Geçen Haftanın (10 – 16 Şubat 2020) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 10 –  16 Şubat 2020 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 29 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın çok izlenen dizilerini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER : 

PAZARTESİ (5 Dizi): Çukur (Show), Sefirin Kızı (Star Tv), Yasak Elma (Fox), Zalim İstanbul (Kanal D), Vuslat (TRT1),

SALI (4 Dizi) : Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv), Hekimoğlu (Kanal D), Ramo (Show Tv), Tuttunamayanlar (TRT1)

ÇARŞAMBA (5 Dizi): 1.Kuruluş Osman (Atv)Zemheri (Show Tv), Afili Aşk (Kanal D), Benim Adım Melek (TRT1), Doğduğun Ev Kaderindir -DEK (Tv8)

PERŞEMBE (2 Dizi): Mucize Doktor (Fox), Bir Zamanlar Çukurova (Atv)

CUMA (4 Dizi) : Arka Sokaklar (Kanal D), Hercai (Atv), Payitaht (TRT1), Babil (Star Tv)

CUMARTESİ (5 Dizi): Kuzey Yıldızı (Show Tv), Zümrüdü Anka (Fox Tv), Kalk Gidelim, Afili Aşk (Kanal D), Şaşkın Bakkal (Tv8)

PAZAR (4 Dizi): Savaşçı (Fox), Şampiyon (TRT1), Güvercin (Star Tv),  Toz Koparan (TRT1),   

TOTAL’İN İLK SIRASINDA BU HAFTA; Total’in ilk sırasında Taner Ölmez’in dizisi Mucize Doktor, haftanın dizileri arasında Total grubunda ilk sırada yer alıyor. Total’in 10.sırasında Fox Tv’nin “Savaşçı” dizisi yer alıyor.

AB’NİN İLK SIRASINDA; Total’de olduğu gibi AB’nin ilk sırasında da Mucize Doktor yer alıyor.  10.sırada ise TRT1’in “Benim Adım Melek” dizisi yer alıyor.  

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE: Total ilk 10 Girenler :

1.Mucize Doktor 22.Bölüm (Fox)

2.Bir Zamanlar Çukurova 55.Bölüm (Atv)

3.Kuruluş Osman 9.Bölüm (Atv)

4.Kuzey Yıldızı 21.Bölüm (Show Tv)

5.Sefirin Kızı 8.Bölüm (Star Tv)

6.Arka Sokaklar 542.Bölüm (Kanal D)

7.Çukur 86.Bölüm (Show Tv)

8.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156.Bölüm (Atv)

9.Hercai 32.Bölüm (Atv) 

10.Savaşçı 92.Bölüm (Show Tv)

 

 

AB’de ilk 10 Girenler :

1.Mucize Doktor 22.Bölüm (Fox)

2.Kuruluş Osman 10.Bölüm (Atv)

3.Hekimoğlu 8.Bölüm (Kanal D)

4.Bir Zamanlar Çukurova 55.Bölüm (Atv)

5.Babil 5.Bölüm (Star Tv)

6.Sefirin Kızı 8.Bölüm (Star Tv)

7.Yasak Elma 68.Bölüm (Fox)

8.Çukur 84.Bölüm (Show Tv)

9.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156.Bölüm (Atv)  

10.Dek (Doğduğun Ev Kaderindir) (Tv8)

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.MUCİZE DOKTOR (Fox Tv) : Yayınının 22.Bölümü ile haftanın dizileri arasında her hafta olduğu gibi ilk sırada yer alıyor.

Nazlı ve Ali arkadaş kalmaya karar verirler ama bu hiç de göründüğü kadar kolay değildir.

İkili, bir de üstüne, bir hastanın tedavisinde fikir ayrılığına düşünce işler iyice içinden çıkılmaz bir hal alır.

 

2.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV) : Bu hafta Bir Zamanlar Çukurova’nın 55.bölümünde, 2.sıradaki yerini koruyor.

Behice Hanımın adı, Fekeli’nin yardım ettiği bir okul yapımında adının verilmesi ortalığı karıştır. Bu işe en çok Hünkar Hanım bozulur. Behice’nin keyfine diyecek yoktur. Fekeli Ağa da kendisini kalp krizinden kurtaran Behice’ye minnet borcunu ödemiş olur.

Müjgan ise fular krizine girer. Kocası ile Züleyha’nın görüştükleri fikrinden vazgeçmeyecektir. Konağın bahçesinde beklemedikleri anlarda karşılaşan Yılmaz ve Züleyha için de hayat gittikçe daha zorlaşır.

Diğer taraftan Yılmaz’ın su motorları milyonluk işine, Demir çomak sokar. Kendi 500 bin zarar etse de Yılmaza’ 4,5 milyonluk zarara sokar. Bu durum Fekeli ve Yılmaz’ı çılgına döndürür, karşı hamleye hazırlanırlar. 

 
3.KURULUŞ OSMAN (ATV) : Dizi 9.bölümünde, geçen hafta 4.sırada olan dizi bu hafta 3.sıraya yükseldi.
 
 
Alişar’ın adamları tarafından pusuya düşürülen Gündüz, ağır yaralı vaziyette Kayı obasındadır. Osman ağabeyine saldıranları yakalamak için harekete geçerken, Şeyh Edebalı, Bala’yı isteyen Alişar’ı reddeder. Müneccim Abdül kılığında Alişar Bey’i etkisi altına alan Yannis, Sofia’yla birlikte Alişar Bey’i Osman’a ve Şeyh Edebalı’ya karşı kışkırtır. Kayı obasına giden Alişar Bey, Dündar Bey’e meydan okuyarak kendisinden çalınan altınların iadesini talep eder. Moğol tehlikesini sezen ve Kayıların geleceğini tehlikede gören Dündar Bey, obanın teyakkuza geçmesini ister.
Osman’ın ise farklı bir planı vardır. Moğolların Söğüt’e geldiğini öğrenen Osman ne yapacak? Gündüz kurtulabilecek mi? Yannis ve Sofia’yla ittifak arayan Alişar Bey’in yeni hamlesi ne olacak?
 
 
 
4.HEKİMOĞLU (KANAL D) : Kadın dizisinin final yapması ile boşalan yere Kanal D’nin Hekimoğlu dizisi boşalan yere 3.sıradan girdi.
 
 
Hekimoğlu, girdiği iddia sonucunda zor durumda kalıyor! Hekimoğlu kullandığı ağrı kesiciler üzerine İpek ile iddiaya girer. Hapları kullanmadığı müddetçe poliklinik görevini yapmayacaktır. İlk olarak gözüne o gün işe geç kalan Memoli’yi kestirir ve kendisi yerine onu poliklinik görevine gönderir. Ancak Memoli de bu görevden nefret etmektedir. Eline geçen bir krizi fırsata çevirerek Hekimoğlu’nu kendi kazdığı kuyuya düşürür.
 
Hemolitik Anemi olan genç bir hasta getirilir. Başta hastalığın genetik olduğu sorgulansa da gerçek böyle değildir. Hekimoğlu’nun vakayı çözmesine ihtiyaç vardır. Ancak Ateş ağrı kesicilerini almadığı için oldukça zor bir durum yaşamaktadır. Hasta ile ilgilenebilecek halde değildir. Orhan’ın zorlaması sonucu işinin başına döner.

 

5.KUZEY YILDIZI (SHOW) : Show Tv’de sevilerek izlenen dizisi Kuzey yıldızı 4 hafta aradan sonra tekrar 5.sıradan girdi.

Kuzey ve Sefer, başlarını büyük belaya sokmuşlardır. Onları tek başına bırakmak istemeyen Yıldız ve Nahide de dahil olduğunda işler daha da çığırından çıkar. Efsane dörtlümüzün ihtiyaç duyduğu yardım ise, hiç ummadıkları birinden gelir.

 

Kapadokya kaçaklarını, memlekete döndüklerinde tabi ki hoş bir karşılama beklememektedir. Bulaştıkları belalardan kurtulduklarına sevinemeden başka dertlerle boğuşurken bulurlar kendilerini. Yıldız’ın işi bu sefer gerçekten çok zordur. Ailesinden hiç beklemediği sertlikte bir tepkiyle karşılanmıştır. Kuzey’in ise gündemi bambaşkadır. Aylardır beklediği gün gelip çatmıştır. Kuzey, özgürlüğü için gün saymakta, engelleri aşmak için ne yapacağını düşünüp durmaktadır. Kızlarla Kuzey’in tek gündemi budur. Sonunda akıllarına öyle bir şey gelir ki bu, tüm sorunlarını kökten çözecektir.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda: Total Grunda Atv 4 dizi. Show Tv 3 dizi. Fox Tv, Star ve Kanal D birer dizi ile yer alıyorlar.

AB’de ; Atv 3 dizi. Star Tv ve Fox Tv 2 dizi ile yer alıyor. Show, Tv8 ve Kanal D birer dizi ile yer aldıklarını görüyoruz.

ATV Tv bu hafta, Total’de 4 ve AB’de 3 dizi ile haftanın kanalı olmayı başarmıştır. 

 

ÇAĞATAY ULUSOY HAKAN: MUHAFIZ 3.SEZON YAYINI

Çağatay Ulusoy’un Netflix Hakan Muhafız (The Protector) dizisi aylardır sabırsızlıkla bekleniyordu. Çağatay Ulusoy YouTube ve İnnstagram’dan açıklama yaptı, yayın gününü duyurdu ve resmi fragmanı yayına verildi. Açıklamasında 6 Mart Cuma Günü, 3.sezon tüm bölümleri Türkiye Saati ile Saat:11.00’den itibaren yayına verilecek.  190’dan fazla ülkede, 150 bine yakın üyesi tarafından seyredebilecekler.

 

Keyifli seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir