ordu kurmak için tedbirler alırken; Yavlak Arslan, Geyhatu ve Moğollar’ı Osman Bey’in üzerine çekecek planını uygulamaya koyar. Osman Bey ve Ertuğrul Bey buluşmasında neler yaşanacak? Savcı Bey’in gelişi beylik mücadelesine nasıl etki edecek? Söğüt’teki veba salgını uç bölgesini nasıl etkileyecek? Nikola ve Flatyos’un planı ne? Yavlak Arslan’ın planı işleyecek mi? Geyhatu’nun uç bölgesine gelişi, dengeleri nasıl değiştirecek?

5.UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU (TRT1) : Yine yeni dizilerden Uyanış Büyük Selçuklu dizis haftanın dizileri arasında 5.sırada yer alıyor.

Rüstem ve Arslantaş’ı kurtarmak için Şelemzar Emiri İlteber’in köşküne gizlice sızan Sencer, İlteber’in kızı Turna’ya yakalanmıştır. Turna, Sencer’e duyduğu sevgiyi hiçe sayıp, onu İlteber’in adamlarına teslim edecek midir? Bu olay ikisi arasında filizlenen sevgiyi etkileyecek midir?
Sencer, önüne çıkan zorlu badireleri atlatıp Rüstem ve Arslantaş’ı İlteber’in elinden kurtarabilecek midir? Bu sayede Batınilerin güvenini kazanıp Anadolu Türkmenleri’yle Melikşah arasında çıkması muhtemel savaşı önleyebilecek delilleri ele geçirebilecek midir?

Uzun aramaları neticesinde Sencer’in kim olduğunu öğrenmeyi başaran Yorgos, Sencer’i bulamayınca gecenin bir vakti Başulu’nun çadırına gizlice girmişti. Yoksa intikamını almaya çadırda yalnız başına uyumakta olan Başulu’yu öldürerek mi başlayacaktır?
Kalemi kılıca yoldaş eyleyen Nizamülmülk’ün İsfahan’a getirdiği Büyük İslam Âlimi Gazali, Batınilere karşı nasıl bir faaliyete girişecektir?

Casus olduğundan şüphelendiği iki kişinin peşinden yolladığı adamların öldüğünü öğrenip çılgına dönen Andreas, askerlerinin intikamını nasıl alacaktır? Casus olduklarını bildiği iki adamın aslında Melikşah ve Kamaç olduğunu öğrenecek midir?

Eline geçirdiği, Elçin’in ihanetinin bir vesikası sayılacak olan vasiyeti Sultan Melikşah’a ulaştırmak ve onu Elçin hususunda uyarmak isteyen Terken, avlak yolunda ölümcül bir kaza geçirip, hamile haliyle kanlar içinde kalmıştı. Terken ve karnındaki bebeğin akıbeti ne olacaktır?
Avlakta Sultan Melikşah ve Tapar ile Anadolu emirliği üzerine tartışan ve Melikşah’ın öfkesini üzerine çeken Elçin’in fırlattığı ok Melikşah’ı öldürecek midir?

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda: Total Grubunda, Atv 3 dizi, TRT1 ve Kanal D 2 Dizi. Fox Tv, Show Tv ve Star Tv birer dizi ile yer alıyorlar.

AB’de ; Atv ve TRT1 3’er dizi.  Fox Tv,Kanal D, Show Tv ve Tv8 birer dizi ile yer alıyor.

HAFTANIN KANALI ATV

Bu hafta  her iki grupta 3’er dizi ile yer alan ATV haftanın kanalı olmayı başarıyor.

Keyifli seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir