Netflix’den haber var! Hakan Muhafız 3.Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

TV Programları

Netflix’in ilk Türk dizisi olan Çağatay Ulusoy‘un başrolü oynadığı Hakan: Muhafız (The Protector) ilk 2 sezonu yayınlanmıştı. Seyredenler 3.sezonu merakla bekliyorlardı. Geçtiğimiz hafta Netflix’ten bir açıklama geldi. 3.sezon yayın tarihi belli oldu diye… Açıklamada, Hakan Muhafız’ın 3. sezonu Mart 2020 tarihinde gösterilecek deniyordu.

Net bir tarih verilmedi ama, benim tahminim 20 Mart, en geç 27 Mart 2020 Cuma günü Internetten yayına verilecektir.

İlk sezonuyla büyük bir izlenme sayısına ulaşan dizinin 2. sezonu 26 Nisan 2019 tarihinde yayınlanmıştı. Bu sezon sonrasında Netflix, 3. ve 4. sezonu onaylamış ve geçtiğimiz yaz çekimlerini tamamlamıştı. Fakat dizinin 2. sezonu sonrasında oluşan yorumlar ve yeni projeler sebebiyle 3. ve 4. sezonun yayınlanma zamanları biraz geciktirildi. İzleyicileri dizinin 3.sezonu sabırla bekleniyordu. Daha önce ben Çağatay ile görüşmemiz neticesinde Nisan 2020 tarihinde yayınlanacağını yazmıştım. Haber beklenenden erken geldi. Daha sonra 4.sezon yayının tahminim 2020 yıl sonuna doğru gelebilir. 4.Sezon yayınlanmaz ise 2021’in ilk aylarına kalabilir.

Hakan Muhafız’ın 3. sezonunda neler olacak?

İpek Gökdel’in 2016 yılında yazdığı “Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi” kitaplarından uyarlanan Hakan: Muhafız’ın hikayesi Binnur Karaevli tarafından senaryolaştırılmıştı.

Dizinin 3. sezon resmi konusu ise şöyle:

Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi tarafından cehennem yerine dönen İstanbul’u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa girer. Şehir Ölümsüzler’in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çalışırlar. Hakan panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ve bu yolda karşılaşacağı Burak (Taner Ölmez) ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyulur. Tüm bunlara karşı ayakta kalmaya çalışan Hakan aynı zamanda 600 yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan’ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar. Haluk’un geçmiş hayatına döner. Faysal ile işbirliği yapan Hakan’ın ağabeyi Levent (Engin Öztürk) İstanbul’un içme suyuna bu zehri karıştırmak ister ve yakalanır.

Çağatay Ulusoy geçen yaz aylarındaki çekimlerde çok sıkıntılar yaşamıştır. Boğazın derin sularına atılan bir tılsımı bulmak için Hakan derin sularda akıntı çok çaba harcamıştır. Boğaz yerine bir havuzda çekimler yapılmış Çağatay rolü için uzun süre klorlu tatlı suda gözleri, burnu ve kulakları etkilendi. Rolü uğruna rahatsızlanmış bir süre tedavi görmüştür.

Çağatay Ulusoy, o çekimler için bakın neler söylemiş; “Su altında çok kaldım, gözlerim çok net göremedi ve havuzun klorlu suyu burnuma doldu, burun geçişimde saatlerce yanmaya neden oldu” dedi. “Kulak tıkanıklığı yaşadım ve elbette, suda uzun süre kaldığı için çok buruşmuştum. Zordu ve zordu ama aynı zamanda bir ömür boyu benim için bir deneyim oldu.” diye anlatmıştır.

3.SEZON ÇEKİMLERİNDE ROL ALAN OYUNCULARIMIZ

Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş, Yurdaer Okur, Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal, Burçin Terzioğlu ve Taner Ölmez gibi oyuncularımız yer aldığı kadrosunda yeni sezonda sürprizlerin ekleneceğini de biliyoruz.

Umut Aral, Gönenç Uyanık ve Gökhan Tiryaki’nin yönetmenliklerini üstlendiği dizinin üçüncü sezon tarihini dizinin oyuncuları ortaya çıkardı.

Netfilix’in son açıklamasına göre Hakan: Muhafız dizisinin 3. sezonu 20 Mart ya da 27 Mart 2020 tarihinde Netflix’in dünya ekranlarında yayına girecektir.

Ve 6 Mart 2020 Cuma günü 3.sezona ait 7 bölüm yayına verildi.

Ekranlara gelecek 3.sezonu çok beğeneceksiniz. Bütün oyuncular üzerine düşeni ziyadesiyle yapmıştır.

İyi seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir