Çağatay Ulusoy Hakan: Muhafız 4.Sezon Final Bölümü Yayınlanıyor!

TV Programları

İlk Türk Netflix dizisi The Protector (Hakan: Muhafız) ile adını dünyaya duyuran ünlü oyuncumuz Çağatay Ulusoy son bir ay içinde TRT 1’de yayınlanacağı söylenen Barbaros dizisi ile adından sıkça söz ediliyor. TRT 1 çok önem verip, büyük bir bütçe ayırdığı Osmanlı Denizcilik tarihinde Barbaros Hayrettin Paşa’nın ağabeyi Oruç Reis karakterine canlandıracak.

Hal böyle olunca Netflix İnternet sitesinde 3 sezonu ekranlara gelen, Hakan: Muhafız dizisinin de sonuçlanması gerekir. Bu konuda titiz davranan Netflix The Protector’ün son final bölümü olan 4.sezonun yayınını öne aldı. Bu yıl sonundan önce, hatta 2021 Mart aylarında beklenen bölüm önümüzdeki Temmuz ayı içinde yayınlanacağı dizinin Netflix’in İngiltere programında Temmuz ayına konulması dünya genelinde Ulusoy hayranlarını heyecanlandırdı.

Hakan: Muhafız’ın ilk sezonu çekimleri Mart 2018 başlamıştı. İlk sezon 10 bölümü 14 Aralık 2018 tarihinde yayınlanmış, arkasından çekilen 2.sezon 8 bölüm (26 Nisan 2019) tarihinde yayınlanmıştır. 6 Mart 2020 tarihinde 3.Sezon 7 bölüm yayınlanmış, geriye sadece final bölümünün yayını kalmıştır.

Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu gibi ünlü isimleri bir araya getiren Netflix dizisi Hakan: Muhafız’ın 4.sezon final bölümünün yayınlanması heyecanla bekleniyor.

Son olarak bu dizide Çağatay Ulusoy, yüzyıllar önce yaşamış Muhafız kardeşi “Harun” karakterini de oynamış, uzun bir çalışmanın sonucu saçları kazınmadan makyajla, kazınmış gibi kel haline sokulmuştur. Birebir Harun Balmumu heykeli yapılarak, Grand Pera Alışveriş Merkezinde ziyarete açılmıştır.

Hakan: Muhafız’ın 4.sezon-Final bölümün 9 Temmuz’da Netflix’te yayınlanması ile ilk Türk Netflix dizisi sona ermiş olacak.
Ve Çağatay Ulusoy’u tarihi bir dönem televizyon dizisi ile 2-3 sezon ekranlarda göreceğiz.
Keyifli Seyirler
Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir