Geçen Haftanın (03 – 10 Kasım 2019) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 03 – 10 Kasım 2019 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 26 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER : 

PAZARTESİ (4 Dizi): Çukur (Show Tv), Vuslat (TRT1),  Yasak Elma (Fox Tv), Zalim İstanbul (Kanal D)

SALI (4 Dizi) : Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv), Kadın (Fox), Çocuk (Star Tv), Elimi bırakma

ÇARŞAMBA (4 Dizi): Afili Aşk (Kanal D), Kurşun (Star Tv), Sen Anlat Karadeniz (Atv), Benim Adım Melek (TRT1)

PERŞEMBE (2 Dizi): Mucize Doktor (Fox), Bir Zamanlar Çukurova (Atv),

CUMA (4 Dizi) : Hercai (Atv), Arka Sokaklar (Kanal D), Payitaht Abdülhamid (TRT 1), Sevgili Geçmiş (Star)

CUMARTESİ (4 Dizi): Kuzey Yıldızı (Show Tv), Kalk Gidelim (TRT1),  Her Yerde Sen (Fox), Benim Tatlı Yalanım (Star Tv)

PAZAR (4 Dizi): Savaşçı (Fox), Şampiyon (TRT1), Aşk Ağlatır (Show Tv), Kimse Bilmez (Atv).  

 

TOTAL’İN İLK SIRASINDA BU HAFTA;

Total’in ilk sırasında Taner Ölmez’in rakipsiz dizisi Mucize Doktor 9.bölümünde Total grubunda 14,24 puan ile ilk sırada yer alıyor. Total’in 10.sırasında Kanal D’nin “Araka Sokaklar” dizisi 6,74 puanla yer alıyor.

 

AB’NİN İLK SIRASINDA;

Total’de olduğu gibi AB’nin ilk sırasında da 16,02 puanla “Mucize Doktor” yer alıyor.  10.sırada ise bu hafta TRT1’in “Benim Adım Melek” 4,88 puanla yer alıyor.  

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir. Geçen hafta yeni sezon dizileri ekranlarda birer birer yer almaya başladılar. Eski dizlerin seyredilen dizilerin yanına yeni diziler de girdiler.  Bu yeni 2019 – 2020 sezonunda da kıyasıya bir rekabet olacak gibi duruyor.  

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE Total ilk 10 Girenler :

1.Mucize Doktor 9.Bölüm (Fox)………………………………..14,24

2.Bir Zamanlar Çukurova 43.Bölüm (Atv)…………………11,44

3.Çukur 3.Sezon 7.Bölüm (Show)……………………………..10,44

4.Kuzey Yıldızı 9.Bölüm (Show Tv)……………………………8,82

5.Hercai 20.Bölüm (Atv)…………………………………………..8,34

6.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146.Bölüm (Atv)..8,32

7.Kadın 70.Bölüm (Fox)…………………………………………..8,08

8.Savaşçı 81.Bölüm (Fox Tv)…………………………………….7,20

9.Yasak Elma 55.Bölüm (Fox Tv)……………………………..6,79

10.Arka Sokaklar 530.Bölüm (Kanal D)……………………6,74

 

AB’de ilk 10 Girenler :

1.Mucize Doktor 9.Bölüm (Fox)…………………………………16,02

2.Çukur 3.Sezon 7.Bölüm (Show)………………………………..9,75

3.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146.Bölüm (Atv)….8,11

4.Bir Zamanlar Çukurova 43.Bölüm (Atv)…………………..7,74

5.Yasak Elma 55.Bölüm (Fox Tv)……………………………….6,71

6.Kadın 70.Bölüm (Fox)……………………………………………6,53

7.Kurşun 3.Bölüm (Fox Tv)………………………………………6,18

8.Kuzey Yıldızı 10.Bölüm (Show Tv)………………………….5,80

9.Afili Aşk 21.Bölüm (Kanal D)…………………………………4,99

10.Benim Adım Melek 7.Bölüm (TRT1)……………………..4,88

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.MUCİZE DOKTOR (FOX Tv) : Dizinin 9.bölümünde AB’de aldığı 16,02 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında ilk sırada yer almaya devam ediyor.

 
Ali sonunda aradığı bisikleti bulur. Ama Adil bu bisiklet fikrine hiç sıcak değildir. Hastanede işler karışıktır zaten; hakkında iki şikayet birden yapılınca yönetim kurulu acil gündemle toplanmaya karar vermiştir ve konu Ali’nin hastanedeki geleceğidir. Diğer tarafta Ferman eski bir hastasına yardım etme fırsatı yakalar ve Tanju’nun hastası da zor bir seçimle karşı karşıya kalır. Herkes pişmanlıklarıyla yüzleşirken yönetim kurulu Ali için toplanır. Sonunda Ali hastane için önemli bir doktor olduğu kabul edilir ve hastanede kalır.

2.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV) : Haftanın dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova bu hafta da 2.sıradaki yerini koruyor. Total grubunda 11,44 puan aldığını görüyoruz.

Yılmaz ile Züleyha aşkına Mügan’ı Yılmaz’a hamile olduğunu söylemesi ile bebek engeli geldi. Neredeyse Alman’aya kaçacaklardı ama, Yılmaz baba olacağını duyunca geri adım attı.

Dizide aşk rüzgarları esiyor. Fekeli – Hünkar tekrar yakınlaşması, Gülten ile Çetin, Doktor Sebahattin ile Savcı Julide yakınlaşması göze batıyor. 

 

3.ÇUKUR (SHOW TV) : Bu hafta Çukur bir hafta aradan sonra 3.sezon 6.bölümü ile haftanın dizileri arasında yerini aldı. Total grubunda 10,44 puan aldığını görüyoruz.

Yamaç, kendini beklenmedik bir olayın içinde bulunca zor bir karar verecek ve Koçovalıların evine sürpriz bir misafir getirecek. Kardeşlerini kurtarmak için Karaca’yı kaçıran Azer ve Karaca’nın arasında yaşanacaklar heyecanla beklenecek.

Yamaç’ın onu Çukur’dan kovmasıyla beklenmedik bir anda darbe yiyen Akın, Karaca’nın da kaçırılmasıyla iyice köşeye sıkışacak.

Aliço, babasının baskısı altında çok zor günler geçirirken Yamaç ve Çukurlular Aliço’dan gelen gizemli şifrenin peşine düşecek ve Yavuz’un kurduğu tuzaklarla karşılaşacak. Cumali ise Dağhan ve Murtaza’yla yüzleşecek. Murtaza’nın Yamaç ve Cumali’yle karşı karşıya geldiği anlar tansiyonu yükseltecek. Koçovalılar, herkesten güçlü olmak için çıktıkları yolda ilk adımlarını hep birlikte atacak ve geri dönülmez bir yola girecekler.

 

4.KUZEY YILDIZI (SHOW TV): Geçen haftaya bir basmak yükselerek 4.sıraya yükseldi. Bu hafta Total grubunda 8,82 puan aldı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 9. Bölümünde; Kuzey yine yapacağını yapmış, Yıldız’ın hayalleriyle oynamayı başarmış, onu yine derinden yaralamıştır. Ama bu kez Kuzey’in gerçekten suçu yoktur. Neler olduğunu, ne yaptığını hatırlamıyordur bile. Ancak Yıldız’ın artık kendini onaracak ne gücü vardır ne de böyle bir isteği. Kuzey defterini sonsuza dek kapatacaktır, kararlıdır. Fakat Kuzey de artık son derece kararlıdır. Ne yapıp edip Yıldız’a aşkını inandıracak, kaybolan yıllarını geri alacaktır. Yıldız’ın yıllardır beklediği an gelip çatmıştır. Bundan sonra Kuzey, aşkı için divane olacak, biraz da o aşk acısı çekecektir. Kuzey, Yıldız’ı için dağları bile delmeye hazırdır, kendinden o kadar emindir. Kuzey kendinden ne kadar eminse, Yıldız da o kadar kararlıdır. Bu git gelli ilişki, iki ailenin de ayarlarıyla oynamaya devam etmektedir. Eski küsler barışsa da bu sefer yeni ayrılıklar, yeni küskünlükler gündeme gelir. Bu gidişata bir son vermek isteyen Kuzey’in kızları herkesin bir arada olacağı, eski ve yeni küslerin barışacağı bir organizasyon düzenler. Kuzey ve Yıldız, başlamak için tam yirmi yıl bekleyen aşk hikayesine sonunda başlayacaklar mıdır?

 

5.HERCAİ (ATV) : Hercai dizisi bu bir basmak düşerek Total’de 8,34 puanla 5.sırada yer alıyor.

Atv’nin tutulan dizisi Hercai önümüzdeki günlerde şimdi de İspanya da yayına başlayacak. Hercai başrol oyuncuları Akın Akınözü ve Ebru Şahin Cannes’de büyük sükse yaptılar ve dizinin transferinde etkili oldular.

Geçen 20.bölümde olanlar oldu. Hazar Şadoğlu hastaneye kaldırıldı. Neredeyse hastanede geçti. Reyyan babasının ameliyat olması ve Miran’ın suçlanması, Reyyan ile Miran’ın arasını açtı.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda ; Fox Tv 4 dizi, Atv 3 dizi. Show Tv  2 dizi ve Kanal D bir  dizi ile sıralanıyor.

AB’de ; Fox Tv 4 dizi. Atv  ve Show Tv dizi 2’er dizi. Kanal D ve TRT1 birer  dizi ile yer alıyor.

Fox Tv : Total ve AB’de geçen hfta olduğu gibi 4 dizi ile bu hafta da haftanın kanalı  olmuştur. 

 

SEFİRİN KIZI

Engin Akyürek‘in “Sefirin Kızı” dizisi gümbür gümbür geliyor. Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attıyor. Star TV’nin iddialı projesi Sefirin Kızı dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Çekimleri Bodrum’da 25 Ekimde başlamıştı. Halen devam devam ediyor.  Sefirin Kızı’nda Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu, birbirlerine geçmişte deli gibi aşık olan Sancar ve Nare’yi canlandırıyor. Ekran başında keyifle izlenecek bir dizi daha geliyor.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir