Kerem Bursin & Hande Erçel’den Yeni Dizi!

TV Programları

Koranovirüs günlerinde yapımcısından, senaristi ve oyuncuların eve kapanmaları yeni projeler için bol bol düşünme ve çalışma fırsatı doğurdu. Virüsün etkisinin azalması ve sokağa çıkma yasaklarının kalkması ile tüm yapımcılar çekimlere başlayacaklar.

Bugün güzel bir haber Hande Erçel ile Kerem Bursin’den geldi. Birlikte oynayıp başrolü paylaşacakları “Sen Çal Kapımı” dizi çekimleri başlayacak ve bu diziden ilk kareler basına verildi. Dizide Hande Erçel bir çiçekçi kızı canlandırıyor. Sevgilisi ise Kerem Bursin bir Holding sahibinin oğlunu canlandırıyor.

Anlayacağınız eski Yeşilçam tarzı bir dizi. Zengin oğlan, fakir kız. Bir de şöyle çarpıcı bir konu ile yeni bir yapım çıksa keşke.. Klasik bir konu, Eda ihtiyaçlarını karşılamak için çiçekçi kız olur ve çiçek satar. Serkan ile tanışması olay olur. Ve bu olay tanışmanın ardından ikili tutkulu bir aşka dönüşür.

OYUNCU KADROSU

Hande Erçel, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Bilge Önal, Neslihan Yelden, Melisa Döngel, Anıl İlter, Elçin Afacan, Evrim Doğan, Alican Aytekin ve Çağrı Çıtanak oynuyor.

Dizinin Senaristi Ayşe Üner Kutlu. Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar oturuyor. Dizinin yapımcısı MF Yapım, Fox Tv kanalında ekranlara gelecek.

Hep birlikte seyredip göreceğiz, dilerim güzel bir iş çıkar ortaya.

Saygı ve Sevgiler

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir