AFK ‘Feriha’nın 8.Ölüm Yıl Dönümü!

Özel Günler

Efsane dizi AFK “Adını Feriha Koydum” dizisi 29 Haziran 2012 tarihinde acı bir final ile yayınına son vermişti. 14 Ocak 2011 yılında Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un başrolü oynadıkları dizi, ülkemizde Haziran 2012 tarihinde herkese kendisine mıknatıs gibi bağladıktan sonra bitmişti. Üzerinden tam 8 yıl geçti. Feriha ve Emir’in Leyla ile Mecnun misali o tutkulu aşkları hala unutulmadı. İşte bu fenomen dizi AFK yayınladığı dünya ülkelerinde, unutulmuyor, unutulmayacak da… Fakir kapıcı kızı Feriha ile Zengin çocuğu “Gecelerin Veliahtı” Emir Sarrafoğlu’nun  yaşadıkları aşk herkesin gönlünde taht kurdu. Feriha’nın güzelliği, Emir’in gülen yüzü hiç unutulmadı, unutulmayacak da…

Ülkemizde çekilip yayınlanan dizinin acı finali, bu kadar sevenini çok üzmüştür. Tekrar mutlu son çekilmesi için eleştiriler gelmiştir. Taleh Aliyev adlı bir izleyicimiz, bu acı sonu tasvip etmediği için 68.bölümün tekrar mutlu son ile bitmesi için yeniden çekilmesini istemiştir.  Dizinin yayınlanan Latin Amerika ülkelerinde mutlu son yayınlanmıştır.

İşte güzel bir çalışma, duygusal müziği ile son bölüm… Yıllar geçse de bu acı son izleyicinin içine sinmedi.  Bu masal böyle bitmemeliydi.

 

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’u, “Feriha & Emir” karakterleri olarak gösterdikleri başarıdan dolayı tekrar kutluyoruz bu duygusal ve unutulmaz aşkı bizlere yaşattıkları için.  İyi ki sizleri tanıdık ve sevdik.

Not:  “Adını Feriha Koydum” ilk yayın tarihinden bu yana 10 yıl geçti. Şu günlerde dizi teve2‘de yayın tekrarı yapıyor.

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir