Çağatay Ulusoy’un Sinema Filmi Yayın Tarihi Belli Oldu!

Sinema

Çağatay Ulusoy‘un geçtiğimiz Ağustos ayı içinde Ogm Picture ile çektiği Sinema filmi Müacadele Çıkmazı‘nın yayın tarihi belli oldu. Netflix’in dijital kanalında yayınlanacak filmi Ünlü yönetmen Can Ulkay çekmiş, senaryosunu Ercan Mehmet Erdem yazmıştır.

Netflix tarafından yayınlanacak dramatik yönü ağır basan film 15 Mart 2021 Pazartesi günü tüm dünya ülkeleri ile birlikte aynı anda yayına girecek!

Son yılların başarılı oyuncusu Çağatay Ulusoy filmin başrolünü Emir Ali Doğrul ile birlikte paylaşmıştır.

OGM Pictures tarafından çekilen film eski İstanbul evlerinde yaşayan ve sokaklarında çöp toplayan Mehmet, ekmek parası için çalışan bir gençtir.

Mahalledeki çöp toplama deposunu işleten Mehmet’in en büyük destekçisi ise onlara çocukluktan beri kanat geren Tahsin Baba’dır. Bir akşam iş dönüşü en yakın arkadaşı Gonzales’in çekçek çuvalından hayatlarının orta yerine 8 yaşındaki ‘Ali’ isimli bir çocuk düşer.

Mehmet bir yandan Ali’yi ailesine kavuşturmaya çalışırken, bir yandan da Ali ile ayrılmaz bir ikili olacaklar. Duygusal yönü ağır basan film izleyicisine oldukça göz yaşı döktürecek.

FİLİMDEN KARELER

Çağatay Ulusoy‘un Mücadele Çıkmazı drama sinema filmi 15 Mart 2021 tarihinde tüm dünya ülkeleri ile birlikte yayında… İngilizce adı ile Struggle Alley (Mücadele Sokağı) İstanbul’da gerçek bir sokak adıdır.

Ekran başına bir deste peçete ile oturun ki, tutamayacağınız göz yaşlarınızı silmek için lazım olacak!

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir