Geçen Haftanın (24 Şubat – 01 Mart 2020) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

 

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 24 Şubat – 01 Mart 2020 Tarihleri arasında en çok seyredilen, altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 22 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren öne çıkan dizilerin, geçen haftanın çok izlenen dizilerini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER : 

24 Şubat PAZARTESİ (5 Dizi): Çukur (Show), Sefirin Kızı (Star Tv), Yasak Elma (Fox), Zalim İstanbul (Kanal D), Vuslat (TRT1),

25 Şubat SALI (4 Dizi) : Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv), Hekimoğlu (Kanal D), Ramo (Show Tv), Tuttunamayanlar (TRT1)

26 Şubat ÇARŞAMBA (4 Dizi): 1.Kuruluş Osman (Atv)Zemheri (Show Tv), Benim Adım Melek (TRT1), Doğduğun Ev Kaderindir -DEK (Tv8)

27 Şubat PERŞEMBE (2 Dizi): Mucize Doktor (Fox), Bir Zamanlar Çukurova (Atv)

28 Şubat CUMA (3 Dizi) : Arka Sokaklar (Kanal D), Hercai (Atv), Payitaht (TRT1)

29 Şubat CUMARTESİ (2 Dizi): Kuzey Yıldızı (Show Tv), Zümrüdü Anka (Fox Tv)

01 Mart PAZAR (2 Dizi): Savaşçı (Fox), Şampiyon (TRT1), Güvercin (Star Tv),  Toz Koparan (TRT1)  

 

TOTAL’İN İLK SIRASINDA BU HAFTA;

Total’in ilk sırasında Taner Ölmez’in dizisi Mucize Doktor, haftanın dizileri arasında Total grubunda ilk sırada yer alıyor. Total’in 10.sırasında ATV’nin “Hercai” dizisi yer alıyor.

AB’NİN İLK SIRASINDA; Total’de olduğu gibi AB’nin ilk sırasında da Mucize Doktor yer alıyor.  10.sırada ise Fox Tv’in “Yasak Elma” dizisi yer alıyor.  

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.  

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 Girenler :

1.Kuruluş Osman 12.Bölüm (Atv)

2.Mucize Doktor 24.Bölüm (Fox)

3.Bir Zamanlar Çukurova 57.Bölüm (Atv)

4.Kuzey Yıldızı 23.Bölüm (Show Tv)

5.Çukur 88.Bölüm (Show Tv)

6.Arka Sokaklar 544.Bölüm (Kanal D)

7.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158.Bölüm (Atv)

8.Sefirin Kızı 10.Bölüm (Star Tv)

9.Zümrüdü Anka 6.Bölüm (Fox Tv)

10.Hercai 33.Bölüm (Atv)  

 

AB’de ilk 10 Girenler :

1.Mucize Doktor 24.Bölüm (Fox)

2.Kuruluş Osman 12.Bölüm (Atv)

3.Bir Zamanlar Çukurova 57.Bölüm (Atv)

4.Hekimoğlu 9.Bölüm (Kanal D)

5.Sefirin Kızı 10.Bölüm (Star Tv)

6.Yasak Elma 70.Bölüm (Fox Tv)

7.Dek (Doğduğun Ev Kaderindir) 8.Bölüm (Tv8)

8.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158.Bölüm (Atv)

9.Çukur 88.Bölüm (Show Tv)

10.Zümrüdü Anka 6.Bölüm (Fox Tv)

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

 

1.KURULUŞ OSMAN (ATV) : Dizi 10.bölümünde geçen hafta 2.sırada olan dizi bu hafta “Mucize Doktoru Total grubunda geçerek, 1.sıraya yerleşti.

12. bölümünde, Osman Bey, Moğol komutanı Balgay’a karşı sürpriz bir hamle yapıyor! Kayı Obası’na gelerek türlü eziyetlerle halkı sindiren Balgay, kendisine hazırlanan tuzağı sezip zehirli kımızı Selcan Hatun’a içirmek ister, Gündüz ve Batur ise idamın eşiğindedir. Dündar, obanın akıbeti için Balgay’a karşı çıkamazken, Bala ve Bamsı; Moğollara karşı isyan başlatır! Obanın tek umudu Osman Bey ise Ak Sakallılar’dan öğrendiği sırrı ve aldığı emanetleri kullanarak Balgay’a karşı oyun kurmaktadır.

 

2.MUCİZE DOKTOR (Fox Tv) : Yayınının 24.Bölümü ile haftanın dizileri arasında her hafta olduğu gibi ilk sırada yer alıyor.

 

İlişkilerine ilk kez bir şans veren Ali ve Nazlı, bunu yürütmenin göründüğünden çok daha zor olacağını keşfederler. Diğer tarafta planını yürürlüğe sokan Kıvılcım, Beliz’i köşeye sıkıştırır. Bu sırada acil karaciğer nakline ihtiyacı olan bir çocuğa uygun tek karaciğerin hüküm giymiş bir mahkuma ait olduğu anlaşılır. Ve bütün risklerine rağmen tehlikeli mahkumu hastaneye getirirler.

 

3.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV) : Bu hafta Bir Zamanlar Çukurova’nın 57.bölümünde, 3.sırada yer alıyor.


Yılmaz’ın telefon konuşmasını duyup, takip eden Müjgan, aradığı delile kavuşuyor! Tüm şüphelerinin kendi kuruntusu olduğunu söyleyenlere karşı gördüklerini videoya kaydediyor. Çukurova’da dolayan dedikodular ayyuka çıkınca, Jülide de Ercüment dosyasını yeniden incelemeye alıyor. Jülide bu işin peşini bırakmamakta kararlı olduğunu söyleyince Dr. Sabahattin daha fazla kurcalamamasını bile rica eder. 

 
4.KUZEY YILDIZI (SHOW TV) : Bir hafta aradan sonra “Kuzey Yıldızı” tekrar, haftanın dizileri arasına 4.sıradan girdi.
 
 
Kuzey’e bir kez daha güvenen ve bir kez daha hayal kırıklığına uğrayan Yıldız için yapılacak tek bir şey vardır. Artık Kuzey’i tarihe gömecektir. Kuzey, her şeyi boşanabilmek için, Yıldız’a kavuşabilmek için yaptığını söylese de bunun Yıldız için hiçbir anlamı yoktur. Kuzey ona yalan söylemiş, yalandan da olsa başka bir kadının ellerini tutmuş, gözlerinin içine bakmıştır. Kuzey, vuslat için çıktığı yoldan, ayrılıkla dönmüştür.
 

5.HEKİMOĞLU (KANAL D) : Televizyon kanallarımızda yine bir doktor dizisi olan “Hekimoğlu” haftanın dizileri arasında yer alıyor. İki hafta önce haftanın dizileri arasında 4.sırada yer almıştı. Şimdi de 5.sıradan tekrar girdi.

 

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda: Total Grubunda Atv 4 dizi. Show Tv ve Fox Tv  3 dizi. Star ve Kanal D birer dizi ile yer alıyorlar.

AB’de ; Atv ve Fox Tv 3 dizi.  Star Tv 2’er dizi. Show Tv , kanal D ve TV8 birer dizi ile yer alıyor.

ATV Tv bu hafta yine; Total’de 4 ve AB’de 3 dizi ile yine haftanın kanalı olmayı başarıyor.

Suriye Sınırında 35 askerimin şehit olması nedeniyle Cuma, Cumartesi ve Pazar  günleri bazı dizler yayınlanmamıştır. İçimizi yakan bu şehit haberleri nedeniyle Türk milleti olarak üzüntümüz büyük. Şehitlerimizin ruhları şad olsun, şehit aileleri ve Milletimizin başı sağ olsun.

 

ÇAĞATAY ULUSOY’UN HAKAN: MUHAFIZ DİZİSİ 3.SEZON BÖLÜMLERİ CUMA’YA INTERNETTE 

Çağatay Ulusoy’un Netflix Hakan: Muhafız (The Protector) dizisi 3.Sezon yeni bölümleri 6 Mart Cuma Günü Netflix’de. 3.Sezonun tüm bölümleri önümüzdeki Cuma günü Türkiye Saati ile Saat:11.00’den itibaren yayında… son 15 gündür resmi fragmanı internette dönüyor.

190 ülkede, 167 bin kayıtlı üyesi tarafından seyredebilecek… Arkasından çekimleri yapılmış olan 4.sezon yayınu yayına girecek. En erken 2020 sonunda ya da 2021 ilk aylarında yayına girecektir. Şayet ilgi büyük olursa, 5.sezon vizesi alacak ve çekimleri önümüzdeki günlerde çekilecektir.

Keyifli seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir