Bu Yaz Dizler Keyifsiz!

TV Programları

Bu yaz Koronavirüs nedeniyle çalışılamadı, yaz dizileri keyifsiz. İzleyiciler geçmiş yıllarda olduğu gibi kaliteli yapımlar arıyorlar ama nerde? Zevkle seyredilecek yapımlar yok. Ekranlarda  göze batan 4 dizi var. Fox Tv’nin “Bay Yanlış”, Atv’nin “Gençliğim Eyvah”, Fox Tv’nin “Sen Çal Kapımı” ve Kanal D’nin “Çatı Katı Aşk” dizileri… Reytingleri de pek yüz güldürücü değil, 5 puan üstünde alan yok.

Can Yaman ile Özge Gürel’in başrolü paylaştıkları dizinin bir ara Total’de 5,45 puan aldığını gördüm. Geçen yıl ekranlara gelen Erkenci Kuş dizisi kadar tutulmasa da sevildi. Şu güne kadar 4 bölümü ekranlara geldi.

Atv’nin “Gençliğim Eyvah” bir komedi dizisi… Altı bölümdür ekranlara geliyor. Başrollerini Levent Ülgen, Cengiz Bozkurt, Güney Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz ve Burak Tozkoparan gibi oyuncular rol alıyor. Aynı sokakta yer alan iki kebapçının hikayesini anlatıyor

Kerem Bursin ve Hande Erçel’in yer aldıkları Sen Çal Kapımı iki haftadır Fox Tv’de ekranlara geliyor. MF Yapım’ın romantik komedi dizisi şimdilik iyi gidiyor.

Bir başka  romantik komedi dizisi de Kanal D’de yer alıyor. Perşembe akşamları ekranlara gelen dizide Ezgi Şenler, Furkan Andıç, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı başrolleri paylaştıkları “Çatı Katı Aşk”.  Bu hafta 2.bölümü ekranlara geldi.

Ayrıca, TRT 1’in “Kalk Gidelim” ve “Şampiyon” iki kıdemli dizisi devam ediyor.

İnternet dizilerinin de seyirci kitlesi gittikçe çoğalmaktadır. Netflix’in ilk Türk olan fantastik Hakan: Muhafız‘ın 4.sezonunu 2 hafta önce yayına verdi. 8 bölümünü de her gün seyredilebilirsiniz. Tabii ki abone olmak kaydıyla. Çağatay Ulusoy (Hakan Demir), Hazar Ergüçlü (Zeynep), Okan Yalabık (Faysal Erdem) ve Burçin Terzioğlu (Rüya) başlıca rolleri paylaşıyor. 3 sezondur devam eden dizinin 4.sezon Final bölümü ekranlara geldi.

Blu Tv’nin “Aynen Aynen” dizisi ve Puhu Tv’nin “Gün On4” diziside internet ortamında seyredilebilir.

YENİ DİZİLER GELİYOR

Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş’ın “Arıza”, Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in başrolü paylaştıkları “Yarım Kalan Aşklar ve Elçin Sangu ile Ozan Dolunay’ın oynadıkları “İyi Günde Kötü Günde” beklenen yeni diziler olarak sayabiliriz.

Yaz dizileri keyifsiz olunca, kanallar çareyi eski dizilerin tekrarında buldular.

Keyifli Seyirler.

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir