Serenay Sarıkaya’ya, Burak Özçivit’ten filminde rol teklifi!

Sinema

Burak Özçivit, yeni yapım şirketi BRK’S Production için yeni çekeceği sinema filmi için Serenay Sarıkaya’ya teklif götürecekmiş.

Dizifilm.com’un haberine göre, uzun zamandır yazdığı hikayeleri senaryolaştırıp filme çekmeye hazırlanan yakışıklı oyuncu, ilk olarak aşk dedikodularına karıştığı Fahriye Evcen’i düşünmüş. Bu fikrini çalışma arkadaşları ile paylaşan Burak Özçivit, ortak karar doğrultusunda karaktere uygun kişinin Serenay Sarıkaya olduğunun kanaatine varmış.

“Medcezir” dizisinin sezon finali yapmasıyla tatile çıkan Serenay Sarıkaya’nın dönüşünü bekleyen Özçivit, kendisine rol teklifini götürecekmiş.

Bu teklifi Serenay Sarıkaya’nın kabul edip, etmeyeceği merak konusu.

Şu günlerde sevgilisi Çağatay Ulusoy ile Amerika ve Meksika tatili yapan Serenay Sarıkaya bu teklifi kabul eder mi bilemem. Zira Ağustos ayının son haftalarında Medcezir yeni bölüm dizi çekimleri var. Bu kadar kısa bir zamanda film çekilir mi? Bilemem.

Ayrıca Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay izin verir mi? Kendi dizilerinin sekteye uğramaması lazım. Oturup, konuşulur.

Serenay Sarıkaya, Altın kelebek ödül töreni kırmızı halı röportajında, film çalışmaları var mı sorusuna; “Şimdilik bilemiyorum, bi kaç bişe oluyor ama, netleşmemeden bir şey söylemek çok sağlıklı olmuyor”. Demişti. Ama bu teklif farklı, Serenay’ın başka bir filmden bahsettiğini zannederim. Ancak bahsettiği 2015 yazı programı ile ilgili olabilir.

Serenay Sarıkaya, şayet kabul ederse Burak Özçivit ile iyi bir iş çıkartabilirler.

Sevgilisi Çağatay Ulusoy taraf olu mu? Olmaz, iş başka, aşk başka.

Tatil dönüşü Serenay Sarıkaya’nın Burak özçivit’in teklifini, ne cevap vereceğini hep birlikte göreceğiz.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten alınmıştır.

 

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, internet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir