Netflix Dizisi Hakan: Muhafız 3.Sezon Yayın Tarihi?

TV Programları

Hakan: Muhafız Netflix’in internet dizisi son iki sezon (3 – 4) tüm bölümlerin çekimleri geçtiğimiz 2019 Eylül ayı içinde bitmişti. Çağatay Ulusoy şu günlerde yeni sinema filmi çalışmaları ile meşgul.

Çağatay Ulusoy tutkunları Hakan: Muhafız’ın 3.sezonunu bekliyorlar. Gün yok ki hayranları Hakan’ın 3.Sezon yeni bölümlerini soruyor. Daha önce Çağatay ile görüşmem sonunda Nisan 2020 3.sezon bölümleri geleceği tahmininde bulunmuştum.

Aldığım bir habere göre 3.sezonda bizzat oynamış olan bir oyuncusu ağzından kaçırdı. 3.Sezonun 2020’nin ilk çeyreğinde yayınlanacağını ağzından kaçırdı. Bu da demek ki, Mart 2020 tarihinde 3.Sezon bölümleri Netflixte yayınlanacak! Ben gene de temkinli davranıyor, Nisan 2020 tarihinde yayınlanacağını tahmin ediyorum.

2.Sezon bölümleri 26 Nisan 2019 tarihinde yayınlanmaya başlamıştı, o günden bu yana milyonlarca kişi seyretti.

2.Sezon 8.bölüm finalinde; Faysal Zeynep’i göğsünden tabaca kurşunu ile vurur. Hakan, Zeynep’i sarılarak çılgına döner. Sizce Zeynep ölecek mi?

Ölümsüz Faysal ile Rüya; Muhafız’ın kanı ile karıştırarak elde ettikleri zehri İstanbul’un içme suyuna karıştırmak için Levent’i kullanırlar. Levent’in içme suyuna karıştırmasını isterler.

Levent, zehri tam suya boşaltacağı anda atılan kurşun Levent’e doğru hızla gelir. Levent vurulup ölecek mi? Kurşun Levent’e isabet edecek mi? Bu kurşunu atan kim? Hepsini ve daha fazlasını 3.sezonun ilk bölümünde hep beraber göreceğiz. Benim tahminim 3.Sezon bölümleri çok daha güzel olacak! Tüm izleyicisini ekran başlına kilitleyecek gibi duruyor.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir