Zemheri 4.Bölümünde Neler Olacak?

TV Programları

Zemheri 4.bölümüyle bu akşam Show TV‘de yayınlanacak. Başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk’un yer aldığı dizinin son bölümünde ses kayıt cihazını Ertan’ı merak ettiği için aldığını söyleyen Firuze, Ertan’ı etkileyerek işini geri almayı başarmıştı. Bu akşam ekrana gelecek olan 4.bölümde ise Firuze’nin sözünü tutmamakla suçladığı Ayaz’a gözyaşları içinde hesap sorduğu tanıtımda Ertan, Ayaz’la ilgili sorusuyla Firuze’yi tedirgin ediyor. Peki Zemheride neler oluyor!

Safiye’nin özgürlüğü, Yaşar’ın tutsaklığı devam edecektir. Ayaz annesini kurtarmış olsa da masum bir insanın hapiste kalmasına engel olmadığı ve Firuze’ye verdiği sözü tutamadığı için büyük bir vicdan azabı ve öfke içindedir. Ertan’la büyük bir hesaplaşma yaşar.

Firuze’nin Ayaz’a olan öfkesi bin kat artmıştır. Babasını kurtarmak için kendinden başka güvenecek kimsesi kalmamıştır. İşini geri alabilmek için Ertan’ın verdiği süre dolmak üzeredir. Ayaz ise Firuze’nin babasını kurtarmak amacıyla orda olduğunu anlamıştır. Bu yolda tek umudu da holdingde kalmaktır. Ayaz Firuze’nin bu umudunu da elinden almak istemez ve ona yardım etmeye karar verir.

Firuze, Ayaz’ın neden sözünü tutmadığını deliler gibi merak etmektedir. Ayaz’ın konuşması ve alacağı cevaplar Ertan’la gideceği yemek konusunda son kararı vermesine yardımcı olacaktır. Firuze Ayaz’ın karşısına çıkar ve hesap sorar. Bu sırada Ertan’ın babasının karşısında oturduğundan habersizdir. Bir an önce her şeyi bitirmek isteyen Ertan, Yaşar Pınar’a büyük bir teklifle gitmiştir. Yaşar, Ertan’ın teklifini kabul edecek midir?

Zemheri 4.Bölüm son farhmanı.

İyi seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir