Geçen Haftanın (21 – 27 Ekim 2019) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 21 – 27 Ekim 2019 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 25 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER : 

PAZARTESİ (5 Dizi): Vuslat (TRT1), Çukur (Show Tv), Yasak Elma (Fox Tv), Çocuk (Star Tv), Zalim İstanbul (Kanal D)

SALI (2 Dizi) : Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv), Kadın (Fox)

ÇARŞAMBA (4 Dizi): Afili Aşk (Kanal D), Kurşun (Star Tv), Sen Anlat Karadeniz (Atv), Benim Adım Melek (TRT1)

PERŞEMBE (2 Dizi): Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Mucize Doktor (Fox)

CUMA (4 Dizi) : Arka Sokaklar (Kanal D), Hercai (Atv), Her Yerde Sen (Fox), Payitaht Abdülhamid (TRT 1)

CUMARTESİ (4 Dizi): Kalk Gidelim (TRT1), Kuzey Yıldızı (Show Tv), Bir Aile Hikayesi (Fox), Benim Tatlı Yalanım (Star Tv)

PAZAR (4 Dizi): Elimi Bırakma (TRT1), Aşk Ağlatır (Show Tv), Kimse Bilmez (Atv). Savaşçı (Fox)  

 

TOTAL’İN İLK SIRASINDA BU HAFTA;

Total’in ilk sırasında Taner Ölmez’in rakipsiz dizisi Mucize Doktor 7 haftasında Total grubunda 16,33 puan ile ilk sırada yer alıyor. Total’in 10.sırasında Fox Tv’nin “Yasak Elma” dizisi 6,80 puanla yer alıyor.

AB’NİN İLK SIRASINDA; Total’de olduğu gibi AB’nin ilk sırasında da 18,73 puanla “Mucize Doktor” yer alıyor.  10.sırada ise TRT1’in “Payitaht Abdülhamid” 4,77 puanla yer almıştır.  

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir. Geçen hafta yeni sezon dizileri ekranlarda birer birer yer almaya başladılar. Eski dizlerin seyredilen dizilerin yanına yeni diziler de girdiler.  Bu yeni 2019 – 2020 sezonunda da kıyasıya bir rekabet olacak gibi duruyor.  

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE

Total ilk 10 Girenler :

1.Mucize Doktor 7.Bölüm (Fox)………………………………..16,33

2.Bir Zamanlar Çukurova 41.Bölüm (Atv)…………………10,48

3.Çukur 3.Sezon 5.Bölüm (Show)…………………………….10,14

4.Kadın 68.Bölüm (Fox)…………………………………………..8,62

5.Hercai 18.Bölüm (Atv)…………………………………………..8,26

6.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144.Bölüm (Atv)..8,08

7.Kuzey Yıldızı 7.Bölüm (Show Tv)……………………………7,81

8.Arka Sokaklar 528.Bölüm (Kanal D)………………………7,52

9.Savaşçı 79.Bölüm (Fox Tv)…………………………………….7,06

10.Yasak Elma 53.Bölüm (Fox Tv)……………………………6,80    

 

AB’de ilk 10 Girenler :

1.Mucize Doktor 7.Bölüm (Fox)…………………………………18,73

2.Çukur 3.Sezon 5.Bölüm (Show)………………………………10,01

3.Kadın 68.Bölüm (Fox)…………………………………………….7,74

4.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144.Bölüm (Atv)….7,37

5.Bir Zamanlar Çukurova 41.Bölüm (Atv)…………………..7,37

6.Yasak Elma 53.Bölüm (Fox Tv)………………………………6,59

7.Kurşun 1.Bölüm (Fox Tv)………………………………………6,15

8.Kuzey Yıldızı 7.Bölüm (Show Tv)………………………….5,96

9.Benim Adım Melek 5.Bölüm (TRT1)…………………….5,68

10.Payitaht Abdülhamit 93.Bölüm (TRT1)……………….4,77 

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.MUCİZE DOKTOR (FOX Tv) : Dizinin 7.bölümünde AB’de aldığı 18,73 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında ilk sırada yer almaya devam ediyor.

Ali, yeni duygularıyla baş etmeye, tanımaya çalışmaktadır. Tanju, acil gecesinin vakalarını araştırmaya başlar ve sebep olduğu ölümle zaten yüzleşemeyen Nazlı’yı iyice köşeye sıkıştırır. Kıvılcım, hastaneden kovuluşunun intikamını almak için Ferman ve Beliz’in kucağına imkansız bir vaka bırakır. Açelya dipsiz bir hayal kırıklığına uğrar ve Tanju’yla Kıvılcım, Ali ve Adil’den kurtulma planını yürürlüğe sokar.

 

2.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV) : Haftanın dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova bu hafta da 2.sıradaki yerini koruyor. Total grubunda 10,48 puan aldığını görüyoruz.

 

DEMİR İDAMA MI MAHKUM OLUYOR

Demir’in hayatının, Şermin’in iki dudağı arısında olduğu sabah, Konak’ta da gerilim hakimdir! Hünkar elbette, Yılmaz ile kaçmaya çalışan Züleyha’yı mahkemeye götürmek istemez. Züleyha’nın masumiyetinin tek şahidi Haminne’dir ve o da hiçbir şey hatırlamamaktadır. Züleyha bir yandan masumiyeti ispat etmeye çalışmaktadır. Ancak bir yandan da Hünkar’ı her an kaçacağına dair korkutmaya devam edecektir.

FEKELİ YENİDEN SİLAHINI ELİNE ALIYOR

Abisinin hukuksal işlerini takip gitmek için İstanbul’a giden Behice’yi elbette Fekeli yalnız göndermez. Behice, öğrendikleri karşısında hayatının bir kez daha yıkılır. Tek dayanağı yanındaki Fekeli olacaktır. Üstelik Fekeli, iki ırz düşmanı Behice’yi kaçırmaya kalktığında gözünü kırkmadan silahını da kullanacaktır. Fekeli, Behice’nin üzüntüsünü teselli etmeye çalışırken, girdikleri maddi girdaptan, hem onun hem Müjgan’ın yara almadan çıkması için elinden geleni yapmaya uğraşır.

SANİYE ÖLÜMÜN PENÇESİNDE, GAFFUR PERİŞAN

Çukurova’da adeta yer yerinden oynarken, Saniye de evdeki fırtınadan nasibini alır ve merdivenlerden yuvarlanır. Gaffur hastaneyi ayağa kaldırırken, Hünkar sağ kolu Saniye’nin yanından bir dakika bile ayrılmaz. Bu olayda da çiftlikteki tüm oklar Züleyha’ya yönelecektir.

SABAHATTİN BAŞHEKİM OLUNCA KIYMETE Mİ BİNECEK

Şermin, Sabahattin’i tamamen kaybetmek istemezken, bir de onun başhekim olduğunu öğrenir. Artık, boşanmamaya kararlıdır. Şimdi herkese Şermin Yaman’ın kim olduğunu göstermenin peşine düşer. Ancak Şermin, Paris’e gitmek için çıktığı yolda kendini hastanede bulacaktır.

 

3.ÇUKUR (SHOW TV) : Bu hafta Çukur bir hafta aradan sonra 3.sezon 5.bölümü ile haftanın dizileri arasında yerini aldı. Total grubunda 10,14 puan aldığını görüyoruz.

 

Çukur 3. sezonun 5. bölümünde (72. Bölüm); Yamaç’ın Çukur’a dönüşü büyük bir heyecan ve sevinçle karşılanacak. Akın, bu gelişme karşısında sakin kalmaya çalışırken yapacağı hamle merakla beklenecek. Cumali’nin Çizgili Kenan’dan aldığı intikam, sürpriz gelişmelere neden olurken, Yamaç tüm bu gelişmeler üzerine yeni bir plan belirlemek zorunda kalacak. Bu planını gerçekleştirmek için Şenol’dan yardım isteyen Yamaç, kuracağı oyunla nefesleri kesecek. Hapishaneden çıkmak için gün sayan Koçovalılar, kendilerini hiç beklemedikleri bir tuzağın içinde bulacaklar. Vartolu’nun beklenmedik bir olay karşısındaki hamlesi ise hapishanedeki tüm dengeleri alt üst edecek. Yamaç’ın yaşadığını öğrenen Efsun tehlikeli bir oyunun içine düşerken Azer ise Yamaç’a şoke edici bir teklifle gelecek.

 

4.KADIN (FOX) : Kadın dizisi yeni sezonda haftanın dizileri arasında Total’de 8,62 puanla 4.sırada yerini almıştır.

     

Arif ile ayrılan Bahar, ayrılığın üzerine Sarp’ı birden karşısında bulur. Yıllar önce ölen kocasını karşısında bulmak ona hayatının en büyük şokunu yaşatacaktır. Sarp ve Bahar kavuşmasına şahit olan Arif’in ise gördüğü şey karşısında dünyası başına yıkılmıştır. Sarp ve Bahar’ın bir arada olmasını asla istemeyen Şirin, Enver’in telefonunu kırmasıyla beraber kaybettiği fotoğrafları başka bir şekilde bulmanın yollarını arar.

 

5.HERCAİ (FOX TV): Geçen hafta Hercai ilk 5’de görmemiştik. Bu hafta Total grubunda 8,26 puan alarak, beşinci sırada yerini aldı.

   

Reyyan’ın gelinliğiyle atıldığı meydana Miran Aslanbey’in eşi olarak dönmesine içerleyen Azize, Miran’a Reyyan’ın kendisiyle Azat’ın hayatı için evlendiğini söylemiş ve Reyyan’ın nottan bahsetmesi üzerine zor durumda kalmıştır. Son olanlar Reyyan ile Miran’ın birbirlerine olan aşkını ve güvenini daha da kuvvetlendirirken hırs içindeki Azize’nin Miran’ın sormuş olduğu soruya vereceği cevap bundan sonra yaşanacakların kaderini değiştirir. Bugüne kadar Azize Aslanbey yüzünden kimsenin konuşmaya cesaret edemediği gerçekler Reyyan’ın cesur hamlesiyle gün yüzüne çıkmaya başlar. Geçmişin sırları bir bir ortaya dökülürken Reyyan’ın yüreğine bir umut doğar: Miran gerçekleri öğrenecek ve intikamdan vazgeçecek! Bir yandan Reyyan, Miran’ın intikamdan vazgeçmesi için elinden geleni ardına koymazken, diğer yandan Azize Aslanbey yeniden intikam planına dahil etmek için Miran’ı en hassas noktasından vurmak için cesur bir hamle yapar. Yaşananlardan sonra Miran karısının yanında mı duracak yoksa yıllardır sadakatle bağlı olduğu babaannesini mi seçecek?

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda ; Fox Tv 4 dizi, Atv 3 dizi, Show 2 dizi. TRT1 2 dizi ve Kanal D bir  dizi ile sıralanıyor.

AB’de ; Fox Tv 4 dizi. Atv, Show ve TRT1 2’er dizi ile sıralanıyor.

Fox Tv : Total ve AB’de 4’er dizi ile haftanın kanalı  oluyor.

 

DİRİLİŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK

 Burak Özçivit’in başrolü oynayacağı Kuruluş Osman’ın 2.fragmanı da yayınlandı. Merak edilen dizi Atv’de yer alan ‘Sen Anlat Karadeniz’in Kasım’ın 2.haftası final yapması ile boşalacak çarşamba gününe Kuruluş Osman gelecek. Bu da demek ki Atv’nin yeni dizisi Kasım ayının 3.haftası ekranlarda olacak.

Diriliş Osman 2.tanıtım fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=2eSmRRxYNxw

https://www.youtube.com/watch?v=3GQuyYkGzZ8

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir