Hazal Kaya’dan yeni bir Sinema Filmi Geliyor!

Sinema

2011 – 2012 yıllarının unutulmaz dizisi “Adını Feriha Koydum’un Feriha‘sı Hazal Kaya‘dan yeni bir sinema filmi geliyor.

Birsen Altıntaş’ın haberine göre; Hazal Kaya son dizisi Bizim Hikaye’den sonra ilk defa Kameralar karşısına geçiyor. Geçtiğimiz yıl evlilik öncesi Burak Deniz ile Bizim Hikaye dizisinde oynamış sonra da, hamilelik nedeniyle diziden ayrılmıştı. Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya bir erkek çocuk sahibi.

Şu tesadüfe bakın ki, 2011 dizi partneri Çağatay Ulusoy ile aynı zamanda Sinema filmine başlıyor. Ama bu defa ki partneri Onur Tuna. Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterini canlandırmış olan yakışıklı oyuncu Onur Tuna ile başrolü oynayacak. Çağatay Ulusoy’un film partneri henüz belli değil.

Unutulmaz Feriha dizisinden sonra izleyici onları hiç unutmadı, herkes yeni bir dizi, yada filmde birlikte oynamaları istiyordu. Ama nasip Onur Tuna ileymiş.

Filmin adı; Aslı Kızmaz’ın romanından aktarılacak olan “Benden Ne Olur?“. Filmin kadrosuna Cem Belevi de dahil olmuş.

Cast çalışmaları devam eden filmin çekimlerine 2 hafta içinde başlanacakmış. Aslı Kızmaz romanında “Benden Ne Olur? sorusunu kendisine soran gözü pek bir kadının hikayesini anlatıyor. Güzel bir hikayeyi gözler önüne seren bir film ile karşı karşıyayız.

Hazal Kaya ve tüm yapım ekibine başarılar diliyorum. Tahminim Kasım-Aralık film sezonunda beyaz perdede olacak ve seyredeceğiz.

Saygı ve Sevgiler

Abdurrahman Balcılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir