Çağatay Ulusoy Yeni Sinema Filmi İçin Kolları Sıvadı!

Sinema

Çağatay Ulusoy bugün ekibi ile Trakya da Kırklareli’deydi. Ulusoy, Kırklareli Valisi Osman Bilgin‘i makamında ziyaret etmiş. Yeni film çalışmaları için saha incelemesi yapıyor. Bu da demek ki, Çağatay Ulusoy yeni sinema filmi için çalışmalara başladı.

Kırklareli valisi Osman Bilgin: “Ünlü aktör Çağatay Ulusoy, şehrimizde çekeceği film nedeniyle ekibi ile beni ziyaret etti.” diyerek Twitterden duyurdu.

Çağatay ile 30 Eylül Pazartesi akşam üzeri telefonda konuşmuştuk. Kendisi beni aramış doğum günü hediyem için bizzat teşekkür etmişti. Yaptığımız 5 dakikalık kısa konuşmada, Hakan dizisi çekimlerinin bittiğini, bir haftalık Çanakkale ve Ege sahillerinde tatilde olduğunu yorgunluk giderdiğini söylemişti. Ben de kendisine; Sevenlerinin sinema filmi beklediklerini, ne zaman olacağını sormuştum. Net bir tarih vermemişti ama çok yakında olacağını söylemişti. Bugün Kırklareli ziyareti ile yeni film çalışmalarının başlamış olduğunu öğrendik.

Ben bu kadar da hızlı olacağını tahmin etmemiştim. 3 gün önce Abu Dabi‘de ödül törenindeydi. O artık Netflix‘in Hakan: Muhafız dizisindeki rolü ile Dünya “Televizyon Star“ı olmuş ve ödülünü almıştı. İstanbul’a döner-dönmez ayağının tozu ile şimdi da Trakya Kırklareli’nde film çalışmaları için ekibi ile kolları sıvadığını gördüm. İnanın çok mutlu oldum.

Henüz net bir açıklama gelmedi ama, Trakya Kırklareli civarında filmin konusunun geçeceği ip ucunu almış olduk.

Çağatay Ulusoy artık, bir Dünya sanatçısı, tüm dünya ülkelerinde sevenleri ondan süper bir sinema filmi bekliyor.

Çağatay Ulusoy ile bir seveni Gökhan Dünya Kırklareli Yayla Kahvesinde çay keyfi.

Yeni Haberler geldikçe sayfamda yer vereceğim.

Çağatay Ulusoy, yeni sinema filmi için kolları sıvadı. Başarılar Çağatay.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir