Benim Hala Umudum Var / Final – Umut & Ozan bebeğinizle mutluluklar.

TV Programları

 

Kategori
TV Programları

Fox Tv.in “Benim Hala Umudum Var” dün akşam final bölümüyle ekranlarımızdaydı. Final bölümünde AB’de reytingi yükselerek, 7.sırada yer aldı. Total’de de 18.sırada yer aldı.

Rüzgar, geçen bölüm sonunda Emel Hanımı kazada öldürdüğünü itiraf etmesinden sonra, Umut beklenmeyen bu itiraf sonunda çok şaşırır, hele bu konuyu Hakan’ın kendisinden saklamasını daha da şaşırır. Hakan’a telefonda “Emel Hanımı biliyorum Hakan” der ve Hakan spor salonuna yanına çağırır.

Ozan, babası Ragıp Beyle annesi üstüne konuşurlar, babasını resmen sorguya çeker. Ragıp Bey oğluna karşı kendisini savunmaya çalışır.

Zafer, kızı Yelda’yı kaybetmesiyle yemeden içmeden kesilir. Umut ben yediririm diyerek odasına yemek götür, konuşur, teselliye çalışır. Zafer koca adam çocuklar gibi ağlar.

Musa’nın yaralandığı ve hastanede olduğu haberi gelir. Zafer’e haber vermezler. Hale, apar topar hastaneye gider. Kapıdaki nöbetçi jandarmaya yalvar, yakar yanına girer. Konuşurlar, Hale neden yaptın diyerek Musa’ya azarlar.

Umut, Hakan ile görüşür. Umut, Rüzgar’ın teslim olması, cezasını çekmesini ister. Hakan, içerisinin ne olduğunu sen biliyor musun diyerek Umut’a karşı çıkar. Hakan, kardeşini Paris’e yaz okuluna göndermek ister. Rüzgar, ben hiçbir yere gitmiyorum, ben cezamı çekerim diyerek karşı çıkar.

Yelda, Cihan’ın ağına düşmüştür bir kere. Baş ağrısı için uyku hapı verirler devamlı. Cihan, bu tarafta işim vardı diyerek kızı eve getirir. Başın ağrıyorsa bir tane daha verebilirim der. Israrla içirtir, iyi geceler diyip gider. Cihan, arabada bekler, sonra odaya çıkar. Girişte Yelda başına vazo vurur. Cihan, Yelda’yı zorla tecavüz eder, şanslısın kendim için seçtim seni der ve kötü emellerine ulaşır.

Umut’un yanına Ozan gelir. Morali bozuk olan Ozan ile konuşurlar.

Asude, eski kocası Mete’den intikam alam peşindedir. Mete akşam yemeğine davet eder. Asude’nin sekreteri de Reyna’ya haber verecektir. Otelde buluşup yemek yerler. Reyna ile telefonda konuşur, bu akşam gelemeyebileceğini söyler.

Hakan Bey, avukatı çağırır, itirafı hazırlarlar. Rüzgar’ı imzalatacakken uyumuştur. Ertesi sabah başka bir avukat gelir, poliste buluşurlar. Rüzgar ile avukat sorguya girerler.

Ozan, Melis’i arar, son on gün bize mi gelsen der. Melis kabul etmez. Ozan, bir şeye ihtiyacın olursa ararsın.

Ozan ile Umut arabada giderken avukat arar, anneniz Emel Hanıma çarpan şahıs teslim olmuş, şu an karakoldaymış. Ozan kim olduğunu sorar, Rüzgar olduğunu öğrenince çok şaşırır. Umut haberi olmadığını söyler. Ozan da karakola gelir, Avukat Hakan’ın gittiğini söyler. Ozan, kazanın nasıl olduğunu öğrenir. Anneniz aniden yola fırlamış, frene basamamış, Rüzgar korkmuş kaçmış.

Ozan, Hakan’ı arar, doğruca yanına gider. Arabadan inmesiyle Hakan’ın gözünün üstüne yumruğu patlatır. Senin kardeşin anneni öldürdü diyerek haykırır. O sırada gelen Umut, Ozan’ı alıp giderler. Umut, bu çok kötü bir tesadüf diyerek, Ozan’ı ikna etmeye çalışır.

Babası ile konuşmak ister. İşyerini arar, sekreter çıktı. Mağazaya gitti, Özen Hanım ile beraber olduğunu öğrenir. Annesinin son sözlerini hatırlar, baban bunca yıllık evlilikten sonra…  Lafın sonu gelmemiştir. Özen Hanımın evine gider. Babasını orada olduğunu görünce olayı çözer, seni gördü ve aniden çıktı. Çerçevedeki resimleri çarpar, kaç yıldır sürüyor bu kepazelik, benden göreceğin son saygı hayatını bağışlamak, yere tükürür çıkar.

Hemşire, Musa’ya uyku ilacı verdiğini Jandarmaya söyler. Jandarma kapıdan uzaklaşınca Musa, kahveci çırağı Yiğit’in yardımıyla hastaneden kaçar. Bir de tabanca alır. O sıra gelen Hale, sorunlar böyle mi çözülür der. Eğer gidersen bu son görüşmemiz. Musa, Hale gitme ben sensiz ayakta bile duramıyorum. Hale bir yolunu bulur, tekrar hastaneye odasına yatırır. Hale, sevmiştir Musa’yı. O deliyi adam etmiştir. Aşk bazen kötüleri bile yola getiriyor.

Ozan, Umut’a senden başka kimsem yok benim. Hemen evlenelim mi? Sorusuna, Umut evet cevabı verir. Umut anne evine gelir, annesi Ozan’ın eve gelmesini izin verir. Bir odaya yatırırlar.

Hakan, kardeşi Rüzgar ile hapishanede görüşür. Rüzgar, ağabeysinden sana yaşattıklarım için özür dilerim, der.

Mete ile Asude otel odasındayken Reyna gelir, Asude Hanım,  oyununu oynamış, Mete’ye yapacağını yapmıştır. Ertesi sabah, Mete Asude’ye gelir, niye diye sorar. Seni pişman edeceğim diyerek çıkar.

Yelda boş boş bir zaman sokaklarda dolaşır. Utancından kahrolur, sonra çıkar bir yere, atar kendini denize, intihar eder.

Melis’in doğumu başladığı haberini alan Ozan aceleyle evden çıkar. Annesi Umut ile konuşur, kızım sahip çık Ozan’a ben onun gözlerinde çaresizliği gördüm, der.

Zafer, evden kapıdan kahveye giderken gelen polis, nüfus cüzdanını gösterir, bu kızınız mı? Kızınız intihar etmiş diyerek acı haberi verir. Zafer şok olur, elinden kızının nüfusu kayar, düşer. Feryat ederler.

Umut, Ozan’ın yanına gider. Melis, doğum için ameliyata alınır. Hemşire bir kızınız oldu diyerek, kucağına verir. Ozan ben alamam der. Hemşire bebeği Umut’un kucağına verir. Ozan Melis’i sorar. Hemşire maalesef anneyi kaybettik, der.

Bu dizi de biraz acı biraz tatlı şekilde anlayacağınız orta şekerli final yaptı. Umut, hep bir kız çocuğum olsun demişti. Musa’nın kasığından bıçaklama olayı nedeniyle doktor bir daha anne olamayacağını söylemişti. İşte kaderin cilvesi, Tanrı sevenleri birleştirdi. Bir de istedikleri çocuğu verdi.

Ozan ve Umut’a mutluluklar, hem de yeni sahip oldukları bebekleriyle…

Tebrikler Gold Film, günahıyla, sevabıyla iyi bir iş çıkartmışsınız.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir