Çağatay Ulusoy’un Netfix’in Hakan: Muhafız Dizisi 6 Mart’ta Yayında…

TV Programları

Çağatay Ulusoy’un başrolü oynadığı; Hakan: Muhafız 1-2. sezonlar 18 bölüm yayında… Şimdi de 10 bölümlük  3.Sezon yayına giriyor. Evet çok yakın 6 Mart Cuma günü Saat: 11.00 Netflix’te yayında olacak. Anlayamadığım konu yayın gününe 9 gün kalmasına rağmen Netflix’den Gala gecesi ile ilgili bir açıklama yok. Genelde yeni başlayan dizi ve filmlerin tanıtımı (reklamı) için yapılır Gala Geceleri… Arayıp, konuştuğum Netflix yetkilisi bir açıklama yapamadı. Bu da demek ki bu yıl The Protector Hakan: Muhafız 3.Sezonu ile ilgili gala gecesi yapılmayacak. Genelde asıl yayına 2-3 gün kala yapılır gala geceleri. Bu günden sonra bir açıklama yapılır mı bilemiyorum.

Gelelim Hakan: Muhafız’ın 3.Sezonunda Neler Olacak?

The Protector 3.Sezon hakkında:
3. sezonda Hakan, İstanbul’u “The Protector” ın kanını taşıyan kardeşi tarafından cehenneme dönmekten kurtarmak için şiddetli bir savaşa giriyor. Şehir ölümcül bir virüsden muzdarip olsa da, Faysal ve Ruya şeytani planlarına yaklaşıyor. Hakan panzehir bulmak için Nisan’a (Funda Eryiğit) ulaşmalıdır.

Bu yolda Burak (Taner Ölmez) kentin vatandaşlarını kurtarmak için bu maceraya Hakan ile katılıyor. Bütün bunlara karşı hayatta kalmaya çalışan Hakan, aynı zamanda İstanbul’u altı yüz yıllık bir öfke ile fethetmeye hazır olan rezil ölümsüz, isyancı Vezir’i bulmalı. Hakan’ın atalarının tarihi bugünkü savaşına ışık tutuyor ve geçmiş ile bugün arasındaki yolculuğuna hazırlanıyor.

Çağatay Ulusoy’un oynadığı 10 bölümlük süper kahraman fantazisi Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Taner Olmez, Okan Yalabık, Bige Önal ve Burçin Terzioğlu’nu da oynuyor.

Bu dizinin 3.Sezonu (bana göre) çok daha beğenilecek. Dünya Ülkelerinde Çağatay Ulusoy 2019 yılında çok sükse yaptı. 4.250.000 üstünde takipçisi var. Ulusoy “GQ Men of the Year 2019 Televizyon Starı ödülüne layık görüldü. Birleşik Arap Emirliğinin başkenti Abu Dabi’de bu ödülü aldı. Netflix’in 190’dan fazla ülkede, 167 Milyon kayıtlı üyesi olduğunu düşünürsek!

Çağatay Ulusoy’un Hakan: Muhafız dizisi 3.sezonunda çok daha fazla göz dolduracaktır. (bilhassa Latin Amerika) ülkelerinde beklenenden çok daha fazla iş yapacaktır.

 

Keyifli seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir