Çağatay Ulusoy’un Hakan: Muhafız Netflix Dizisinin 3.Sezonu Beğenildi!

Internet Dizileri

 

Çağatay Ulusoy’un baş rolü oynadığı Hakan: Muhafız Netflix dizisinin 3.sezonu dün (6 Mart 2020) yayına girdi. Bütün dünya ülkelerinde milyonlarca seveni bekliyordu bu yayını. 190 ülkede 167 milyondan fazla Netflix kayıtlı üyesinden ilgilenenler tarafından bir solukta izlendi.

Gelen haberlere göre genelde Hakan: Muhafız’ın 3.sezonu beğenildi. Ülkemizde en çok seyredenlerde ilk sırada. Verilen Imdb puanlarına göre 7.4 ile 9.4 arasında değişiyor.

Bölümlerde ölümsüzler ile sadık olanlar arasında bir mücadeleyi izledik. Muhafızımız sadık olanlardan Zeynep ile aşk yaşamaya devam ediyor. “Nisan” (Funda Eryiğit) adlı güzel kızımız sadık olarak gözükse de o 7.ölümsüz Vezir’dir. Amacını ulaşmak için Hakan ile sevgili bile olur. 6.bölümdeki ihtiraslı sevişme sahneleri ile dikkati çekiyor.

Şehrin içme suyuna karıştırılan zehir, İstanbulluların hayatını gerçekten zehir eder, temiz içme suyu sıkıntısı başlar. Hakan’ın ağabeyi Levent’in kanından panzehir yapılır ve virüs tehlikesi atlatılır. Bu günlerde Çin de başlayıp tüm dünya ülkelerinin korkulu rüyası olan adı geçen Corona virüs ile örtüşmesi 3.sezon için reklam olmuş.

Vezir ve anahtarın kayıp parçasını bulmak için uğraşırlar. Burak (Taner Ölmez) Hakan’a yardımcı olur, karşılığını da para olarak alır. Burak ile Zeynep (Hazar Ergüçlü) aralarında gönül ilişkisi başlar.

Tesadüfe bakın ki; Hazar Ergüçlü ile Taner Ölmez 2013 – 2014 yıllarında ekranlara gelen Medcezir dizisinde iki sevgili idi. Şimdi yıllar sonra başka bir dizide yine sevgili olarak karşımıza çıktılar.

Rüya ile Faysal bir dargın bir barışık gözükürler. Rüya bir ara Mahafız tarafına bile geçer, Zeynep ile dost olur.

Çağatay Ulusoy’un günümüzdeki Hakan ile geçmiş 550 yıl önceki Osmanlıdaki Harun karakteri ile taransa geçmesi, yüzleşmesi ilginç. Ulusoy bir nevi zaman tünelinde iki karakteri canlandırmış ve başarılı olmuştur. Oldukça dar su altı çekimleri yapmak zorunda kalmış (tehlike atlatmıştır).

 

Konuyu tam anlamak için 3.sezonun 7 bölümü de dikkatlice seyretmek lazım, anlatmakla olmaz. Netice itibariyle Hakan. Muhafız 3.sezonu beğenildi. Bana sorarsanız ben de beğendim, puanım 9.00.

Son söz Hakan: Muhafız 3.Sezonu Netflix’in başarılı bir yapım. Final bölümü (7.bölüm) harika olmuş. Başta Çağatay Ulusoy olmak üzere, Tüm ekibin eline sağlık. Kutluyorum.

İyi Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir