Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya’da ne buldu?

Magazin

Ekran Alıntısı cu+ss

Çağatay Ulusoy, dizi aşkını gerçek hayata taşıyanlardan biri oldu. Star Tv.in “Medcezir” dizisinde, Yaman-Mira aşkını yaşayan sevgililer, dizi aşklarını gerçek hayatlarında da yaşamaya başladılar.

Çağatay Ulusoy, gerçek hayatta oldukça çekingen ve de mütevazi biri kişilik yapısına sahip. Diğer bir değişle oldukça cool biri. Buna karşılık kamera önünde yapmayacağı şey yok. Kendisiyle yapılan özel röportajlarda çok ama çok tedirgin oluyor. Sevgiliniz var mı? Sorusu sorulduğu zaman, çok bozuluyor, renkten renge giriyordu. Bana sormayın, işimi rolümü sorun diyordu.

Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya da ne buldu? Gerçekten aradığı aşkı buldu mu? Bence hayır, o Seranay’da hiçbir kızın ona yakınlaşmadığı kadar bir yakınlık buldu. Medcezir’de Serenay rol arkadaşıydı. Gerçek hayatta yaşamadığı bir aşkı, Mira karakteri ile yaşamaya başladı. Aradığı samimiyeti buldu. O sıralarda 28 Kasım 2013 tarihinde uyuşturucu davası görülecekti. Öncesi ve sonrası sette çok sıkıntılı saatler yaşadı. Bu dava öncesi basınımızda Çağatay hapse girebilir diye haberler yapılıyordu. En yakınında rol arkadaşı (Mira) Serenay Sarıkaya vardı. Çağatay’a gereken moral desteğini verdi. Set aralarında konuşup, dertleştiler. O sıralarda da iş adamı Murat Süğlün ile ilişkisi olan Serenay’a, Süğlün’ün karısı Melek Hanım kocam bir hata yaptı. Ama fazla uzun sürmez. Kavga ettik. Bana ‘merak etme bitireceğim’ dedi. Boşanmayı asla düşünmüyorum. O kız için yuvamı yıkmam demişti.  Ayrıca Çağatay fanları tepki gösteriyorlar, Serenay’ın moralini bozuyorlardı. İşte tam sıralarda Çağatay da Serenay’a dert ortağı oldu ve onu toparladı.

Çağatay Ulusoy, geçtiğimiz Haziran Vogue Türkiye’nin Men ekine konuk oldu… Bakın neler söylemiş. “Bana göre hayat, sizin hayaller kurup planlar yapmanıza fazla müsaade etmiyor açıkçası. Bu bakımdan içinde bulunduğum anı yaşamayı tercih ediyorum. Bu hep böyle oldu” diyor. Konuşmasını sonra da şöyle devam ediyor. “Olduğum gibi davranıyorum, kendimi farklı yansıtmak gibi bir derdim hiç olmadı. Samimiyete inanıyorum ve tüm ilişkilerimi samimiyet ve içtenlik üzerine koruyorum. Ayrıca sorumluluklarımın da farkındayım ve insanlarla buna uygun olarak iletişim kurmaya özen gösteriyorum. Bu da beni olgun bir insan olarak algılanmayı sağlıyor olabilir.

Burada da ifade ettiği gibi, kendisinde de başkasında da en önem verdiği samimiyet ve vicdan, bu iki değeri çok önem verdiğini söylüyor. İşin sırrı burada, Serenay’da o samimiyeti bulmuş olabilir. Set arkadaşlarına ilişkileri için; “Biz birbirimize iyi geliyoruz” demiştir.

Peki, soruyu tersine sorarsak, Serenay Sarıkaya Çağatay’da ne buldu? Bence çok şey… Zira Türkiye’deki birçok kadınların platonik aşkı olduğunu, hatta Ülkemiz dışındaki genç kızların gözdesi Çağatay Ulusoy’un sevgilisi olmak çok büyük bir piyango bence. Yakışıklığından öte, berberi Şükrü Dudu’un dediği gibi, gerçekten adam gibi adam Çağatay.

Kendisinin de ifade ettiği gibi dizideki Yaman ne ise Çağatay da gerçek hayatta o. Kendisi de bu benzerliği inkar etmiyor. Yaman’a karakter ve yapı olarak çok benzediğini söylüyor. Dizideki Yaman, sevgilisi Mira için tanışmalarının 6.ay kutlamasında örnek evi mumlar ile donatmış, Mira’ya çok güzel sürpriz yapmıştı.

Ekran Alıntısı.PNG 31.25

Bu defa gerçek hayatta da Çağatay, Yunan adalarına gittikleri tatil için kiralayıp çıktığı yatın kamalarını sevgilisi Serenay’ın çok sevdiği, sarı papatyalarla süsleyerek ona sürpriz yapmıştır.

Müzik onları birleştiren başka bir faktör oldu. Çağatay özel hayatında gitar çalan, mırıldanan biri olduğunu biliyoruz. Serenay da şarkıcılığa olan tutkusunu dizde öne çıkarmış oldu. Dizide Yaman çaldı, Mira söyledi. Yaman Mira için hem çaldı, hem de şarkı söyledi. Müzik ruhun gıdası derler ya, Müzik Çağatay ile Serenay’ın aşkının biraz da tutkalı oldu.

Şu günlerde Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya ortalıkta gözükmüyorlar. Birlikte tatilin keyfini çıkardıklarını tahmin ediyorum. Çağatay tatilde sakal bırakarak imajını da değiştirdiği, attığı Instagram  hesabından paylaştığı fotoğrafta sakallı hali görülüyor.

cagatay_ulusoy

Aldığım bir habere göre (soylemezsemolmaz’ın attığı tweet), “Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy, Meksika’ya gitti, hem tatil, hem oyunculuk eğitimi üzerine araştırma yapacaklar”. Bu önceden planlanmış bir seyahatti. Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay’ın başarılı oyuncularına ödül seyahati oluyor tahminim.

Ekran Alıntısı.PNG38.cu6

Netice itibariyle Çağatay Ulusoy, Serenay’da aradığı aşkı buldu ki, birlikteler. Ne diyelim, haklarında hayırlısı ne ise o olsun. Her ikisine de gönüllerince bir tatil dileyelim.

Eylül’de, Medcezir’in yeni sezonunda moral depolamış, dinlenmiş bir yüzle sevenlerinin karşısında olacaklar.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten kopyalanmıştır

Not: Görseller İnternetten ve tarafımdan Medcezir dizisinden alınmıştır.

 

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, İnternet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

1 thought on “Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya’da ne buldu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir