Çağatay Ulusoy’un Yeni İmajı 10 Numara!

TV Programları

Çağatay Ulusoy‘dan 30 yaşın olgunluğunu yansıtan yeni bir resim geldi. Twitter hesabından paylaşıldı resim, doğum günü pastasını üflerken, sevenlerine şöyle sesleniyor.

cagatayulusoy Yaptığınız iyiliklere vesile olmanın mutluluğunu yaşıyorum yeni yaşımda. Bu mumu üflerken güzel kalplerinizin hep iyilikle, mutlulukla karşılaşacağı bir hayat diliyorum sizlere. Bütün hediyeleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. // I’m very greatful for the great cause that you guys have done on behalf of me. While blowing out this candle, I wish healthy and happy life for each one of you. Thank you all.”

Mücadele Çıkmazı sinema filmindeki karakterinden bambaşka bir tipe taşımış kendisini. Pos bıyıkları ile bir yeni imaj yaratmış. Ona 30 yaşın olgunluğunu vermiş.

Daha önce kulağıma gelen, Oscar’lı yazarımız Orhan Pumuk‘un “Masumiyet Müzesi” romanında 30 yaşındaki zengin iş adamı ‘Kemal‘ karakterini oynayacağını duymuştum. Bu imajı ile romanda adı geçen’Kemal’ olmuş. Bu romanı daha yeni okudum, çok da etkilendim. Şayet kabul eder, oynarsa çok başarılı bir iş olur. Yapımcı olarak Amazon Prime yeni bir dijital platformun adı geçiyor. Türkiye de de faaliyete geçti.

Haydi Çağatay Ulusoy senin için ve tüm izleyiciler için hayırlı olsun.

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir